Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.753
Αρμονικής ok. Απλά υπάρχουν και άλλες διαστρεβλώσεις να το πω έτσι. Τεσπα
Όλες οι άλλες διαστρεβλώσεις που λες, φαίνονται στο σπινοραμα και στο στεπ ρισπονς. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει, μηδέν.

P

PMC

Guest
Δε θέλω λινκ, ούτε σε ρώτησα πόσο τα αγόρασες εσύ.

Ρώτησα πόσο κοστίζουν, μια καλή τιμή που μπορεί οποιαδήποτε να τα αγοράσει, όχι την ανώτερη λιανική που μπορεί να βρεθεί.

Τα δικά μου ας πούμε, τα έχει στο Σκρουτζ στα 1773€ αυτή τη στιγμή, ενώ από γνωστό μεγάλο μαγαζί στη Γερμανία, τα βρίσκεις και 1450€, όπως και στο eBay, και από eBay έχω αγοράσει κάποια, καινούρια, κάτω από 1.500€.

Πες μια λογική τιμή που μπορεί κάποιος να τα πάρει καινούρια από επίσημο μαγαζί.

Πάντως τα δικά μου, από Σκρουτζ να τα πάρεις, τα 11 κοστίζουν 19.500€.

Ορίστε, επίσημη τιμή λιανικής 11 ηχείων με ενισχυτικά στάδια.

Πες επίσημη τιμή λιανικής. Τι πιο απλό.

σε πιάσανε Κώτσο !
θα μπορούσες να είχες pmc. Και πηγές και πήρες τα Μόνιτοράκια......ενώ θα μπορούσες να είχες ......ΗΧΕΙΑ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.753
σε πιάσανε Κώτσο !
θα μπορούσες να είχες pmc. Και πηγές και πήρες τα Μόνιτοράκια......ενώ θα μπορούσες να είχες ......ΗΧΕΙΑ
Άσε μένα, πες πόσο κοστίζουν τα δικά σου, αυτά που ρώτησα.

Σταμάτα τις υπεκφυγές, έλεος πια με αυτό το κρυφτό, σα μωρό κάνεις.

Επίσημες τιμές με ΦΠΑ, με τα ενισχυτικά μαζί.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.493
σε πιάσανε Κώτσο !
Αφού ο όσιος Χατζηστάμου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υφίστανται...μονιτοράκια ως πραγματική ηχειακή οντότητα. :sneaky:

τα παντα Κωστα μου απο μεταφραση βεβαιως :party: βεβαιως:drinks:
Βρες τώρα μετάφραση και για κείμενα στην ...΄΄Ανατομία Ακουστικής΄΄ που τα έχουν παρουσιάσει ακόμα πιο αναλυτικά...
:lolsign:
εγω το δικαναλο του βαζω με γκειθαν 400
Πράγματι,έτσι θα έκαναν όσοι τα έχουν...400 :wink:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.753

Tα ενεργά είναι κοντά στα 100.000€ το ζευγάρι, και νομίζω πως τα παθητικά μαζί με τις ντανες των μπριστον για τριενίσχυση κοστίζουν συνολικά πολύ περισσότερο, οπότε ας πούμε 50.000€ το ένα, έτσι απλά, αφού ο Τζιοβάνι παίζει κρυφτό.

Και βάζει κεφαλαία να διαμαρτυρηθεί κιόλας όταν του γράφω πως όλα μαζί τα δικά μου ηχεία κοστίζουν λιγότερο από 1 δικό του.

Να διαμαρτυρηθεί.

Άιντε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Υπ'οψιν, δεν λέω πως δεν είναι εξαιρετικά μόνιτορ, ίσα ίσα, πρόκειται για φανταστικά ηχεία.

Μόνο που τα έχει τοποθετημένα όλα λάθος, με λάθος τοποθέτηση και των σαμπ, με λάθος θέση ακρόασης πάνω στον τοίχο, όπως ακριβώς του τα έγραψε ο μπουτχιας, κι όλα μαζί είναι σε λάθος χώρο με λάθος ηχητική και στη λάθος διάσταση του λάθος χώρου, δηλαδή πρόκειται για ένα πολύ ακριβό ανέκδοτο, άιντε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.493
Να δούμε το var. Διαιτητής var ο αγαπητός bhutia. Τώρα θα κριθεί το score. :spiteful:
Γνώμη μου είναι ότι αδίκως θ'αναλώνονταν κάποια μέλη σε ΄΄κοκορομαχίες΄΄ για δευτερεύοντα ζητήματα,όπως τα χρηματικά αντίτιμα.Από τις αντιπαραθέσεις όμως πάνω σε ουσιώδη που αφορούν στη διαχείριση των setup,μπορεί κάτι χρήσιμο να βγει.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.817
Αυτά είναι, κι άμα σας αρέσουν. Χέστηκα.
αχ αυτη η ευγενια σου μρε χερ ντοκτορ σκοτωνει κροκοδειλο :drinks:
6. Σοβαρό γράφημα RT 60 του χώρου ακρόασης
σαν το θκομ:p:prankster:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.493
αχ αυτη η ευγενια σου μρε χερ ντοκτορ σκοτωνει κροκοδειλο :drinks:
Συγκινεί τον κροκόδειλο (εξ ου και τα σχετικά...δάκρυα,δηλητηριάζει όμως μέχρι και...Δράκο του Komodo.:wink:

Reaction score
1
Οπότε δεν υπάρχει πσράγκα μσλλον Κάτσε να δούμε τι θα πει και ο Γεωργίου όμως γιατί αυτός ξέρει πολλά από το παρασκήνιο. Νομίζω πάντως ότι ο ear έβαλε goal στο 89. Αναμένουμε.τις καθυστερήσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.753
Από τις αντιπαραθέσεις όμως πάνω σε ουσιώδη που αφορούν στη διαχείριση των setup,μπορεί κάτι χρήσιμο να βγει.
Σωστά. 8-)

Μόνο που η διαχείριση ενός σεταπ, συμπεριλαμβάνει υποχρεωτικά και το κόστος του, κάτι στο οποίο έχεις κι εσύ αναφερθεί κατ'επαναληψιν, καθώς έχεις τονίσει πως βρίσκεις το κόστος του τρινοβ υπερβολικό για όσα θα μπορούσε να σου προσφέρει, οπότε ανακαλύπτεις άλλους τρόπους διαχείρισης.

Από την άλλη, τα δεδομένα που θα κληθείς να διαχειριστείς στο στήσιμο ενός σεταπ, όσον αφορά την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, τα απαρίθμησα αρκετά αναλυτικά, και παρακαλώ συμπληρώστε αν κάτι ξέχασα:

Αντικειμενικά μιλώντας, δεν τίθεται θέμα υποκειμενικών κριτηρίων, για κάθε σεταπ υπάρχουν βασικές παράμετροι που θα καθορίσουν το υψηλό ή χαμηλό επίπεδο στην πιστότητα αναπαραγωγής στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι παράμετροι είναι:

1. Σωστή τοποθέτηση δορυφόρων, στις σωστές γωνίες και στις σωστές αποστάσεις ακρόασης για αυτά
2. Επάρκεια οδήγησης των ηχείων
3. Επάρκεια δυναμικού εύρους όλων των ηχείων (το μικρότερο θα θέσει τα όρια) για αναπαραγωγή σε στάθμες αναφοράς
4. Ορθή ενσωματωση πολλαπλών σάμπ και σωστή τοποθέτηση αυτών στο χώρο
5. Σοβαρό σύστημα ισοστάθμισης και εφαρμογή του προβλεπόμενου ταργκετ κερβ
6. Σοβαρό γράφημα RT 60 του χώρου ακρόασης
7. Περιποίηση των πρώτων ανακλάσεων
8. Χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις στη θέση ακρόασης σε στάθμη τουλάχιστον 85 ντεσιμπέλ
9. Σωστό γράφημα στεπ ρισπονς
10. Χαμηλό κατώφλι θορύβου χώρου ακρόασης

Και στην τελική αξιολόγηση, το δικάναλο σετάπ χάνει πανηγυρικά από το 2D πολυκάναλο, και το immersive 3D τα κερδάει όλα. 8-)
Και τώρα μπορεί ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, με βάση τα ποσά που ξόδεψε, και τι κατάφερε σε σχέση με τα ανωτέρω δεδομένα.

Τι σετάπ έστησε, 2.Χ ή 5.Χ ή immersive 3D, και τι έχει σωστά και τι λάθος.

Απλό είναι. ;)

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.139
Members
38.289
Νεότερο μέλος