Off Topic

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.248
σουυυυ δωσε την αγαπη της καθε Pin που χε μες τη καρντιαααα... <3
και ανκορ:
μεε λεεεενεεεεε τοοοο μαιμουδιιιιι του μαη (μαη) στον ενισχυτη μουυυυ φιδοκαλωδιο... δε χωραειιιιι.....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.248
αυτο ειναι απίθανο 😎
ναι ναι ναι φιλα με αρμονικη... αμ πως...
θειο Ελβις.. μου μαθε να χορευω... μικρο μσιμουδι τοτε... του εμαθα να σκαρφαλωνει στα δεντρα... και μερικα μυστικά της ζουγκλας...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.299
Λοιπόν...επειδή μάλλον μερικοί μερικοί δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και ποιοι κάνουν κουμάντο

η @Pin αποτελεί την 1η μου προτεραιότητα .....μια που δεν υπάρχει και άλλη δηλωμένη ξεκάθαρα γυναίκα σε αυτό το νήμα (sorry Ροζυ :p :lol: )

οπότε μερικοί μερικοί παρακαλώ να ασχοληθούν με την λυρική ποίηση από εδώ και πέρα και ας αφήσουν τα ερωτόλογα καμάκια και τα στιχουργικά σαλιαρίσματα δεξιά και αριστερά

δεν θα αφήσω διορία για σκέψεις....άλλωστε η απόφαση μου αυτή όπως και κάθε άλλη απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το σάιτ και που μου δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσω

:biggrin:
Χωρίς τίτλο (3).png

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.495
Ε εντάξει τώρα.. οι αποκλειστικότητες είναι ντεμοντέ ..
Πες ρε συ @Rosinante ! :rolleyes:

Κι εσένα Σ αγαπω! ❤
Ναι διότι είσαι μουσικός ! Και αγαπώ τους μουσικούς!
Μαζεύτηκαν 5. Είσαι σε καλό δρόμο. :roflmao:

Reaction score
4.149
Λοιπόν...επειδή μάλλον μερικοί μερικοί δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και ποιοι κάνουν κουμάντο

η @Pin αποτελεί την 1η μου προτεραιότητα .....μια που δεν υπάρχει και άλλη δηλωμένη ξεκάθαρα γυναίκα σε αυτό το νήμα (sorry Ροζυ :p :lol: )

οπότε μερικοί μερικοί παρακαλώ να ασχοληθούν με την λυρική ποίηση από εδώ και πέρα και ας αφήσουν τα ερωτόλογα καμάκια και τα στιχουργικά σαλιαρίσματα δεξιά και αριστερά

δεν θα αφήσω διορία για σκέψεις....άλλωστε η απόφαση μου αυτή όπως και κάθε άλλη απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το σάιτ και που μου δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσω

Τι χαμούρ@ είσαι...

Reaction score
11.750
Μου δίνεις τη δυνατότητα να διαλέξω ban σε 2 άτομα με αντάλλαγμα φωτογραφίες της Πηνελόπης;

wnet

Nearfield
Reaction score
18.379
Μου δίνεις τη δυνατότητα να διαλέξω ban σε 2 άτομα με αντάλλαγμα φωτογραφίες της Πηνελόπης;
θυμήθηκα ένα ανέκδοτο....

-έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου;
---όχι
-θέλεις;;;;;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.848
Members
38.508
Νεότερο μέλος