Off Topic

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.295
Τίποτα και κανένας δεν θα μπει ανάμεσα μας...
Ωραίος φίλος...
προλαβαίνεις να ανταλλάξεις κινητό με την Pin...γιατί δεν σε βλέπω να βασιλεύεις πολύ ακόμα εδώ μέσα :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.295
θυμήθηκα ένα ανέκδοτο....

-έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου;
---όχι
-θέλεις;;;;;
μη το γελάς....μη σου κάτσει έιναι
πριν καμιά 3 χρόνια
έτυχε σε μια ανδροπαρέα κοινών γνωστών-φίλων...(δεν ήμουν εγώ εκεί) να δείχνει ένας π@παρας ένα βίντεο που είχε διαρρεύσει με μία....και που αυτή η μία...να τα έχει φτιάξει πρόσφατα με έναν που έτυχε να ήταν στο ίδιο τραπέζι :cry:

Reaction score
4.149
Λοιπόν...επειδή μάλλον μερικοί μερικοί δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και ποιοι κάνουν κουμάντο

η @Pin αποτελεί την 1η μου προτεραιότητα .....μια που δεν υπάρχει και άλλη δηλωμένη ξεκάθαρα γυναίκα σε αυτό το νήμα (sorry Ροζυ :p :lol: )

οπότε μερικοί μερικοί παρακαλώ να ασχοληθούν με την λυρική ποίηση από εδώ και πέρα και ας αφήσουν τα ερωτόλογα καμάκια και τα στιχουργικά σαλιαρίσματα δεξιά και αριστερά

δεν θα αφήσω διορία για σκέψεις....άλλωστε η απόφαση μου αυτή όπως και κάθε άλλη απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το σάιτ και που μου δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσω

Θα κινηθώ νομικά εναντίον σου... άσε που θα φυτιλιάσω τον Μπουκάλη να σου κάνει και εκείνος αγωγή για δυσφήμιση και άδικο Μπαν...

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
ψαχνω να βρω λιγη εμπνευση κ δεν μπορω, ςχω ξεκινησει 5 διηγηματα και τα εχω αφησει στην πρωτη σελιδα...

Εννοειται παιδια...μονο μπεμβε. τον Πετρο τον ξερω απο αλλο φορουμ, μεγας μπεμβεδακιας και ωραιο παιδι...

Reaction score
4.149
Αφού δε λέω για σένα, τί σε νοιάζει; :roflmao:
2 είναι τα μέλη-κόκκινο πανί για μένα εδώ και ευτυχώς τώρα τελευταία έχουν αραιώσει.
Θα σε βοηθήσω να τους πλάκωσουμε και θα κρατάς τον Χάρη να τον κοπανάω :smg:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.295
Θα κινηθώ νομικά εναντίον σου...
μα γιατί...δεν σου το έριξα ακόμα? :laugh:

άσε που θα φυτιλιάσω τον Μπουκάλη να σου κάνει και εκείνος αγωγή για δυσφήμιση και άδικο Μπαν...
παρεξήγησες
1. άδικο δεν είναι κανένα ban:p
2. εδώ κάνεις λάθος...εγώ μια φορά έριξα ban τον Μπουκάλη και του το πήρα πίσω στο 5λεπτο γιατί είχε κοινό και δέχτηκα αντιδράσεις :biggrin:
θα πρεπε να μου πει και ευχαριστώ....
αλλάη προσωπικότητά του δεν του επέτρεψε να περάσει απαρατήρητος και από άλλον διαχειριστή που δεν είχε τις ίδιες ευαισθησίες με μένα :laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.295
ψαχνω να βρω λιγη εμπνευση κ δεν μπορω, ςχω ξεκινησει 5 διηγηματα και τα εχω αφησει στην πρωτη σελιδα...
πρώτη σελίδα συνήθως γράφουν που το αφιερώνουν και τα σπέσιαλ θενκς :lol:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.500
Members
38.332
Νεότερο μέλος
vardaskv