Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.159
Σε έχω δει και σε βίντεο! (Άσχετο)
Δεν πιστεύω να τράβηξε βίντεο ο μούργος όσο με χειρουργούσε. !! :lolsign:
Το λειτουργούν κανονικά.
Ε καλά παίζει να είναι η εξαίρεση του κανόνα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.159
Ναι ρε !! σε κολάνε στον τοίχο.
Εμένα με ρώταγε προ ημερών το μεσαίο , τιναι αυτό που του έβαλα να παίξει.
Του λέω δεν ξέρω , και μου πετάει ξαφνικά την ασφάλεια έξω. Αρνήθηκε το μαλακισμένο να παίξει .
Ασε σου λέω δράμα.
Δεν κάνουν τα Ψωράλ για όλους. :lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.767
Όταν οι προδιαγραφές ενός Νήαρ Φιλντ ηχείου μας λένε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέχρι τα 2 m απόσταση αυτό σημαίνει ότι για να εισπράξουμε το μέγιστο του ηχείου θα πρέπει να ακούμε μεχρι περίπου Λίγο πιο πάνω από την μισή απόσταση....
Αυτές τις ιδεολογικές διαρροές που τις οφείλεις;

Που τα είδες γραμμένα αυτά; Για πες μας λίγο..

Οι φίρμες καλέ μου, λένε πως αυτό το ηχείο κάνει για χρήση από 2 έως 4μ και αν είσαι σε αυτά τα όρια, είναι εντός των προδιαγραφών του.

Η Neumann, λέει minimum distance τόσο, recommend distance από τόσο έως τόσο, & maximum distance τόσο.

Η me Geithain λέει μόνο recommend distance πχ από 3 έως 6 μέτρα.

Το μισό που λες, ποιος το λέει; Που το είδες; Στο είπε ο Μάκης ο σουγιάς;

Σα τις άλλες θεωρίες που συνεχίζεις να λες περί διασποράς; Αφού βρε ούτε που ξέρεις τι είναι η διασπορά, τι το συνεχίζεις; Δε καταλαβαίνεις πως συνεχώς λες πράματα που δεν ισχύουν;

Απάντησες δήθεν στον νταποστ, χωρίς να λες τίποτα απολύτως, μόνο γενικεύσεις και αοριστολογίες, πασπαλισμενες με λάθη. Τι πας να δώσεις συμβουλές αφού δε το ξέρεις το σπορ;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.159
Αυτές τις ιδεολογικές διαρροές που τις οφείλεις;

Που τα είδες γραμμένα αυτά; Για πες μας λίγο..

Οι φίρμες καλέ μου, λένε πως αυτό το ηχείο κάνει για χρήση από 2 έως 4μ και αν είσαι σε αυτά τα όρια, είναι εντός των προδιαγραφών του.

Η Neumann, λέει minimum distance τόσο, recommend distance από τόσο έως τόσο, & maximum distance τόσο.

Η me Geithain λέει μόνο recommend distance πχ από 3 έως 6 μέτρα.

Το μισό που λες, ποιος το λέει; Που το είδες; Στο είπε ο Μάκης ο σουγιάς;

Σα τις άλλες θεωρίες που συνεχίζεις να λες περί διασποράς; Αφού βρε ούτε που ξέρεις τι είναι η διασπορά, τι το συνεχίζεις; Δε καταλαβαίνεις πως συνεχώς λες πράματα που δεν ισχύουν;

Απάντησες δήθεν στον νταποστ, χωρίς να λες τίποτα απολύτως, μόνο γενικεύσεις και αοριστολογίες, πασπαλισμενες με λάθη. Τι πας να δώσεις συμβουλές αφού δε το ξέρεις το σπορ;
Μάθε επιτέλους , το όνομα , είναι ο μπάμπης ο σουγιάς .
Αμαν πιά.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.128
Πάρτε το χαμπάρι , ήμαστε οι τελευταίοι δεινόσαυροι που ασχολούμαστε με το άθλημα .
Δεν θα έχει συνέχεια , τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Εχω δύο ανήψια , ο ένας δεν θέλει ούτε να το ακούσει το έργο.
Ο άλλος θέλει αλλά δεν ξέρει που του παν τα 4 .
Οταν του είπα τι και πως γούρλωσε τα μάτια.
Ακόμα δεν ξέρει πως να κάνει καλά καλά power up .
περιμένουν να τα τινάξεις για να ασχοληθούν σοβαρά

κάποια μέρα θα δούμε νέο νήμα από το account σου

'' Γεια σας...είμαστε τα ανίψια του Μάρκου....ο θείος δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας
και θα θέλαμε την βοηθεια σας για να μάθουμε σωστά κάποια πράματα σχετικά με το χαι φαι...
τόσα χρόνια ο θείος μας...μας έπρηζε τα @@ με τα Ψωράλ του και έναν βρωμοντένον που είχε από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και μας απωθούσε από τον χώρο

τώρα όμως έχουμε όλη την καλή διάθεση να τα πάρουμε όλα από την αρχή

:cry: :lol::lol::lol:

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.159
Βρε τσόγλανοι όλοι σας και ξεκινάω από τον τελευταίο τον 1308 , δεν χρειάστηκε να του μιλήσω για τα Ψωράλ τα ήξερε ήδη , εδώ και χρόνια.
Πάντα μου έλεγε " πόσο γαμάτα παίζουν αυτά τα μεγάφωνα " συγκριτικά με κάτι άλλα που είχαν οι συνφοιτητές του .
Οσον αφορά στα λεγόμενα του 666 , έχω να δηλώσω ότι λέει παπαρολογίες.
Το ανήψι μου , χαμένε βλέπει τα Ψωράλ sansui και κάνει τεμενάδες.
Τον DENON ακόμα δεν τον έχει μάθει . Τον θεωρεί πολύ πρωχό.
Τι να κάνουμε δεν το έχουν όλοι με τον ήχο και την εικόνα.
Πάντως , άνευ πλάκας , αν αύριο φύγω , δεν θα ξέρει κανείς να δουλέψει το σύστημα.
Κρίμα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.128
Πάντως , άνευ πλάκας , αν αύριο φύγω , δεν θα ξέρει κανείς να δουλέψει το σύστημα.
Κρίμα.
Γι αυτό σου λέω...γράψτα σε μένα.....
θα κάνω ειδική γωνιά Μάρκου....θα τα βάλω μαζί με ένα mannlicher, μια κατσούνα, ένα ταγάρι, μια γκάιντα και μια φουστανέλα :cry: :lol:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.159
Αει ρε χαμένε . !!
ΣΙΓΆ μην τα αφήσω σε σένα. Τραμμπούκε.
Εχω ρε χαμένε τον φίλο μου τον Χρηστάρα , είναι δικός μου. Πήγαινε εκεί να ζητήσεις . :gotcha: :fuckyou:

Reaction score
11.463
Γι αυτό σου λέω...γράψτα σε μένα.....
θα κάνω ειδική γωνιά Μάρκου....θα τα βάλω μαζί με ένα mannlicher, μια κατσούνα, ένα ταγάρι, μια γκάιντα και μια φουστανέλα :cry: :lol:
Βάλε και έναν λάμπάτο , τιμησ Ενεκεν αντί για .... καντήλι :whistling: :lol:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.077
Εύλογος αντίλογος στο τελευταίο σου post ,από συνφουρίτες που δεν θεωρώ ψεκασμένους , είναι η ποιότητα υλικών που βάζουν οι κατασκευαστές ενεργών στα ηχεία τους.
Χαμηλή ποιότητα = μικρό προσδόκιμο ζωής αυτών , σε αντίθεση των αντίστοιχων παθητικών που ζουν και βασιλεύουν 30ετίες;
Κανένα ηχείο 30 ετών δεν ζει και βασιλεύει. Είναι θέμα χρόνου να πάρεις πχ τις αναρτήσεις των μεγαφώνων στο χέρι, για αρχή. Αν δεν έχει συμβεί μέχρι τα 30 του σημαίνει ότι δεν ακούς σε μεγάλες εντάσεις. Αλλά θα έρθει.

Η ποιότητα αφορά και τα ενεργά και τα παθητικά. Προσωπικά τα ηχεία μου τα έχω 20 χρόνια, τα γκαζώνω και αρχησα να παίρνω τις πρώτες αναρτήσεις στο χέρι.

Στα 10 και πλέον χρόνια σε καθημερινή παρουσία στα Studios σε σοβαρά ενεργά δεν στείλαμε ποτέ ηχείο στο service. Ενεργά monitors Μayer Sound και Genelec, παθητικά monitors Alesis και Apogee Acoustics. Ποτέ.
Τα δε Mayer και Genelec περνούσαν τις 16 ώρες λειτουργίας κάθε μέρα. 2 βάρδιες στα Studios.
Ποιός ακούσει σπίτι του 16 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, για χρόνια;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.145
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun