- Reaction score
- 138.668
Μπα, πίσω είναι χειρότερο, διότι εκεί δεν έχει πρακτικά τοίχο, με αποτέλεσμα η μισή στάθμη να πηγαίνει μέσω της σκάλας στον επάνω όροφο και να γίνεται πάνω χαμός..
(Το έζησα με το JBL εκεί).
Ταυτόχρονα μπροστά είναι όλο μπετό, οπότε τρως αντανάκλαση από το σαμπ που είναι πίσω.
Plane wave array με σαμπ μόνο εμπρός, θα μπορούσε να υλοποιηθεί άριστα, βολεύει πολύ ο χώρος.
Πάντα ο χώρος αποφασίζει.
Όπως είπα, είμαι κατά καιρούς με τη μεζούρα ανά χείρας. Θα δω...
Βεβαίως καταντάει αστείο να μιλάω για σαμπ, με το μπάσο που ήδη έχω, άλλα χόμπι είναι, κάπως πρέπει να παίζουμε.
Καλώς η κακώς.
Θα είναι σχεδόν εντοιχισμένο.
Και βεβαίως, είναι η απολύτως καλύτερη θέση για σαμπ, κεντρικά και εντοιχισμένο..
Απλώς θέλει να φάω μπετό καμιά 15-αριά πόντους, σε σημείο που έχει βάθος ~40cm σε μήκος 1.6μ..
Άντε να βάλω κομπρεσέρ εκεί μέσα, ανατριχιαζω και στη σκέψη..
(Το έζησα με το JBL εκεί).
Ταυτόχρονα μπροστά είναι όλο μπετό, οπότε τρως αντανάκλαση από το σαμπ που είναι πίσω.
Plane wave array με σαμπ μόνο εμπρός, θα μπορούσε να υλοποιηθεί άριστα, βολεύει πολύ ο χώρος.
Πάντα ο χώρος αποφασίζει.
Όπως είπα, είμαι κατά καιρούς με τη μεζούρα ανά χείρας. Θα δω...
Βεβαίως καταντάει αστείο να μιλάω για σαμπ, με το μπάσο που ήδη έχω, άλλα χόμπι είναι, κάπως πρέπει να παίζουμε.
Αυτή είναι η σωστή λύση.Ριξε το μπετον, ευκολακι!
Καλώς η κακώς.
Θα είναι σχεδόν εντοιχισμένο.
Και βεβαίως, είναι η απολύτως καλύτερη θέση για σαμπ, κεντρικά και εντοιχισμένο..
Απλώς θέλει να φάω μπετό καμιά 15-αριά πόντους, σε σημείο που έχει βάθος ~40cm σε μήκος 1.6μ..
Άντε να βάλω κομπρεσέρ εκεί μέσα, ανατριχιαζω και στη σκέψη..
Last edited: