Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.327
Wizzy, πως θα προσθετες ακομα 2 υπογουφερ ? δεδομενου οτι το minidsp υποστηριζει μεχρι 4 μοναδες (2+2)..
Wizzy, πως θα προσθετες ακομα 2 υπογουφερ ? δεδομενου οτι το minidsp υποστηριζει μεχρι 4 μοναδες (2+2)..
το πώς θα ενσωματωθούν στο υπάρχον set up κτλ, δεν είναι επί του παρόντος.
Σε αποτρέπω όπως είχα κάνει κάποτε και για τα Klipschorn...Εάν δεν υπάρχει ευχέρεια κατάλληλης τοποθέτησης για την ομαλότερη δυνατή απόκριση πλάτους στο συγκεκριμένο χώρο ανεξάρτητα από έξωθεν παρεμβάσεις λογισμικού,καμία επεξεργαστική αλχημεία δεν ανατρέπει τέτοια κατάσταση.Θυμήσου τον καλό μας Jio...Σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να βαλω 2χ Temblor πισω μου, πισω απ τη θεση ακροασης μαζι με τα 2 υπαρχοντα εμπρος αλλα δε ξερω πως θα κατσει στ αληθεια, γιατι τα σημεια τοποθετησης ειναι σχετικα συγκεκριμενα, οποτε...
Wizzy,ακόμα και ο ίδιος θ'αντιμετώπιζα με δέος το στάδιο ενσωμάτωσης 4 sub χωρίς εξελιγμένο επεξεργαστή για τη διαχείριση των επιμέρους τεμαχίων.Υπ'όψιν ότι στη δική μου εφαρμογή από το νήμα της διόρθωσης,είχε εμπλακεί στο εγχείρημα υποτυπώδης επεξεργασία από το ένα εκ των τεμαχίων και πάλι η ενσωμάτωση ήταν ζόρικη.Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!
Γνώσεις DSP επιπέδου @Bhutia δεν έχω και δεν προβλέπεται να αποκτήσω, Trinnov δεν έχω και δεν προβλέπεται να αποκτήσω, υπομονή έχω, αλλά την "ξοδεύω" σε άλλες ασχολίες.
Γενικώς, ναι, συμφωνώ.μεινε οπως εισαι
Όχι, ο χώρος είναι άριστος για οτιδήποτε.... ο σχεδιασμος του χωρου ειναι για την χρηση των μηχανηματων που εχει τωρα, οποτε αν παει σε υλοποιηση 21 ισως χρειαστει καπου επεμβαση και στο χωρο εκ νεου.. (κουβεντα να γινεται)..
πολυ μπλεξιμο, en joy ..
και του λεμε οχι! αυτο ειναι το πρωτοφανες..Δύο Sub ζήτησε ο άνθρωπος, και αν.
εκανα edit δεν το γραφω σε αντιθεση με αυτα που λεμεΌχι, ο χώρος είναι άριστος για οτιδήποτε.
Εντελώς άριστος. Ό,τι και να πετάξεις εκεί μέσα θα παίζει σωστά.
Επειδή η φαγούρα πάντα υπάρχει, γίνεται ανακατεύθυνση αυτής.Δύο Sub ζήτησε ο άνθρωπος, και αν.
Στο ποστ #1985 είσαι και συ, όσον αφορά τα επόμενα στάδια αναβάθμισης, αν και όποτε αυτά αποφασιστούν.Ευχαριστω @costas EAR και @Bhutia ( μαρη που το θυμηθηκες τοοτε με το Klipschorn, πωω! ακομα το χω αχτι ομως, μια μερα ισως το δεις ξαφνικα χαχα! )
Σορρυ που καταχραζομαι το νημα του Wizzy, αλλα ως γνωστον το ξενο ειναι πιο γλυκο , πιο καλο, εχει μελλλι.
?Θυμήσου τον καλό μας Jio...
Δεν θα δώσω συνέχεια στο ερωτηματικό,όχι επειδή θα το αγνοούσα - κάθε άλλο - αλλά επειδή η απορία θα έχει ήδη διαλευκανθεί για όποιον διαβάσει το δεύτερο μισό στο δικό σου νήμα...Κανονικά δεν βρίσκω λόγο να εκφέρεται καν ερωτηματικό πάνω στο σχόλιο.
Bad temper kills good fun....Να κάτι που αξίζει να θυμόμαστε τακτικά...
Δεν θα δώσω συνέχεια στο ερωτηματικό,όχι επειδή θα το αγνοούσα - κάθε άλλο - αλλά επειδή η απορία θα έχει ήδη διαλευκανθεί για όποιον διαβάσει το δεύτερο μισό στο δικό σου νήμα...Κανονικά δεν βρίσκω λόγο να εκφέρεται καν ερωτηματικό πάνω στο σχόλιο.
Παρομοίως - σε ό,τι έχει να κάνει με περιττά ερωτηματικά.φιλοι μου,
ασχοληθητε με τα προβληματά σας και μην ενοχλητε κόσμο δίχως αφορμή .
ευχαριστω.
Άσε με... Σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα να το κάνω 2.0μ. Μετά σκέφτομαι όλη τη διαδικασία (μετακίνηση ηχείων, υπολογισμός γωνιών toe in κτλ κτλ κι όλα αυτά με δεύτερο άτομο γιατί μόνος μου είναι αδύνατον) και μετά ότι πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή (μετρήσεις κτλ) και με πιάνει σύγκρυο.
Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα αλλάξει κάτι, θα το διερευνήσω σε επόμενο post.γιατι πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι?