- Reaction score
- 136.769
πιστευω ειναι απ την ασφαλτο , που ηταν κουρσαρος παλια, χιλια κυβικα,Βλέπουμε συναυλία Βασιλάκη, από βιβα
View attachment 202473 View attachment 202474 View attachment 202475
Ξέρει κανείς τι είναι αυτά τα εξογκώματα πάνω στα δάχτυλα του Βασιλάκη;
Φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία, στη μεσότητα της 1ης φάλαγγας 3ου και 4ου δακτύλου.
Ως τώρα, λόγω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων, ήρθαν οι 4 από τους 26, έμειναν 22.Το λοιπόν, εκ μέρους μου τα δεδομένα είναι οκ, έχω κάνει τις 2 δόσεις εμβολίων και έχω επαληθεύσει με μετρήσεις (κλασσικά) ότι είμαι φουλ στα αντισώματα, άρα πλήρη ανοσία και έτοιμος να σας δεχτώ, όπως προγραμμάτισα.
Να σημειωθεί πως και ο ντιμιφουτ προσφέρθηκε να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του σε όποιον το επιθυμεί. Άρα, συννενοηθειτε και με αυτόν.
Από 1 Μαρτίου λοιπόν, ανοίξαμε και δεχόμαστε έναν έναν για τεστ φλάιτ που λέει ο φίλος μου ο Μάρκου!
Ξεκινήστε να μου στέλνετε pm για τις ημερομηνίες που σας βολεύουν, για να τα βάλω σε μια σειρά..
Η τελευταία καταμέτρηση είναι 25 όπως φαίνεται εδώ.
+ανακιν 26
Αυτός είναι δικαναλάκιας αδιάβαστος, άστονΤώρα θα πρέπει να βρούμε τρόπο να κάνουμε γείτονα σιγά σιγά και τον αμίρ!
Πρόσφατα γνώρισα και εγώ τον Αλέξανδρο, μετά από μια γρήγορη επίσκεψη στο σπίτι μου, φυσικά δε προλάβαμε να πούμε πολλά λόγο χρόνου, αλλά κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες γνώσεις και αγάπη για το αντικείμενο, είστε τυχεροί αν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.Χθες είχα τη χαρά να καθίσουμε να μιλήσουμε και να γνωρίσω από κοντά (για πρώτη φορά) τον Αλέξανδρο (Alexandros1986) καθώς ανέβηκε από Κόρινθο στα μέρη μας!
Αυτό το "κόλπο" προσπαθώ να μεταδώσω.πρώτα για τον χώρο, ο οποίος ενώ είναι ζωντανός έχει ένα σκασμό μη εμφανή απορρόφηση
Δεν έχω πρόσφατη, παρά μόνο αυτή, που είναι πλέον πολύ παλιά, πλησιάζει διετία:Αν σου είναι εύκαιρο Κώστα βάλε μια το Rt του δωματίου σου.
Για αυτό μίλησα για υπερβολική απορρόφηση και περίμενα να το θίξεις. Πράγματι η θεωρία του Τουλ για τα πολυκάναλο λέει απορρόφηση. Επίσης ο τρόπος που έχεις στήσει τα ηχεία εσύ και εγώ επιβάλει απορρόφηση τουλάχιστον πίσω από το ηχείο και στα early. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ η μέτρηση της gik 244 για πίσω και early μιας και κόβει πολύ ομοιόμορφα και θα ήταν από τις πρώτες επιλογές μου. Καλό θέμα για συζήτηση.Θα διαφωνήσω περί διάχυσης/απορρόφησης σε immersive setups.
Αυτά που υποστηρίζετε είναι για vintage δικάναλα
Και στον χώρο του Εαρ κυριαρχεί η απορρόφηση και όχι η διάχυση, ο,τι και να λέτε
Αν υπάρχουν αντιρρήσεις επ´αυτού, στο Εβόρα σε κανένα 1 1/2 μήνα
Μεχρι τα 2.5 μέτρα είναι εκπληκτικό ηχείο. Δεν είναι μόνο ακριβές, αλλά ειναι και πολυ ξεκούραστο, να ακούς με τις ώρες. Απίστευτο που πουλιέται σε αυτήν την τιμή.Ειδικά τα 310 τελικά δεν είναι μικρά καθόλου και πολύ δύσκολα θα βρεθεί χώρος σε Ελληνικό δωμάτιο που δεν θα αρκουν.
Τα Genelec κάνουν την διαφορά. Και τα πήρε σκανδαλωδώς φτηνά, πρέπει να γίνει διαδήλωση διαμαρτυρίας.Οι πραγματικοί ήρωες όμως είναι τα σαμπ