- Reaction score
- 4.149
Στα Τρίκαλα στα δυο στενάεχεις κανα χωραφι στο Περτουλι να το καλιεργησουμε;;;;![]()
σκοτώσανε το Σακαφλιά
σκοτώσανε το Σακαφλιά
στα Τρίκαλα στα δυο στενά...
Στα Τρίκαλα στα δυο στενάεχεις κανα χωραφι στο Περτουλι να το καλιεργησουμε;;;;![]()
αλλο τιπταείμαι στην 2η-3η βδομάδα... ξεκινησα με καπνικά + κατι ακόμη
-καπνος+καμμενη ζαχαρη
-καπνός+μέλι
θα έρθει και η ώρα της βανίλιας!
καμια πρόταση για καπνο-άρωμα ;;;
Ερωτεύτηκε...και αυτός...Πού είναι ο βαθμολογητής??? Ακόμα κοιμάται???![]()
Τετραγωνησες τον κυκλο ή κυκλωσες το τετραγωνο;
Ακριβώς αυτό!Ευφυολογήματα της πλάκας.
Τίποτα από τα δυο!Τετραγωνησες τον κυκλο ή κυκλωσες το τετραγωνο;![]()
Επρεπε να μου το πεις να του κανω εγω μαθηματα. Κανει πολυ καιρο; Σε ωδειο ή στο σπιτι;@Rosinante , ο γιος μου μαθαίνει drums!
Έίχε ξεκινήσει πριν 6 χρόνια σε ωδειο στον Κορυδαλλο , μετά συνέχισε στο δημοτικό ωδειο πειραια όπου κάνει και κλασική κιθαρα .Φετος δίνει πανελλήνιες οποτε όλα αυτά είναι σε παύση...Επρεπε να μου το πεις να του κανω εγω μαθηματα. Κανει πολυ καιρο; Σε ωδειο ή στο σπιτι;
Δεν κανουν φυσικα τυμπανα μεσα στο διαμερισμα...Πουλησε την και παρ' του ηλεκτρονικα. Ειναι φτηνα τα μετ/σμενα.Έίχε ξεκινήσει πριν 6 χρόνια σε ωδειο στον Κορυδαλλο , μετά συνέχισε στο δημοτικό ωδειο πειραια όπου κάνει και κλασική κιθαρα .Φετος δίνει πανελλήνιες οποτε όλα αυτά είναι σε παύση...
Κάποια στιγμή σήμερα στη 13:00 κατέβηκε να παίξει. Το κιτ το έχουμε σε ένα διαμέρισμα κάτω από αυτό που μένουμε, χωρίς ηχομονώσεις κλπ. Ξεκινάει λοιπόν και 15 λεπτα αργοτερα χτυπάει το σταθερό . Ήταν μια γιαγια γειτόνισσα που είχε ημικρανία και μας παρακάλεσε να σταματησει.![]()