- Reaction score
- 138.750
Όλες οι άλλες διαστρεβλώσεις που λες, φαίνονται στο σπινοραμα και στο στεπ ρισπονς. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει, μηδέν.Αρμονικής ok. Απλά υπάρχουν και άλλες διαστρεβλώσεις να το πω έτσι. Τεσπα
Όλες οι άλλες διαστρεβλώσεις που λες, φαίνονται στο σπινοραμα και στο στεπ ρισπονς. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει, μηδέν.Αρμονικής ok. Απλά υπάρχουν και άλλες διαστρεβλώσεις να το πω έτσι. Τεσπα
Δε θέλω λινκ, ούτε σε ρώτησα πόσο τα αγόρασες εσύ.
Ρώτησα πόσο κοστίζουν, μια καλή τιμή που μπορεί οποιαδήποτε να τα αγοράσει, όχι την ανώτερη λιανική που μπορεί να βρεθεί.
Τα δικά μου ας πούμε, τα έχει στο Σκρουτζ στα 1773€ αυτή τη στιγμή, ενώ από γνωστό μεγάλο μαγαζί στη Γερμανία, τα βρίσκεις και 1450€, όπως και στο eBay, και από eBay έχω αγοράσει κάποια, καινούρια, κάτω από 1.500€.
Πες μια λογική τιμή που μπορεί κάποιος να τα πάρει καινούρια από επίσημο μαγαζί.
Πάντως τα δικά μου, από Σκρουτζ να τα πάρεις, τα 11 κοστίζουν 19.500€.
Ορίστε, επίσημη τιμή λιανικής 11 ηχείων με ενισχυτικά στάδια.
Πες επίσημη τιμή λιανικής. Τι πιο απλό.
Άσε μένα, πες πόσο κοστίζουν τα δικά σου, αυτά που ρώτησα.σε πιάσανε Κώτσο !
θα μπορούσες να είχες pmc. Και πηγές και πήρες τα Μόνιτοράκια......ενώ θα μπορούσες να είχες ......ΗΧΕΙΑ
Πολυ καλο πανεπιστημιο. Καλα τμηματα. Εχω ιδια πειρα.τα παντα Κωστα μου απο μεταφραση βεβαιως βεβαιως
Αφού ο όσιος Χατζηστάμου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υφίστανται...μονιτοράκια ως πραγματική ηχειακή οντότητα.σε πιάσανε Κώτσο !
θα μπορούσες να είχες pmc. Και πηγές και πήρες τα Μόνιτοράκια......ενώ θα μπορούσες να είχες ......ΗΧΕΙΑ
Βρες τώρα μετάφραση και για κείμενα στην ...΄΄Ανατομία Ακουστικής΄΄ που τα έχουν παρουσιάσει ακόμα πιο αναλυτικά...τα παντα Κωστα μου απο μεταφραση βεβαιως βεβαιως
Πράγματι,έτσι θα έκαναν όσοι τα έχουν...400εγω το δικαναλο του βαζω με γκειθαν 400
Γνώμη μου είναι ότι αδίκως θ'αναλώνονταν κάποια μέλη σε ΄΄κοκορομαχίες΄΄ για δευτερεύοντα ζητήματα,όπως τα χρηματικά αντίτιμα.Από τις αντιπαραθέσεις όμως πάνω σε ουσιώδη που αφορούν στη διαχείριση των setup,μπορεί κάτι χρήσιμο να βγει.Να δούμε το var. Διαιτητής var ο αγαπητός bhutia. Τώρα θα κριθεί το score.
αχ αυτη η ευγενια σου μρε χερ ντοκτορ σκοτωνει κροκοδειλοΑυτά είναι, κι άμα σας αρέσουν. Χέστηκα.
σαν το θκομ6. Σοβαρό γράφημα RT 60 του χώρου ακρόασης
Συγκινεί τον κροκόδειλο (εξ ου και τα σχετικά...δάκρυα,δηλητηριάζει όμως μέχρι και...Δράκο του Komodo.αχ αυτη η ευγενια σου μρε χερ ντοκτορ σκοτωνει κροκοδειλο
Δεν παιζεσαι δεν παιζεσαιΣυγκινεί τον κροκόδειλο,δηλητηριάζει μέχρι και...Δράκο του Komodo.
50000 για δορυφορακι? Ε θα πηδηχτω από το παράθυροοπότε ας πούμε 50.000€ το ένα
Σωστά.Από τις αντιπαραθέσεις όμως πάνω σε ουσιώδη που αφορούν στη διαχείριση των setup,μπορεί κάτι χρήσιμο να βγει.
Και τώρα μπορεί ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, με βάση τα ποσά που ξόδεψε, και τι κατάφερε σε σχέση με τα ανωτέρω δεδομένα.Αντικειμενικά μιλώντας, δεν τίθεται θέμα υποκειμενικών κριτηρίων, για κάθε σεταπ υπάρχουν βασικές παράμετροι που θα καθορίσουν το υψηλό ή χαμηλό επίπεδο στην πιστότητα αναπαραγωγής στο τελικό αποτέλεσμα.
Οι παράμετροι είναι:
1. Σωστή τοποθέτηση δορυφόρων, στις σωστές γωνίες και στις σωστές αποστάσεις ακρόασης για αυτά
2. Επάρκεια οδήγησης των ηχείων
3. Επάρκεια δυναμικού εύρους όλων των ηχείων (το μικρότερο θα θέσει τα όρια) για αναπαραγωγή σε στάθμες αναφοράς
4. Ορθή ενσωματωση πολλαπλών σάμπ και σωστή τοποθέτηση αυτών στο χώρο
5. Σοβαρό σύστημα ισοστάθμισης και εφαρμογή του προβλεπόμενου ταργκετ κερβ
6. Σοβαρό γράφημα RT 60 του χώρου ακρόασης
7. Περιποίηση των πρώτων ανακλάσεων
8. Χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις στη θέση ακρόασης σε στάθμη τουλάχιστον 85 ντεσιμπέλ
9. Σωστό γράφημα στεπ ρισπονς
10. Χαμηλό κατώφλι θορύβου χώρου ακρόασης
Και στην τελική αξιολόγηση, το δικάναλο σετάπ χάνει πανηγυρικά από το 2D πολυκάναλο, και το immersive 3D τα κερδάει όλα.
Προβοκάρειςθα το πω από τώρα...
ηρεμία παρακαλώ
Thanks. Δεν είναι αυτό που ψάχνω αλλά thanks. Θα επανέλθω όταν πέσουν οι τόνοι. Τώρα μας απασχολεί το κόστος των ηχείων του Τζο.
προδιαγράφωΠροβοκάρεις