Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.436
Και αν παίξουν πιο δυνατά από όσο πρέπει, πάμε από τον τρόμο στην φρίκη!!Τελικα 11 τεμαχια 310 προκαλουν δεος. Κι αν βαλεις και τα σαμπ, παμε απο το δεος στον τρομο.
Και αν παίξουν πιο δυνατά από όσο πρέπει, πάμε από τον τρόμο στην φρίκη!!Τελικα 11 τεμαχια 310 προκαλουν δεος. Κι αν βαλεις και τα σαμπ, παμε απο το δεος στον τρομο.
Ααααα άργησες, φτάσαμε στα 24 ηχεία με 8 σαμπ.Γεια και χαρά. Επέστρεψα μετά από απουσία 1+ μηνός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Στα πόσα ηχεία είμαστε τώρα;
γι αυτο το ΣΚ μαλλον εννοειςΣταθερά 9.4.4 και υπότιτλοι τέλους.
Μάλλον σε μένα αναφέρεσαι.Τα 310 πάντως επιβεβαιώνω ότι είναι από τα πιο ξεκούραστα και αναλυτικα ηχεία που έχω ακούσει. Το αναφέρω ξανά μιας και το ανέφερε ο Dimifoot γιατί θυμάμαι παλιότερα είχε αναφερθεί από κάποιον ότι ήταν κουραστικά. Καμία σχέση με κουραστικά τα συγκεκριμένα ηχεία, ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα σε στάθμες πολυ πάνω της αναφοράς.
Για μουσική μια χαρά είναι τα KH870 όντας τόσα και σωστά στημένα.Μα δεν έκρινα το συνολικό σετάπ, αλλά το μοντέλα KH310 και KH870.
Τα 13 κανάλια κρύβουν τις αδυναμίες του μοντέλου.
Τα σαμπ και 4 να είναι, δεν κρύβουν την αδυναμία στην απόδοση κάτω από 20Hz. Αλλά τα θετικά στοιχεία στην απόδοση των τεσσάρων στουντιακών σαμπ θα επηρεάσουν τον ακροατή ώστε να αγνοήσει την αδυναμία στα χαμηλά Hz. Ειδικά ελλείψει άμεσου μετρου σύγκρισης.
Α καλά, αν η επαφή σου με τα συγκεκριμένα μοντέλα ήταν μέσω της ακρόασης στον Κώστα, δεν είναι παράξενα τα υπερθετικά σχόλια.Δεν ξέρω αν είναι τόσο τέρατα τα 870 μιας και δεν τα άκουσα μόνα τους.
13 έχω, μη κάνετε εκπτώσεις!11 κομμάτια ηχεία έχει ο ανθρωπος
Για τι είδους μουσική;Για μουσική μια χαρά είναι τα KH870 όντας τόσα και σωστά στημένα.
Για την περισσότερη μουσική.Για τι είδους μουσική;
Αν το ένα κομμάτι 870 σε ραπ πετάει
τζούφιες, τα 4 κομμάτια 870 ξαφνικά δεν πετάνε τζούφιες;
Απλά τα 4 θα παρασύρουν τον ακροατή με τον συνδυασμό ακρίβειας και έντασης στις ανώτερες συχνότητες μπάσου και μέσα στη μέθη από την πολύ καλή απόδοση θα αγνοήσει την αδυναμία στα χαμηλά περάσματα.
Παρε ένα ή διώξε ένα. Είναι γρουσούζικο το 13.13 έχω, μη κάνετε εκπτώσεις!
Γιαννη θεωρω οτι σ ενα χωρο 32 τμ, 4 δεκαιντσα και 4 δωδεκαιντσα μεγαφωνα, σε σαμπγουφερς υψηλων τεχνικων προδιαγραφων ειναι λογικο να υπαρχει το αποτελεσμα που περιγραφουμε οσοι ακουσαμε το συστημα. Σημειωτεον οτι και η επιφανεια ολων των δορυφορων μαζι βοηθαει κι αυτη στο συνολικο ογκο του ηχου. Δεν κρυβει καποιο μειονεκτημα, αλλα λειτουργουν προσθετικα σ ολα τα θετικα χαρακτηριστικα που εχουν.Στο εύρος των δυνατοτήτων του το 870 καλό είναι. Αλλά όχι πως είναι και τερατώδους δύναμης, άξιο διθυράμβων, όπως παρουσιάζεται σε αυτό το νήμα.
Το τερμάτιζα για πλάκα το 870 τους μήνες που το είχα στην κατοχή μου. Σε πολλά κομμάτια δεν απέδιδε καν δύσκολα σημεία.
Αν ήταν τόσο τέλειο, γιατί λες να το άφησα να φύγει από τα χέρια μου εξάλλου;
Το ότι είναι δύο ή τέσσερα κομμάτια τα σαμπ δεν μου λέει κάτι. Η ποσότητα κρύβει τις αδυναμίες του ενός κομματιού, δεν γίνεται το καθένα τέρας δυνατοτήτων.
Μεμονωμένα το καθένα KH870 και KH310 κρίνω, όχι συνολικά το σύστημα του Κώστα. Σε τόσο προσεγμένο σύστημα και με τέτοιο αριθμό καναλιών, ακόμη και πολύ υποδέεστερα μοντέλα ηχείων και σαμπ να χρησιμοποιούνταν, πάλι εντυπωσιακό θα ήταν το αποτέλεσμα. Και τα κουφώματα της πόρτας που τρίζουν, θα έτριζαν και με ακόμη πιο αδύναμα σαμπ. Δεν είναι δα και ένδειξη τρομερής απόδοσης αυτό.
Και με 13 KH80 εντυπωσιασμένοι θα έφευγαν οι επισκέπτες, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Απολύτως καμία αμφιβολία. Τα έχω και τα KH80, μικρογραφία των 310 είναι. Με 13 κομμάτια θα φτιαχνόταν και με κείνα εντυπωσιακή ηχόσφαιρα.
Όσον αφορά τα σαμπ, αν ήταν τόσο τέρατα τα KH870 θα τα επέλεγε και ο termatogazi.