JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.154
Γιατί ? και να ίσχυε τι θα γινόταν? Εσύ δεν τα πλήρωσες? Γούστο σου και καπέλο σου.
συμφωνουμε .....Υπάρχουν πολλά πολύ ακριβότερα ηχεία που θα προτιμούσα από αυτά τα ταπεινά Neumann 310 που διάλεξα, μα δεν ήθελα να δώσω περισσότερα λεφτά, τόσο απλό είναι.
Γιατί ? και να ίσχυε τι θα γινόταν? Εσύ δεν τα πλήρωσες? Γούστο σου και καπέλο σου.
ναι τα pdf δειχνουν τι να κανεις σε πολλαπλες θεσεις...Στην πράξη όμως, υπάρχει απαίτηση συμμετρίας στο μπρος-πίσω του πολυκάναλου; Ή στο πάνω-κάτω του ιμέρσιβ; Λινκ υπάρχει π.χ. από την Dolby; Ρωτάω, μη βαράς. Είμαι σαν τον μπούτια, νεούδι. Ρωτώ γιατί βλέπω πολλά ακριβά στούντια να μην τηρούν συμμετρία. Τί παιζ; Καβούρια στις τσεπες;
Ένας κατουρημένος.
Πρόσεχε τι γίνεται στο σαλόνι σου......
Στο σαλόνι μου ....
Οι αποστάσεις των τριών μπροστινων ηχείων από τη θέση ακρόασης είναι στα 3 m και 30 cm ενώ τα περιφερειακά βρίσκονται μόλις 1 m και 40 cm
Υπάρχουν λινκ, τα είχα βρει και τα ανέβασα.
Πέρα από τα λινκ, σκέψου το εξής απλό, εσύ που έχεις 5.Χ σεταπ:
Βάζεις να ακούσεις το πολυκάναλο SACD των pink Floyd, όπου η ταμειακή μηχανή και τα ψιλά τα κέρματα ακούγονται μόνο από το δεξί πλαϊνό ηχείο.
Θα ακούσεις αυτή την πληροφορία ακριβώς το ίδιο αν έχεις πλαϊνά ηχεία στο 1,3μ απόσταση ακρόασης τα ATC 12 και το ίδιο αν έχεις ως πλαϊνά τα ATC 100 στα 2,5 ή 3 μέτρα;
Θα έχεις την αίσθηση ίδιας απόστασης σε κάθε περίπτωση;
Θα ακουστεί το ίδιο ο ήχος;
Βγάλε το πλαϊνό που έχεις και βάλε στη θέση του το 100-αρι να δεις αν ακούγεται ίδια το εφέ αυτό.
Παίξε και σε διαφορετική απόσταση ακρόασης από το 100-αρι το ίδιο ηχητικό περιεχόμενο.
Δηλαδή, εν ολίγοις, πες μου το προφανές, αν το μικρό ATC παίζει το ίδιο με το μεγάλο ATC, και αν οποιοδήποτε εκ των δύο παίζει το ίδιο στα 3,5 μέτρα και στο 1,3μ απόσταση, φτιάχνοντας ίσες στάθμες σε κάθε απόσταση. Σου δίνει τον ίδιο ήχο, με ίδια αίσθηση βάθους;
Χιντ: Προφανώς δεν είναι στο κενό τα ηχεία, δηλαδή είναι μέσα σε κάποιο δωμάτιο, οπότε όσο μεγαλώνει η απόσταση ακρόασης τόσο αλλάζει και ο λόγος άμεσης προς έμμεση, αλλά τόσο αλλάζει και η θέση σου στο λοβό απόκρισης του ηχείου, δηλαδή το ίδιο ηχείο, ακούγεται ..αλλιώς.
Ε, βάλτε κάνα λινκ να μελετήσω!ναι τα pdf δειχνουν τι να κανεις σε πολλαπλες θεσεις...
Αυτός ο παράγοντας με είχε ωθήσει να σε ρωτήσω τις προάλλες εάν θα υπήρχε ποτέ ενδεχόμενο να εγκατασταθούν με επιμήκη αντί εγκάρσιου προσανατολισμού στο σαλόνι...
τι καταλαβες βρε ;
Για περίμενε, μήπως κάνω λάθος ρε παιδιά, οκ.ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ......ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ
Δεν έχω κανένα καημό να δείξω με προσωπική βαθμολογία τις ικανότητες του σετάπ μου, κάνεις λάθος.Παρόλα αυτά στην άτυπη βαθμολογία που χρησιμοποίησες για να μας δείξεις τις ικανότητες του σετ απ σου , Το τοποθετείς πολύ πολύ ψηλότερα από πολύ ακριβότερα σετ απ....( Με σύστημα ισοσταθμίσήσ)
τελικά είσαι πολύ ......φθηνόςΟρίστε, να η ευκαιρία να αποδείξεις ότι είχες δίκιο στα κεφάλαια.
εγω το δικαναλο του βαζω με γκειθαν 400Η προσωπική μου βαθμολογία, δείχνει πόσο αρέσει σε μένα προσωπικά, το κάθε σεταπ που περιγράφω. Σε άλλον μπορεί να μην αρέσουν καθόλου τα Γκριμ, σε άλλον μπορεί να μην αρέσουν καθόλου τα μαγκνεπαν που για μένα είναι έρωτας και τα βαθμολογώ πάντα εξόχως υποκειμενικά και καθόλου αντικειμενικά, και άλλος μπορεί να αρέσκεται στο δικάναλο, προσωπικά το δικάναλο το έχω μέχρι 100, ενώ το πολυκάναλο μέχρι me Geithain σε immersive, πες 300.
Πες τα κοστολογια των δικών σου, αυτά που ζήτησα, επακριβώς.τελικά είσαι πολύ ......φθηνός
Πες τα κοστολογια των δικών σου, αυτά που ζήτησα, επακριβώς.
1 Κεντρικό + ενισχυτικά
1 κυρίως ηχείο + ενισχυτικά
Μη ντρέπεσαι, δεν σε κατηγορεί κανένας, μην έχεις τζάμπα ενοχές.
Και όχι, δεν είμαι πολύ φθηνός.
Κάνεις λάθος.
Πολύ φτηνά είναι τα ηχεία μου.
Έχει μεγάλη διαφορά αγαπητέ.
Μη ταυτίζεις τα στερεα με τον άνθρωπο, είναι μεγάλο λάθος σου.
Clearaudio?Ιστορία πραγματική, για σκέψη.
Υπήρχε μια γνωστή εταιρεία πικάπ. Την έτρεχε ο ιδιοκτήτης. Έκανε σοβαρά πικάπ και το ποιό ακριβό το είχε $10.000. Περνούσαν τα χρόνια και ενώ άλλαζαν τα μοντέλα οι τιμές ήταν ίδιες.
Κάποια στιγμή η εταιρεία πέρασε στον γιό. Στην πρώτη του έκθεση κατέβαζε θεούς και δαίμονες για τον ανταγωνισμό, για το ύψος των τιμών, ότι αυτό είναι ένα χόμπι και με αυτή τη νοοτροπία καταστρέφουν το χόμπι και απομακρύνουν τους νέους και άλλα ωραία.
Την επόμενη χρονιά η ναυαρχίδα άλλαξε και έκανε $20.000. Αργότερα άλλαξε πάλι και έκανε $30.000. Φτάνοντας στο σήμερα κάνει $60.000, $70.000 δεν ξέρω έχασα το μέτρημα.
Πως αλλάζουν τα μυαλά ε;
Η λιγότερη παραμόρφωση που επιφέρει στο σήμα που δέχεται . Τώρα αυτό πως μπορούμε να το.μετρήσουμε θα σε γελάσω. Κάποια χαρακτηριστικά μπορούμε αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για την καθολική μέτρηση και αν..Χωρίς καμία δόση ειρωνείας, στα ηχεία ποια μοναδα μέτρησης μας δείχνει το πόσο αναλυτικό εννοώνταφς κοντά στο αληθοφανές μπορεί να είναι ένα ηχείο;
Η μέτρηση της ολικής αρμονικής παραμόρφωσης είναι πολύ εύκολη διαδικασία, ακόμα και με umic.Η λιγότερη παραμόρφωση που επιφέρει στο σήμα που δέχεται . Τώρα αυτό πως μπορούμε να το.μετρήσουμε θα σε γελάσω
υγ με φωτό γίνεται μόνο εάν έχεις ενεργάρε συ, μουφυγε το κεικ με την μερεντα....
υγ...με φωτο ειναι ωραια οπως τα βαζεις.
ναι τα pdf δειχνουν τι να κανεις σε πολλαπλες θεσεις...
Δε θέλω λινκ, ούτε σε ρώτησα πόσο τα αγόρασες εσύ.για τιμές ..... http://solidfoundation.gr/
εγω είμαι καλός πελάτης και πήρα έκπτωση......όταν βρεθούμε θα στα πω να δεις πως δεν είναι πολύ μεγάλες οι διαφορες....να τα γράψω όμως δεν θέλω......