christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.998
Τι θείτσα βρε γκαβάδδδ !!Δεν ξέρω ρώτα εδώ την θείτσα.
είσαι και καλό παιδάκι...με sinad καλο στο σαμπ....
και πολυμπριζο λεγκραντ..
στο φις απλο μπελντενακι...
Μαέστρο σεμνά...ειμαστε ερωτευμενοι με την πηνελοπη κυριε wizzy
Μαζεύτηκαν 5. Είσαι σε καλό δρόμο.Ναι διότι είσαι μουσικός ! Και αγαπώ τους μουσικούς!
Τι χαμούρ@ είσαι...Λοιπόν...επειδή μάλλον μερικοί μερικοί δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και ποιοι κάνουν κουμάντο
η @Pin αποτελεί την 1η μου προτεραιότητα .....μια που δεν υπάρχει και άλλη δηλωμένη ξεκάθαρα γυναίκα σε αυτό το νήμα (sorry Ροζυ![]()
)
οπότε μερικοί μερικοί παρακαλώ να ασχοληθούν με την λυρική ποίηση από εδώ και πέρα και ας αφήσουν τα ερωτόλογα καμάκια και τα στιχουργικά σαλιαρίσματα δεξιά και αριστερά
δεν θα αφήσω διορία για σκέψεις....άλλωστε η απόφαση μου αυτή όπως και κάθε άλλη απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το σάιτ και που μου δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσω
Μου δίνεις τη δυνατότητα να διαλέξω ban σε 2 άτομα με αντάλλαγμα φωτογραφίες της Πηνελόπης;Λοιπόν...επειδή μάλλον μερικοί μερικοί δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και ποιοι κάνουν κουμάντο
θυμήθηκα ένα ανέκδοτο....Μου δίνεις τη δυνατότητα να διαλέξω ban σε 2 άτομα με αντάλλαγμα φωτογραφίες της Πηνελόπης;