Off Topic

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.876
σουυυυ δωσε την αγαπη της καθε Pin που χε μες τη καρντιαααα... <3
και ανκορ:
μεε λεεεενεεεεε τοοοο μαιμουδιιιιι του μαη (μαη) στον ενισχυτη μουυυυ φιδοκαλωδιο... δε χωραειιιιι.....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.876
αυτο ειναι απίθανο 😎
ναι ναι ναι φιλα με αρμονικη... αμ πως...
θειο Ελβις.. μου μαθε να χορευω... μικρο μσιμουδι τοτε... του εμαθα να σκαρφαλωνει στα δεντρα... και μερικα μυστικά της ζουγκλας...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.301
Λοιπόν...επειδή μάλλον μερικοί μερικοί δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και ποιοι κάνουν κουμάντο

η @Pin αποτελεί την 1η μου προτεραιότητα .....μια που δεν υπάρχει και άλλη δηλωμένη ξεκάθαρα γυναίκα σε αυτό το νήμα (sorry Ροζυ :p :lol: )

οπότε μερικοί μερικοί παρακαλώ να ασχοληθούν με την λυρική ποίηση από εδώ και πέρα και ας αφήσουν τα ερωτόλογα καμάκια και τα στιχουργικά σαλιαρίσματα δεξιά και αριστερά

δεν θα αφήσω διορία για σκέψεις....άλλωστε η απόφαση μου αυτή όπως και κάθε άλλη απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το σάιτ και που μου δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσω

:biggrin:
Χωρίς τίτλο (3).png

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.936
Ε εντάξει τώρα.. οι αποκλειστικότητες είναι ντεμοντέ ..
Πες ρε συ @Rosinante ! :rolleyes:

Κι εσένα Σ αγαπω! ❤
Ναι διότι είσαι μουσικός ! Και αγαπώ τους μουσικούς!
Μαζεύτηκαν 5. Είσαι σε καλό δρόμο. :roflmao:

Reaction score
4.149
Λοιπόν...επειδή μάλλον μερικοί μερικοί δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και ποιοι κάνουν κουμάντο

η @Pin αποτελεί την 1η μου προτεραιότητα .....μια που δεν υπάρχει και άλλη δηλωμένη ξεκάθαρα γυναίκα σε αυτό το νήμα (sorry Ροζυ :p :lol: )

οπότε μερικοί μερικοί παρακαλώ να ασχοληθούν με την λυρική ποίηση από εδώ και πέρα και ας αφήσουν τα ερωτόλογα καμάκια και τα στιχουργικά σαλιαρίσματα δεξιά και αριστερά

δεν θα αφήσω διορία για σκέψεις....άλλωστε η απόφαση μου αυτή όπως και κάθε άλλη απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το σάιτ και που μου δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσω

Τι χαμούρ@ είσαι...

Reaction score
11.528
Μου δίνεις τη δυνατότητα να διαλέξω ban σε 2 άτομα με αντάλλαγμα φωτογραφίες της Πηνελόπης;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.268
Μου δίνεις τη δυνατότητα να διαλέξω ban σε 2 άτομα με αντάλλαγμα φωτογραφίες της Πηνελόπης;
θυμήθηκα ένα ανέκδοτο....

-έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου;
---όχι
-θέλεις;;;;;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.500
Members
38.332
Νεότερο μέλος
vardaskv