Couriers

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.056
εγώ μόλις έκανα 3 απανωτές καταγγελίες :biggrin: σε eshop(7 & 9 Δεκεμβρίου...ακόμα είναι σε εξέλιξη δεν έχει δοθεί καν σε κούριερ δηλαδή ενώ ήταν ετοιμοπαράδοτα και με διαβεβαίωσε ο υπάλληλος τηλεφωνικά ότι το πολύ σε 10 μέρες θα τα έχω) και cosmodata (από 9 Δεκεμβρίου και δεν έχει σταλεί καν τρακιν ναμπερ)

στα @@ τους...ούτε τηλέφωνα σηκώνουν...ή μιλάει ή πέφτει η γραμμή ή σου λένε αναμονή 40+ λεπτά

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Δέμα από amazon.co.ukδεν έφτασε μετά από 1 μήνα (!) και αναμένω την επιστροφή των χρημάτων (δεν είναι τυχαίο ότι εστάλη με Royal Mail).
:o :o :o Το τελευταίο έτσι το έστειλαν την Πέμπτη.
Όλα τα προηγούμενα με UPS και ήρθαν ταχύτατα.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.161
Το ήξερα οτι θ' αργήσει, αλλά να έρθει κάποτε.

Το θέμα είναι, εάν φτάσει σε ελληνικό έδαφος μετά την 31/12, τι γίνεται με τους δασμούς;

Για εγώ παρήγγειλα χθες μερικά βιβλία manga για τους νέους... Το ξέρω φυσικά ότι θα έρθουν με τη νέα χρονιά, γιατί την Δευτέρα 14/12 έφτασαν εκείνα που είχα παραγγείλει στις 21/11 και είχαν αποσταλεί μέχρι 23/11. Το ζήτημα είναι, να φύγουν από το έδαφος του ΗΒ μέχρι το τέλος του έτους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.297
Το θέμα είναι, εάν φτάσει σε ελληνικό έδαφος μετά την 31/12, τι γίνεται με τους δασμούς;

Για εγώ παρήγγειλα χθες μερικά βιβλία manga για τους νέους... Το ξέρω φυσικά ότι θα έρθουν με τη νέα χρονιά, γιατί την Δευτέρα 14/12 έφτασαν εκείνα που είχα παραγγείλει στις 21/11 και είχαν αποσταλεί μέχρι 23/11. Το ζήτημα είναι, να φύγουν από το έδαφος του ΗΒ μέχρι το τέλος του έτους.
Εξ' όσων γνωρίζω οι δασμοί θα αρχίσουν να επιβάλλονται από τις τιμολογήσεις μετά την 01/01/2021.
Πάντως αυτή τη στιγμή σχεδόν τίποτα δεν φεύγει οδικώς από το H.B., μένει να δούμε αν οι αποστολές θα γυρίσουν σε αεροπορικό (σχετικά εύκολο για μικροδέματα) ή αν το ..μουλάρωμα θα συνεχίσει.

Reaction score
126
Παίδες απυβδησα με τις κούριερ. Και όσο περίμενα δέματα, τόσο κατάλαβα πως λειτουργούσαν!
ACS. Χτυπάω το τρακινγκ ναμπερ, βλέπω ότι έχει φύγει απ' τον πωλητή, και την επόμενη έχει φύγει για θεσνικη.
Από τότε και μετά ΚΑΜΜΙΑ ενημέρωση ηλεκτρονικα.
Και μια βδομάδα μετά, χτυπάει το Viber "η αποστολή τάδε βρίσκεται προς παράδοση στη τάδε δνση".

Έτσι απλά...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.056
σήμερα μου ήρθε ο αυτοκινητόδρομος από Μουστάκα...παραγγελία 6 Δεκεμβρίου

και μετά από ενασχόληση 3 ωρών....σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο....αλλά για πότε:(
τα αυτοκινητάκια πάνε απίστευτα γρήγορα!! διαολεμένα λέμε :o:party:
και τα κομμάτια που φτιάχνουν την ευθεία δεν επαρκούν για τελικές
άσε δε από ήχο...GAVLA:newrussian:
αφήστε τα ηχεία και πάρτε αυτοκινητάκια :laugh:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.461
οοοοοοοοπ! απντειτ χτες! πιθανοτατα να το παραλαβω φετος..
(εκρεμουν 2 ακομα παραγγελιες , μια απο ευρωπη, και μια απο Αμερικη, αν θυμαμαι σωστα-με κανονικο/απλο ταχυδρομιο, παντως απο Βορεια Ελλαδα παρελαβα εντως 5-10 ημερων)
ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ09-12-202012:45ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ09-12-202016:09ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ09-12-202017:56ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ09-12-202019:01ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ20-12-202015:33Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ

μια προηγουμενη:

ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ30-11-202010:22ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ30-11-202015:17ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ30-11-202018:07ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ04-12-202015:Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 204-12-202008:16ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ12-12-202009:44ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ12-12-202012:03

Reaction score
30.454
Να λέμε και τα καλά, ειδικά όταν σπανίζουν.
Στις 16 παράγγειλα έναν ιμάντα για ρολό μπαλκονοπορτας από κατάστημα ανάλογων ειδών κάπου στη Μεταμόρφωση. Η παραγγελία έγινε μέσω της πλατφόρμας του σκρουτζ γιατί το on line του καταστήματος παρουσίαζε κάποια δυσλειτουργια και έβγαζε κουκουρουκου τιμές. Την επόμενη έλαβα σμς από κάποια εταιρεία sendX (δεν την ήξερα), που με ενημέρωνε πως η παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα θα γινόταν τη Δευτέρα 21.12. Την Κυριακή 20.12, νέο σμς που με ενημέρωνε πως την ίδια μέρα της παραλαβής, θα γινόταν και η αποστολή σε μένα, από 15.30 έως 17.30.
Τη Δευτέρα 21.12, νωρίς το πρωί, νέο σμς, πως το πακέτο δεν ήταν έτοιμο για παραλαβή ,με ευθύνη του καταστήματος, και πως έγινε επαναδρομολογηση για σήμερα 22.12, με αποστολή σε μένα από 17.30 έως 19.30. Στις 17. 40, λαμβάνω σμς πως η παράδοση θα γίνει εντός των επόμενων 14 λεπτών. Έντεκα λεπτά μετά, χτύπησε το κουδούνι....
Ενθουσιασμενος!!!

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Μετα απο 9 μερες, εισηχθη στη χωρα (ΕΛΤΑ αεροδρομιο). Πότε θα παραδοθει (Αθηνα) αγνωστο:(
Το έφεραν σημερα, αλλα ...γκαντεμια! Ελειπα απο το σπιτι!!!
Αφησαν ειδοποιηση.

Reaction score
11.267
ήρθαν , να δω πως θα πάνε σπίτι τώρα...

22 κιλά
View attachment 191843
Πλευστή δισκόπλακα; Για τί αμάξι είναι;
Α εχω κι εγω στο προγραμμα να αλλαξω δισκοπλακες μπροστα. Για βμβ Ε39 τι βαζω;
Ρε μάστορα Ε39 έχεις; Αγαπημένο!

Reaction score
23.906
Πλευστή δισκόπλακα; Για τί αμάξι είναι;

Ρε μάστορα Ε39 έχεις; Αγαπημένο!
για τη μαζντάρα της υπογραφής
(δεν είναι μαμά , είναι 6 πίστονες yellowspeed , οι μόνες που προσφέρονταν σαν κιτ για το δικό μου και δεν είναι χάρχαλα σαν κάτι d2 που πάταγες φρένο και άνοιγε η δαγκάνα)

Reaction score
107
παρελαβα ενα δεμα απο την acs το οποιο το ειχα πληρωσει στον αποστελεα μεσω λογαριασμου, και στο οποιο επανω στο δεμα οταν το παρελαβα δεν εγραφε εξοδα της acs αλλα μου ζητησε 13,50 και δεν μου εδωσε και αποδειξη ο κουριερ οταν τον πληρωσα. Ετσι γινεται; δεν μου εχει ξανα τυχει

Reaction score
5.359
παρελαβα ενα δεμα απο την acs το οποιο το ειχα πληρωσει στον αποστελεα μεσω λογαριασμου, και στο οποιο επανω στο δεμα οταν το παρελαβα δεν εγραφε εξοδα της acs αλλα μου ζητησε 13,50 και δεν μου εδωσε και αποδειξη ο κουριερ οταν τον πληρωσα. Ετσι γινεται; δεν μου εχει ξανα τυχει
Ωχ.... Άκου τώρα..... Πριν δύο εβδομάδες χτυπάει τη κουδουνα ο κουριερ της acs...
Περίμενα κάτι που μου έστειλαν ως χάρισμα από Πάτρα και ήξερα ότι τα μεταφορικά θα τα πλήρωνα εγώ....
-Καλησπερα...
-Καλησπέρα...
-Ένα δέμα από Πάτρα έχετε.
-Ναι το ξέρω.
-8,50 είναι...
-Πολύ καλά.
Δεν ξέρω και τις τιμές σκέφτομαι "οκ καλά πρέπει να είναι..."
Ψαχουλευω κάτι ψιλά... Βρίσκω περίπου 10€, του τα αφήνω στη χούφτα του...
-Κάνε κι εσύ μια καταμέτρηση...
.............
-Είναι παραπάνω...
-Εντάξει είναι.... να παρεις ένα καφεδάκι...
-Ευχαριστω.
Φεύγει χωρίς να μου δώσει απόδειξη κι εγώ δεν έδωσα βάση.... Κλείνω την πόρτα.
Περνάει καμία βδομάδα, ήμουν στη δουλειά... Στο σπίτι ήταν ο πεθερός... Χτυπάει η κουδουνα και ανοίγει...
-Είναι εδώ ο κ. Dretman;
-Όχι.
-Είμαι από την acs... Τις προάλλες του έφερα ένα δέμα και ξέχασα να του ζητήσω τα μεταφορικά που ήταν 8,50€...
-Δεν είναι εδώ παιδί μου... ειναι στη δουλειά.
-Καλά θα ξαναπεράσω..... Αντίο σας.
.
:confused:
Για έχε το νου σου.... και κάνε μας ενημέρωση αν γίνει κάτι αντιστοιχο...
Παντώς έχουν περάσει 4-5 μέρες και δεν ενόχλησε ξανά.... Ούτε τηλέφωνο πήρε...

Reaction score
23.906
μπορούν να τυπώσουν στον εκτυπωτή την απόδειξη είσπραξης
παίζει απάτη και μάλλον όχι από την εταιρία, αλλά από τον διανομέα.
πριν 3-4 βδομάδες με φέρανε με speedex κάτι χρώματα.
22.50
τα παραλαμβάνει η γραμματεία και ζητάει ο διανομέας 25 (χωρίς απόδειξη) , έ το κορίτσι τα έδωσε, τα έδωσα και εγώ, πήρα τηλέφωνο τον αποστολέα , πήρε την μεταφορική , όσο είδες εσύ τα 2.5 ευρώ τόσο τα είδα και εγώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300