- Reaction score
- 139.829
Δημοκρατικές διαδικασίες.
![253786_61e01d6ba3ef1e7e8d7a67622b3dd8d6~3.png](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2021/03/323463_15c18a94832d6426fe50d8f0e7c7cbf5.png)
Τρελιτσα πουλάει αυτος σίγουρα...Και όμως, αυτό που λέτε λάθος είναι αυτό που λέει σωστό ο Grimani.
Δείτε τους τοίχους.
View attachment 204633
Επίσης, ποτέ διάχυση πίσω από το κεφάλι, και ας είναι και στα 3m ο πίσω τοίχος.
Ο εν λόγω χρήστης είναι αυτό που θα λέγαμε...Αμε-Tannoy-τοςΚωστα για δοκιμασε αυτο .... Daraijin - YouTube (τοχουμε και σε πολυκαναλο)
Μπορει να το παιξει το συστημα σου σε αξιοπρεπεις εντασεις η κλαταρουν τα σαμπ σου? Λεω μηπως να κανεις καμμια αναβαθμιση!
Εγω το βαζω αυτο το κομματι οταν οι οπες μπας ρηφλεξ μαζευουν σκονη!
Μ αρεσει που ανεμιζει και το τσουλουφι μου. Εσυ με τα Neumann κινδυνευεις με πνευμονια.
Ο Κωστας αποφευγει τους Κοντο. Το γυρισε σε ψαλμωδιες. Εχουν χροιες λεει!Ο εν λόγω χρήστης είναι αυτό που θα λέγαμε...Αμε-Tannoy-τος
(Kondo,κάκτοι και αεικίνητα biblot θα δώσουν πολλές χρήσιμες ιδέες στον Ear... )
Και παμφθηνο. Σκανδαλωδώς παμφθηνο.Θέλω για μια ακόμα φορά να εκφράσω τον θαυμασμό μου για το 310. Απίστευτο ηχείο
Είδαμε 2 καμπύλες απόκρισης, μια μετρημένη στο σπίτι μου και μια στο σπίτι του φαλάκρα, που είναι ακριβώς μα ακριβώς όμοιες.
Αλλάξτε και μικρόφωνοαλλάζοντας την αρχική μετρηση/ρύθμιση που έγινε με μικρόφωνο
Όσο άνετο και ευχάριστο και αν είναι, δεν θα το συνέχιζα για πάνω απο 5-10 λεπτά. Οπως ειδες το χαμήλωσα σχετικά γρήγορα.Στο -8 το πήγε, καμιά 10-αρια ντεσιμπέλ πάνω από αναφοράς!![]()
Όχι κ.Χρήστο, λίγο ακούσαμε και λίγο παίξαμε με τις ρυθμίσεις.Kυριε Δημητρη εκτος απο το Yello με ολα τα κοαλα μεσα, Μουσικη του ρεπερτοριου που ακουτε εσεις; Ακουσατε; η μονο την ....... μουσικη που ακουει ο εξτρεμιστης αναρχοαυτονομος χερ ντοκτορ;
Μετα τιμης τα σεβη μου![]()
![]()
@Kotsidis John ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σουΑφηστε τα τραπεζια τα οικογενειακα και τις οικογενειες, δεν ειναι πραγματα αυτα, δεν ειναι ζωη αυτη, να παιζουμε ετσι αρρυθμιστοι χωρις dsp σωστο, τι θα λενε οι γειτονες , τι θα πει η γειτονια;