- Reaction score
- 7.877
το θέμα είναι ότι το σήμα που θα μπαίνει είναι unbalanced
τί vrms θα πηγαίνει στο κάθε sub?
τί vrms θα πηγαίνει στο κάθε sub?
περαν της εμπειριας οπως περιεγραψα,μπορεις φυσικα να δεις και τις κριτικες και την εμπορικοτητα του...Εντυπώσεις; Ποιότητα ήχου πέραν των χαμηλών; Κάποιο μειονέκτημα; Θόρυβος;
Αν και το ετρεξα, και δεν εχω δει αλλα δικα του βιντεο, γενικα οταν αλλαζεις κρος ποιντ θελει και αλλα delays.Η διαδικασία που κάνει ο τύπος, σας φαίνεται σωστή;
Είναι το τέταρτο βίντεο σχετικά με την ενσωμάτωση σαμπ και κεντρικών.
Στα προηγούμενα έκανε το time alignment των σαμπ και το eq με το minidsp HD.
Mου φαίνεται περίεργο που ενώ έχει ήδη κάνει το time alingment και το eq, μετά ξανά αλλάζει τα delay για το mains integration.
Για δείτε...
Βλέποντας αμέτρητα βιντεάκια και διαβάζοντας λίγο αυτές τις μέρες μέχρι να έρθει, νομίζω θα ακολουθήσω την μεθοδολογία των home theater gurus.Η διαδικασία που κάνει ο τύπος, σας φαίνεται σωστή;
Είναι το τέταρτο βίντεο σχετικά με την ενσωμάτωση σαμπ και κεντρικών.
Στα προηγούμενα έκανε το time alignment των σαμπ και το eq με το minidsp HD.
Mου φαίνεται περίεργο που ενώ έχει ήδη κάνει το time alingment και το eq, μετά ξανά αλλάζει τα delay για το mains integration.
Για δείτε...
αντε βρε, αλλαξε και αυτο, τοσα εχεις κανει...Κώστα, τα 3 μόνο είναι ίδια (pb1000). Το άλλο είναι polk hts12.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο :
Η σωστή σειρά για χρονική ευθυγράμμιση τεσσάρων σαμπ, ποια είναι;
Εννοώ πρώτα το μπροστά αριστερό με το μπροστά δεξιά, μετά αυτό που έχει μεγαλύτερη απόσταση από τη θέση ακρόασης, και μετά το τελευταίο;
Γιατι δεν διαβάζετε τους αναλυτικούς οδηγούς της minidsp και βλέπετε βιντεάκια;
Να το δούμε και στη πράξη μιας και δεν το έχω στα χέρια μου ακόμη...........Βλέποντας αμέτρητα βιντεάκια και διαβάζοντας
αν δεν έχουμε πολλά sub σωστά τοποθετημένα και αν δεν έχουμε κάποιο treatment στο χώρο είναι λάθος να προσπαθούμε να έχουμε μεγάλο εύρος average responce κα να βάζουμε το κάθε software να μετράει πίσω μας η μπροστά μας αφόσoν ξέρουμε εκ των πραγμάτων ότι θα υπάρχουν μεγάλα room modes που δεν τα βλέπουμε κοντά στην mlp.
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν είναι cinefil..Γιατι δεν διαβάζετε τους αναλυτικούς οδηγούς της minidsp και βλέπετε βιντεάκια;
Όσο λιγότερα subs έχουμε τόσο μεγαλύτερο seat to seat variation θα υπάρχει.όσον αφορά αυτό συμφωνείς?
με τίποτα δεν έρχεται. μόνο με άλλη τοποθέτησηΑυτη η ακύρωση στους 70 θελει στρώσιμο
Τις οδηγίες του multisub τις διάβασες;με τίποτα δεν έρχεται
Ναι, τα ξέρω αυτά. Αλλά για την πέραν των χαμηλών χρήση δυσκολεύομαι να βρω εντυπώσεις.περαν της εμπειριας οπως περιεγραψα,μπορεις φυσικα να δεις και τις κριτικες και την εμπορικοτητα του...
Εδω pdf που ισως το εχεις ηδη διαβασει.Υπαρχουν και ποιο ακριβα μοντελα , εχουν εξτρα χειροκινητη λειτουργια, ποιο ισχυρη επεξεργασια γιαυτο και ανεμιστηρα αλλα ολα αυτα ειναι αχρειαστα για μενα και καποια ενοχλητικα (θορυβος ανεμιστηρα, φωτισμος, ογκος)
...
Κοντεύω να το μάθω απέξω.....Τις οδηγίες του multisub τις διάβασες;
Αν προλάβω σήμερα, γιατί οι μετρήσεις που έχω δεν κάνουν θέλει με time reference.Το δοκίμασες το MSO, ή μόνο το διάβασες;