Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.030
Συγγνωμη, πλαι δε καταλαβαινω, εγω βλεπω στο ποστ σου 339 φωτο του πισω τοιχου (πρωτη φωτο). Εκει βλεπω μονο μια πορτα , πισω δεξια σου (οπως καθεσαι για να ακουσεις μουσικη, φανταζομαι). Εαν ειναι μονο μια ΟΚ ισχυουν οτι συζητησαμε.
Στον πισω τοιχο εχει μια πορτα, την συρομενη προς την κουζινα.Συγγνωμη, πλαι δε καταλαβαινω, εγω βλεπω στο ποστ σου 339 φωτο του πισω τοιχου (πρωτη φωτο). Εκει βλεπω μονο μια πορτα , πισω δεξια σου (οπως καθεσαι για να ακουσεις μουσικη, φανταζομαι). Εαν ειναι μονο μια ΟΚ ισχυουν οτι συζητησαμε.
+ Εαν επιπροσθετα υπαρχει και αλλη πισω απο την απορροφηση -διαχυση που βλεπω κρυμμενη 'η οχωρος ειναι ανοιχτος πισω απο την απορροφηση και τη χρησιμοποιησες σαν διαχωριστικο τοτε ακομα καλυτερα.
Παντως και στις δυο περιπτωσεις αλλα σιγουρα στην + εισαι καλυετρα και συμφωνω μαζι σου οτι δεν ευπαρχει περιπτωση. Βεβαια να δοκιμαζες και με μετρηση δε θα ηταν κακο, για να σιγουρευτεις (οταν μπορεσεις), καθως και εαν βγει καποιο πολυ πιο καλο αποτελεσμα δεν ειναι και τιποτα οποτε θες και πολυ καλο αποτελεσμα να την κλεινεις.
Τωρα καταλαβα. Τοτε προσωπικα νομιζω ολα τελεια (και παραπανω).Στον πισω τοιχο εχει μια πορτα, την συρομενη προς την κουζινα.
Στον πλαϊνο αριστερο τοιχο, στο πισω μερος υπαρχει το ανοιγμα προς το χωλ.
Δες λιγο πιο προσεκτικα τις φωτο και θα καταλαβεις.
Και τα δυο ανοιγματα ειναι πισω απο τη θεση ακροασης.
Γιατι? Δεν ειναι δικαιο.Αν δεν βαριέσαι, ανέβασε ενα συγκριτικό Rt και spectro πριν και μετά τα διαχυτικά
ειδικά αυτήΚαι μερικές μποuρδελι@ρικες να γουστάρετε
View attachment 185782 View attachment 185783
Έμαθα και τις ταινίες led, τρομάρα μου
Να εξηγήσω λίγο καλύτερα πως τη βλέπω εγώ την υπόθεση οντιο εν έτη 2020:Μην λες τέτοια θα έχουμε θέματα πάλι
Εγω όχι, συμφωνώ επαρκώς ακόμα και στο 3Λυσάξτε ελεύθερα.
Μου το χάλασες στο υστερόγραφο.Δημήτρη νομίζω ότι ωραία τα κατηγοροποίησες σαν "μπούσουλα" επιλογών, αλλά πάντα υπάρχουν πολλά αλλά όταν έρχεται η πέη ντέη!!!
Όταν δεν υπάρχει οικονομικό ζήτημα μπορείς στο χώρο σου να έχεις απ' όλα, ή κατά καιρούς να δοκιμάζεις διάφορα.
Όταν υπάρχει όμως, βολεύεσαι με ελάχιστα και μια χαρά θάσαι με τόση σχεδόν δωρεάν μουσική που ρέει σήμερα στο διαδίκτυο.
Αναφέρομαι στο κόστος αγοράς μουσικής διότι αυτό ήταν το μέγιστο ζήτημα στις εποχές που ακούγαμε μουσική και όχι μηχανήματα.
Εν κατακλείδι, το θέμα της ακρόασης-θέασης, για μένα, είναι καθαρά οικονομικό σε άμεση συνάρτηση με την προσωπικότητα του ενδιαφερομένου.
ΥΓ. Χέσε τα χαρμεθ, ΒΒC falcon...
Αγαπάω, δεν προτιμάω.Προτιμάς Χάρμπεθ?