- Reaction score
- 81.028
αν σβήσει ο ήλιος, η
από που θα παίρνει ρε κάπτεν?![Headbang :headbang: :headbang:](/forum/images/smilies/traditional/headbang.gif)
![Lol :lol: :lol:](/forum/images/smilies/traditional/lol.gif)
![1614387248238.png](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2021/02/321146_7bb09ea71e69430839563399fa419c7e.png)
![Headbang :headbang: :headbang:](/forum/images/smilies/traditional/headbang.gif)
![Lol :lol: :lol:](/forum/images/smilies/traditional/lol.gif)
Last edited:
Δε μας αφηνει κι αυτος ο βλακας ο Χαρης να μιλησουμε, συνεχως πεταγεται...Που ειναι ο Μαρκου να τον κανει καλα;![]()
![]()
Κάτι έψαχνα...Ποιον κοιτάς, εμένα που τράβαγα βίντεο;![]()
Πως το ειπες αυτο;
σαν να έχει κεφτεδάκι στο στόμα είναι
Μπορεί και να είχα. Δε θυμάμαι ..σαν να έχει κεφτεδάκι στο στόμα είναι![]()
Καλό είναι .Πως το ειπες αυτο;
Τι να κανουμε;
Δεν ξερω τι ειναι αλλά αποκλειεται να ειναι...καλό...![]()
![]()
τι μας λες κυρά μου....και ο Μάρκου τι θα κάνει ?ξεκινα κι εγω θα το απογειωσω...![]()
Ρε συ @daharis666 , τι καψούρα έχεις πάθει με τον Μάρκου;τι μας λες κυρά μου....και ο Μάρκου τι θα κάνει ?![]()
Δεν ξερω εχει εξαφανιστει γενικως, πρεπει να παρεξηγηθηκε απο τοτε με το τιτλο του θρεντ...Ο βλακας ο Χαρης φταιει παλι...Κατ’ αρχάς τι απέγινε η αγάπη μου ο@Laundryman ?
Πού έχει πάει;
Markou is on you baby...Δεν εχουμε δουλεια εμειςτι μας λες κυρά μου....και ο Μάρκου τι θα κάνει ?![]()
ναι καλά....νομίζειςMarkou is on you baby...Δεν εχουμε δουλεια εμεις![]()
τι να κάνω...δεν τα βρίσκεις έτσι εύκολα τέτοια αρσενικά παλαιάς κοπήςΡε συ @daharis666 , τι καψούρα έχεις πάθει με τον Μάρκου;![]()
Στον πειραιά κοντα στο λιμανι...Φερ΄τον αλλά μην τον βαψεις μπλε...ναι καλά....νομίζεις
θα μάθω που μένεις και θα σου τον αφήσω έξω από την πόρτα μια κρύα βροχερή νύχτα![]()
ε άστο τότε...Στον πειραιά κοντα στο λιμανι..