- Reaction score
- 11.254
Τώρα πρόσεξα τα ηχεία στο ταβάνι.
Το ταβάνι είναι το πιο ενδιαφέρον στην ανωτέρω φωτογραφία, ήταν το μόνο που πρόσεξα πολύ καλά πως είναι.Τώρα πρόσεξα τα ηχεία στο ταβάνι.
ρε φιλαράκι...λες και το παγίδεψες με εκρηκτικά το κανεςΌταν πηγαίνεις στο χωριό (να κάψεις κλαρες οχι διακοπές ) αλλά φυσικά δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις αφού νυχτώσει στις 6,το 4g ούτε καν θυμήθηκες τι σημαίνει Ε και Η και το ρούτερ είναι πολύ μακριά σε αλλο χωρο που δεν μπορείς να πας γιατί κατοικεί ευπαθής ομάδα (πεθερουληδες).
Έχεις ομως μεράκι μέσα σου (oxi cisco meraki) κ ουμπικούτι
View attachment 196165
View attachment 196169
View attachment 196168
View attachment 196167
View attachment 196166
Τι θυμήθηκες τώρα!!!!!!...oxi cisco meraki....
Τι έχω κάνει ? δεν εχω καταλάβει.Dolmadaki: Ούτε εσύ δεν θα το έκανες αυτό.
Μεσσηνία, Κυπαρισσία ... Έχει μερακλήδες εδώ πολλούςτο χωριό προς τα που πέφτει? Τρίκαλα μεριά?
Κυπαρισσία είναι όνειρο για τα γεράματα(αν τα φτάσω ποτέ).....να τα δώσω όλα δρόμο και να πάω να μείνω εκεί....Τι έχω κάνει ? δεν εχω καταλάβει.
Μεσσηνία, Κυπαρισσία ... Έχει μερακλήδες εδώ πολλούς
View attachment 196194
Πατριωτη έχουμε κάνει κάτι πάρτι εκεί μέσα!Τι έχω κάνει ? δεν εχω καταλάβει.
Μεσσηνία, Κυπαρισσία ... Έχει μερακλήδες εδώ πολλούς
View attachment 196194
μασκέ?Πατριωτη έχουμε κάνει κάτι πάρτι εκεί μέσα!
Φυσικά έγινε σωστή δουλειά με φις απο ρακ κ patch cords (οχι ότι δεν είμαι καλός στο να πρεσαρω φισακια) κ πλέξιμο σε ενα κάγκελο της αυλής
View attachment 196170
Κύριος
Εκρηκτική ταχύτητα ζηλιάρη
Την ένωση με τη νάιλον σακούλα λες; Άσε κύριε! Το έχουμε κάνει δεκαετία και βάλε πιο πριν!Κάνε μια βόλτα πριν γίνεις γέρος να το σιγουρεψεις δε μαμει κιόλας.
Το integrated ανεμουριο δεν το πρόσεξε κανείς σας