Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Με πι έμ, με το ζόρι λέμε.
Με πι έμ, με το ζόρι λέμε.
Πες τα Χρυσοστομε! Ψωράλ και ξερο ψωμι.
Λινκ για την εταιρια δεν μας εβαλες καμμια φορα. Κανα ρηβιου να διαβασουμε να μορφωθουμε
Αυτό:
Καλά που του το είπες, να το προλάβει.το XVIII που λές υπάρχει εδώ προς πώληση, από μέλος του φόρουμ.
Βασικά υπάρχουν ήδη..... το επόμενο βήμα στο audio είναι η κατάργηση των αναλογικών και ψηφιακών συνδέσεων / καλωδίων, ακόμη και των AES/EBU.....
Έρχονται τα network speakers
Όλα από τον Πούτσι τα περιμένεις, ενισχυτές, Ντακ, μεγάφωνα, κρος, δίκτυα, έλεος κάπου, παντρέψου τον.ο hypex να πλερώσει να βάνει ένα δικτυακό πρωτόκολο και σας έχω γραμμένους μετά όλους...
Πόσο κάνει αυτό; Έψαξα αλλά δεν βρήκα τιμή.4430A - Genelec.com
Looking for exceptional sound over IP? The 4430A offers power, audio and loudspeaker management via a single standard CAT cable, delivering unrivalled flexibility, cost-effectiveness and simplicity of installation.www.genelec.com
Αν είναι και roon ready και Dolby Atmos ready, με ένα βασικό πακέτο δυνατοτήτων DSP για μια βασική ισοστάθμιση στους άξονες πλάτους και χρόνου, και διαθέτουν μια αυτοματοποιημένη διαδικασία αυτής της ισοστάθμισης χώρου με δικό τους μικρόφωνο με το βασικό ταργκετ κερβ της χαρμαν, υπολογίζοντας ταυτόχρονα στον αλγόριθμο ισοσταθμισης κάποιες αναγκαίες μικροδιαφοροποιήσεις λόγω μετρήσιμου RT και απόκρισης στα άκρα, με βάση τις αρχές της ψυχοακουστικής, τότε ναι, θα λήξει το θέμα.Έρχονται τα network speakers
Ωραίες εποχές. Τότε ακούγαμεΤον Χρόνη τον γνώρισα το 1994, στο γυμναστήριο που πήγαινα (το οποίο λίγο αργότερα πέρασε στα χέρια μου). Καταπληκτικός άνθρωπος με πάρα πολλές γνώσεις στο αντικείμενο (της προπόνησης/διατροφής) πολύ μπροστά από την εποχή του, ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα γνώριζαν τόσα την εποχή εκείνη και ήμουν πολύ τυχερός που βρέθηκε στο δρόμο μου, τίποτε άλλο...
Μετά από μερικά χρόνια χαθήκαμε (έκλεισε το γυμναστήριο) και πριν από αρκετό καιρό όταν έψαξα να τον βρω, έμαθα τα δυσάρεστα νέα, τώρα μόλις σ' αυτό το link έμαθα ότι είχε επαφή και με το χώρο του audio, δεν είχα ιδέα.
Συγνώμη για το off topic.
Καλά κάνετε και γράφεται τέτοια για να μαθαίνουν οι νέοι. Οι παλιοί είχαν και ππλύ καλό ήθος. Έχω διαβάσει όλα τα παλιά post και σε κάποια.από αυτά συμμετείχε και ο Bhutia. Τυχαίο; δεν νομίζω..Όχι απλά είχε "ιδέα", αλλά τουναντίον μάλιστα, το κατανόησε πλήρως.
Έχω προσωπικά μηνύματα με χρονολογία 2006 όπου φαίνεται να προβλέπει ξεκάθαρα πως το blue ray θα είναι το υψηλής πιστότητας μουσικό μέσο του μέλλοντος, αν και δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα τέτοιο τότε. Δεν υπήρχε το BDA, μα αυτός ήξερε από τότε πως εκεί είναι πλέον ο δρόμος.
Μάλιστα, όταν είδε πως από το HDMI περνούσε HD πολυκάναλο σήμα (όλα τα φορμά), τότε (πάλι για 2006 μιλάμε) μου έγραψε πως ο θάνατος του SACD ολοκληρώθηκε, τόσο για δικάναλο όσο και για πολυκάναλο περιεχόμενο.
Έχω ένα σωρό pm από κείνη τη χρονολογία, όπου με ενθουσιασμό μου έστελνε τις προδιαγραφές των multichannel format και του HDMI, καθώς και για cat6 και τρόπους συνδεσμολογίας και μεταφοράς ψηφιακού πολυκάναλου σήματος υψηλής δειγματοληψίας.
Τα pdf της Dolby, τα είχε ξεσκονισει σε βάθος.
Πολύ μπροστά από την εποχή του.
Η ερώτηση ήταν περί συνδέσεων και πρωτοκόλλων.Σας έχω γράψει. Ο θάνατος του δικάναλου & πάρτε ενεργά.
Ποιος νομίζεις ότι ήταν αυτός που με έκανε με το ζόρι να δω τα Κλάιν Μάιν, μια εποχή που κανείς δε τα συζητούσε κι ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή τους; Με πι έμ, με το ζόρι λέμε.
Ναι, έμαθα πως πήγες και του πήρες βέρες.ρώτησες και έμαθες γκουφάλα, ε;
Σύνδεση HDMI, από blue ray σε av.Η ερώτηση ήταν περί συνδέσεων και πρωτοκόλλων.