JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.464
Αυτοί εκιά πάνου στην Αλεκούπολη μωρέ δεν χαμπαριάζουν.
Ναι ρε στράβωσα. Και το είδα μετά από μέρες, δεν το είδα την ίδια μέρα που το έγραψες. Ήταν τελείως απρεπές αυτό που έγραψες.Σώπα ρε θανασάκη , εδω ο άλλος μου έριξε warn για απρεπή γλώσσα , που είπα του dalipi να ξαναπάει γερμανία , γιατί εδώ δημιουργεί προβλήματα.
Πλάκα μας κάνεις?
Και το θυμήθηκε κάτι μέρες μετά .
Τώρα ποιός το θυμήθηκε μετά, ποιός στράβωσε μετά αυτό δεν το γνωρίζω .
Οταν λοιπόν τρώω τέτοιου είδους warns , αντιλαμβάνομαι , ότι μάλλον δεν είμαι αρεστός στην ομήγυρη , οπότε λέω , καλά , αντε γειά.
Ααααα ήταν και απρεπές το δικό μου μήνυμα. Μάϊστα .Ναι ρε στράβωσα. Και το είδα μετά από μέρες, δεν το είδα την ίδια μέρα που το έγραψες. Ήταν τελείως απρεπές αυτό που έγραψες.
Μια χαρά είναι η γνώση μου της Ελληνικής. Για βοήθα με όμως, πού είναι οι αμυδρές νύξεις, για να καταλάβω.Αντιλαμβάνομαι ότι η γνώση σου της Ελληνικής γλώσσας μάλλον δεν είναι και η καλύτερη .
Σεβαστό .
Ομως κάνε τον κόπο να μάθεις να διαβάζεις τα γραφόμενα κάποιου και να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι , αν υπάρχουν κάποιες νύξεις , αμυδρές.
Θα σε βοηθήσει πολύ αυτό.
εμένα πάντως που το είπες πρινΔηλαδή άμα σου πω ΟΧΙ θα είσαι ευχαριστημένος?
δεν ήμουναΟΧΙ.
Εσύ είσαι Τρολ κανονικό . Δεν σε πιάνει. Αλλά ακόμα και αν σε πιάσει θα είναι από σπόντα.εμένα πάντως που το είπες πριν
δεν ήμουνα![]()
γι αυτό που είπες...θα σου κάνω ριπόρτ μέχρι να σβήσει ήλιος ρεεεεΕσύ είσαι Τρολ κανονικό . Δεν σε πιάνει. Αλλά ακόμα και αν σε πιάσει θα είναι από σπόντα.![]()