- Reaction score
- 136.745
Δημοκρατικές διαδικασίες.
Τρελιτσα πουλάει αυτος σίγουρα...Και όμως, αυτό που λέτε λάθος είναι αυτό που λέει σωστό ο Grimani.
Δείτε τους τοίχους.
View attachment 204633
Επίσης, ποτέ διάχυση πίσω από το κεφάλι, και ας είναι και στα 3m ο πίσω τοίχος.
Ο εν λόγω χρήστης είναι αυτό που θα λέγαμε...Αμε-Tannoy-τοςΚωστα για δοκιμασε αυτο .... Daraijin - YouTube (τοχουμε και σε πολυκαναλο)
Μπορει να το παιξει το συστημα σου σε αξιοπρεπεις εντασεις η κλαταρουν τα σαμπ σου? Λεω μηπως να κανεις καμμια αναβαθμιση!
Εγω το βαζω αυτο το κομματι οταν οι οπες μπας ρηφλεξ μαζευουν σκονη!
Μ αρεσει που ανεμιζει και το τσουλουφι μου. Εσυ με τα Neumann κινδυνευεις με πνευμονια.
Ο Κωστας αποφευγει τους Κοντο. Το γυρισε σε ψαλμωδιες. Εχουν χροιες λεει!Ο εν λόγω χρήστης είναι αυτό που θα λέγαμε...Αμε-Tannoy-τος
(Kondo,κάκτοι και αεικίνητα biblot θα δώσουν πολλές χρήσιμες ιδέες στον Ear... )
Και παμφθηνο. Σκανδαλωδώς παμφθηνο.Θέλω για μια ακόμα φορά να εκφράσω τον θαυμασμό μου για το 310. Απίστευτο ηχείο
Είδαμε 2 καμπύλες απόκρισης, μια μετρημένη στο σπίτι μου και μια στο σπίτι του φαλάκρα, που είναι ακριβώς μα ακριβώς όμοιες.
Αλλάξτε και μικρόφωνοαλλάζοντας την αρχική μετρηση/ρύθμιση που έγινε με μικρόφωνο
Όσο άνετο και ευχάριστο και αν είναι, δεν θα το συνέχιζα για πάνω απο 5-10 λεπτά. Οπως ειδες το χαμήλωσα σχετικά γρήγορα.Στο -8 το πήγε, καμιά 10-αρια ντεσιμπέλ πάνω από αναφοράς!
Όχι κ.Χρήστο, λίγο ακούσαμε και λίγο παίξαμε με τις ρυθμίσεις.Kυριε Δημητρη εκτος απο το Yello με ολα τα κοαλα μεσα, Μουσικη του ρεπερτοριου που ακουτε εσεις; Ακουσατε; η μονο την ....... μουσικη που ακουει ο εξτρεμιστης αναρχοαυτονομος χερ ντοκτορ;
Μετα τιμης τα σεβη μου
@Kotsidis John ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σουΑφηστε τα τραπεζια τα οικογενειακα και τις οικογενειες, δεν ειναι πραγματα αυτα, δεν ειναι ζωη αυτη, να παιζουμε ετσι αρρυθμιστοι χωρις dsp σωστο, τι θα λενε οι γειτονες , τι θα πει η γειτονια;