Off Topic

Reaction score
4.149
Παιδιά πάω να την πέσω...
Ηρεμία, συναίνεση, ασφάλεια...
Στον πρώην φίλο χαρίζω την απαξίωση και την περιφρόνηση μου...
Φιλιά, καληνύχτα:)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.897
Αγόρια και κορίτσια! Εύγε σας! Τα πήγατε περίφημα!

@Laundryman κοιμάμαι νωρίς γιατί ξυπνάω νωρίς. Στο τελευταίο σου ποίημα, μάζευα τα σιρόπια από το πάτωμα. :roflmao:

Ένα σχόλιο: Σταθεροποιήστε την απόδοσή σας! Δεν γίνεται μια του ύψους και μια του βάθους!

Άντε, τα λέμε απόψε!:biggrin:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483
Επρεπε να μου το πεις να του κανω εγω μαθηματα. Κανει πολυ καιρο; Σε ωδειο ή στο σπιτι;
Έίχε ξεκινήσει πριν 6 χρόνια σε ωδειο στον Κορυδαλλο , μετά συνέχισε στο δημοτικό ωδειο πειραια όπου κάνει και κλασική κιθαρα .Φετος δίνει πανελλήνιες οποτε όλα αυτά είναι σε παύση...
Κάποια στιγμή σήμερα στη 13:00 κατέβηκε να παίξει. Το κιτ το έχουμε σε ένα διαμέρισμα κάτω από αυτό που μένουμε, χωρίς ηχομονώσεις κλπ. Ξεκινάει λοιπόν και 15 λεπτα αργοτερα χτυπάει το σταθερό . Ήταν μια γιαγια γειτόνισσα που είχε ημικρανία και μας παρακάλεσε να σταματησει. :rolleyes:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Έίχε ξεκινήσει πριν 6 χρόνια σε ωδειο στον Κορυδαλλο , μετά συνέχισε στο δημοτικό ωδειο πειραια όπου κάνει και κλασική κιθαρα .Φετος δίνει πανελλήνιες οποτε όλα αυτά είναι σε παύση...
Κάποια στιγμή σήμερα στη 13:00 κατέβηκε να παίξει. Το κιτ το έχουμε σε ένα διαμέρισμα κάτω από αυτό που μένουμε, χωρίς ηχομονώσεις κλπ. Ξεκινάει λοιπόν και 15 λεπτα αργοτερα χτυπάει το σταθερό . Ήταν μια γιαγια γειτόνισσα που είχε ημικρανία και μας παρακάλεσε να σταματησει. :rolleyes:
Δεν κανουν φυσικα τυμπανα μεσα στο διαμερισμα...Πουλησε την και παρ' του ηλεκτρονικα. Ειναι φτηνα τα μετ/σμενα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.499
Members
38.333
Νεότερο μέλος
vardaskv