Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.223
2 στο 13033

Πατατάκια
Πόπ κόρν

Άλλο;
είναι νωρίς για πατατάκια :biggrin:
Ποτέ όμως για ρηξικέλευθη στιχουργία...Και το κρίμα σταθερά στο λαιμό τους...

I got too much time, too much time
I want too much time to spend with my subs
In my spleen I sense a deep low motion
Lights are trembling get wet as the ocean
Even god of thunder leaves me dry
Every bass drum shaking gets me high

Sometimes when it's late and I'm a bit bass hungry
I heat up some elephant beans,
add some blue cheese and malt for good means
Eat crackers and dream of infra subs to work on me.

I got too many times, too many times
I want too many times to blast some good farts
In my intestines I've got explosive motion
to fill up the room and work like magic potion
Every shot that's fired makes it right
Every fly that drops dead gets me tight
I got too much time, too much time
I got too much time to trash other setups...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675
Μαζευτηκατε πολλοι τελικα ( καλα οι πιο πολλοι ειναι απο πισω στο σαππορτ, back vocals )και τα βαλατε με τα τραβελια, γουσταρω, μ αρεσει, εχει φαση!

:roflmao: 8-)

( εδω μπαινει η φωτο που μανε ξανθια σερβιτορα με βινυλ, τοτενες που μ αρεζαν πιο πολυ τα βινυλια , δε τη βρισκω προχειρη )

και για πειτε τι αλλο;
ο καιρος πως ειναι ;
ο μαχαλάς των ξαναμμένων ρωσοπόντιων ξαναχτυπά :cry: :lol:

Reaction score
6.712
Τα μόνα chips που μ' αρέσ'νε είναι τα φουρνιστά Lay's χωρίς πρόσθετες μπούρδες. 😍
Να ανοίξω τώρα το ένα πακέτο που έχω ή αργότερα κορίτσα; :p

Και φιστίκια έχω μπόλικα, μα τα φυλάω για τον ΚονγκΓκότζιρα.
Ο Σεφ προτείνει...
Πέτρα ψαλίδι πατούσα
Και για σβήσιμο φοφικο
5204193814290.jpg
cheetos-petra-psalidi-patousa-100g-hero.jpg

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.458

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.223
.....Για τον Τζιοβάνι, θα είναι μεγάλη αναβάθμιση να πάει σε Μ2, αν θέλει στάθμες στα 130+ ντεσιμπέλ εκεί μέσα, για δικάναλο σεταπ.....

ναι είναι αλήθεια αυτό που λέει....το m2 δεν μπορεί να παίξει σωστά σε μικρό χώρο.
Το mb2 παίζει άνετα σωστά σε πολύ μικρούς χώρους έως τεράστιους από πολύ χαμηλά σε στάθμες έως να σου ματώσει το αυτί....

γιατί εγώ έχω κακή συμπεριφορά .....
εδω άλλους με τραβεστί συστήματά τους βγάζει ότι ακούνε τέλεια.....τι ψάχνεις?

το τι σύστημα έχει κάποιος και αν ακούει σωστά εξαρτάται από την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του.....

αν κάποιος πηγαίνει με τα νερά μας ,συμφωνεί με ότι μπούρδα πούμε και μας βάζει και λαικ τότε όλα καλά ( ας μην έχει καν σύστημα ....)

Αν ο άλλος έχει τριννοβ και καταλαβαίνει ότι αυτά που λέμε δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση ....τον βγάζουμε αδιάβαστο και άσχετο.....

μπουδρα νο 1

εχω 13 Ηχεια και όταν παίζουν όλα μαζί τα max spl προστίθενται.....
απαντηση...
παντα ο τριννοβ θα βγάζει τα LCR με το ίδιας στάθμης σήμα και ΟΛΑ τα υπόλοιπα με ΠΟΛΥ χαμηλότερο ......όποτε ουσιαστικά ακούς τα μπροστινά Ηχεια σου και τα υπόλοιπα επικουρικά σου δίνουν μια αίσθηση του χώρου...τέλος . Παπαλα....
Ο τριννοβ δεν έχει προγράμμα all channel stereo.....δεν μπορεί να στείλει σε όλα τα Ηχεια σημα ίδιας έντασης....
ούτε με ροζ θόρυβο δεν γίνεται.

μπουρδα νο 2

σας δείχνει πάντα για να σας πείσει τα πίνακακια του τριννοβ.....αυτά στο μαύρο φόντο....
αυτα πάντα είναι τρία. Το πρώτο είναι τι μετράει το μικρόφωνο του τριννοβ , Το δεύτερο είναι η διόρθωση σε ποιες συχνοτητες γίνεται , που επεμβαίνει το προγράμμα δηλαδή Και το τρίτο πίνακακι είναι η ΠΡΟΒΛΕΨΗ του τριννοβ....τι δηλαδή περιμένει το προγράμμα να έχει αλλάξει, πως περιμένει να είναι η νέα μέτρηση....ΟΧΙ πως πραγματικά είναι.

ε , λοιπόν .....αυτή η νέα μέτρηση δεν είναι ποτέ όπως η πρόβλεψη.

αν μετρήσεις δηλαδή με το rew δεν θα δεις αυτό που προβλέπει το προγράμμα ότι θα ακούς πραγματικά.....

ΞΥΠΝΑΤΕ.....ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ....και το κάνει πανευκολα γιατί ξέρει πως να τα γράφει για να σας πείσει.....
Μαζευτηκατε πολλοι τελικα ( καλα οι πιο πολλοι ειναι απο πισω στο σαππορτ, back vocals )και τα βαλατε με τα τραβελια, γουσταρω, μ αρεσει, εχει φαση!

:roflmao: 8-)

( εδω μπαινει η φωτο που μανε ξανθια σερβιτορα με βινυλ, τοτενες που μ αρεζαν πιο πολυ τα βινυλια , δε τη βρισκω προχειρη )

και για πειτε τι αλλο;
ο καιρος πως ειναι ;
Υπάρχει μια απλή κίνηση για να πειθόμουν ο ίδιος...Spectrogram 20-200 Hz (Δεν θα μ'ενδιέφερε και τόσο σε υποηχητικές συχνότητες,ολιγαρκής γαρ)...Κάθε παράσταση χίλιες λέξεις...

Θα μ'ενδιέφερε επίσης και μια εκδοχή spectro ειδικά υπό καμπύλη-στόχο της Harman που τόσο πολύ...ανυπόφορη θεωρείται από κάποιες ψυχές . :sneaky:

Reaction score
30.452
Μουσικό δγιάλειμμα!

Παρτίδες γιατρουδακι μου θα ανοίξουμε.
Και την παλιά φιλία μας θα σβήσουμε.
Καράφλα το παράκανες, θαρρώ πολλά μου τα' κανες.
Στα Πι Εμ Σι μου μην ξανακολλας.
Καράφλα το παράκανες, θαρρώ πολλά μου τα' κανες.
Στα Πι Εμ Σι μου μην ξανακολλας.

Ζηλεύεις γιατρουδάκο μου το ύψος τους.
Κοντές ψWλές πάντα τους φταιν' οι τρίχες τους.
Ας το χωρέσει η κούτρα σου, δεν είναι για τα μούτρα σου.
Για τα Πι Εμ Σι μου μην ξαναμιλας.
Ας το χωρέσει η κούτρα σου, δεν είναι για τα μούτρα σου.
Για τα Πι Εμ Σι μου μην ξαναμιλας.

Γέμισες με ηχειακια το υπόγειο.
Και δυο σαμπακια κλάνουν στον υπόηχο.
Για αυτό ρε καραφλόμαγκα, παράτα τα καμώματα.
Στους χαϊεντάδες μην ξανακολλας.
Για αυτό ρε καραφλόμαγκα, παράτα τα καμώματα.
Στους χαϊεντάδες μην ξανακολλας.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.377
Στου τερματογκαζη το Μ2 δε τερματίζει μήπως; θες να βάλω ένα κομμάτι με 10-11 Hz με τα 3.5 κιλοβατ που έχει για το Μ2 να δεις το γουφερ να γίνεται χαρταετός και να προσγειωνεται στην αυλή του ντιμιφουτ;
:lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742
Το πρώτο είναι τι μετράει το μικρόφωνο του τριννοβ , Το δεύτερο είναι η διόρθωση σε ποιες συχνοτητες γίνεται , που επεμβαίνει το προγράμμα δηλαδή Και το τρίτο πίνακακι είναι η ΠΡΟΒΛΕΨΗ του τριννοβ..
Μετά από χρόνια, ακόμα δεν έχεις μάθει καν τι δείχνουν τα "πινακάκια" του τρινοβ, κι ούτε θα μάθεις ποτέ.

Γιατί δε "τα παίρνεις", δε μπορείς.

Γι'αυτο μη πας να εξηγήσεις τίποτε, μόνο ρόμπα γίνεσαι, σα τον φλας.

Ρόμπαι ξεκούμποται.

Μετρήσεις βεβαίως έχουν δοθεί, και με rew από τα σεταπ που αναφέρεις, μα είσαι εντελώς ανίκανος να καταλάβεις τι δείχνουν.

Και δε πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.
Πάνε παίξε με καλώδια.
Αντε στο καλό.
Εδώ ξέρουμε 5 πράγματα, δεν μπορείς να λες μπούρδες..

daharis666

Moderator
Reaction score
79.675
Μετά από χρόνια, ακόμα δεν έχεις μάθει καν τι δείχνουν τα "πινακάκια" του τρινοβ, κι ούτε θα μάθεις ποτέ.

Γιατί δε "τα παίρνεις", δε μπορείς.

Γι'αυτο μη πας να εξηγήσεις τίποτε, μόνο ρόμπα γίνεσαι, σα τον φλας.

Ρόμπαι ξεκούμποται.

Μετρήσεις βεβαίως έχουν δοθεί, και με rew από τα σεταπ που αναφέρεις, μα είσαι εντελώς ανίκανος να καταλάβεις τι δείχνουν.

Και δε πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.
Πάνε παίξε με καλώδια.
Αντε στο καλό.
Εδώ ξέρουμε 5 πράγματα, δεν μπορείς να λες μπούρδες..
τι?
έτσι απλά?
μόνο αυτό? :biggrin:

τα λεφτά μας πίσω ρε σκατοαλητάμπουρα :roflmao:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.612
Να σας θυμισω επισης πως ημανε τραβελι πριν παρω τη Μετρικ και με χαλασει κι αλλο, αστα να πανε, αλλη το πρωι αλλη το βραδυ, γενικα δυσκολα χρονια δυσκολες μερες, μια ετσι μια αλλιως, ενταξει ευτυχως μ εμαθε ο κοσμος!

40D85D51-5171-4E35-B7BD-9C15C3752482.jpeg

1BA29FE9-156D-490B-8224-3C35CDDBEC9F.jpeg

daharis666

Moderator
Reaction score
79.675
Αμάν! Ξέχασα οτι έφερε το Ντολμαδάκι Φουντούνια πριν λίγες μέρες και ήταν πολύ ωραία.
Δεν είχα φάει ποτέ. :biggrin:
βρε παιδίμ...αλήθεια
τι σας καναν σε εκείνο το αρρένων? έλα πες μας....θα βοηθήσουμε όλοι :cry:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.675
Να σας θυμισω επισης πως ημανε τραβελι πριν παρω τη Μετρικ και με χαλασει κι αλλο, αστα να πανε, αλλη το πρωι αλλη το βραδυ, γενικα δυσκολα χρονια δυσκολες μερες, μια ετσι μια αλλιως, ενταξει ευτυχως μ εμαθε ο κοσμος!

View attachment 206891

View attachment 206892
αχ πως μου γλίτωσες μανάριμ εσύ:lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.742
Ο φλας, που τον γνωρίζω καμία 30-αρια χρόνια, έχει λαλήσει εντελώς για κάποιο λόγο, που δε τον γνωρίζω.
Οικονομικά; οικογενειακά; το λοκνταουν; ιδέαν δεν έχω.
Τόσες συγκεντρωμενες ανοησίες όμως, δεν τον έχω ξαναπετυχει να γράφει.

Τα γραπτά μένουν.

Ας πούμε, προσωπικά όχι μόνον δεν είπα ποτέ ότι το 310 πιάνει στάθμες ΡΑ μόνο του, χωρίς σαμπ, αλλά ίσα ίσα έχω τονίσει κατ'επαναληψιν πως το 310 χωρίς σαμπ είναι ανίκανο για οτιδήποτε, είναι για μπατσες.

Και έχω παραθέσει δεδομένα ως απόδειξη των γραπτών μου, δε μιλάω αυθαίρετα.

Ο φλας λοιπόν, είχε ήδη στο σπίτι του τα ψυγεία μέχρι το ταβάνι με τα σαμπ της ρε, είχε ήδη τα ΡΑ σαμπ των 21" στο δωμάτιο, είχε ήδη τις μεγάλες κόρνες και τα ντουεβελ τα τέρατα όλα εκεί μέσα, και αφού τα ήξερε όλα αυτά πως παίζουν, αφού αυτά άκουγε, πήρε ένα ζευγάρι 310 σκέτα, μόνα τους, χωρίς σαμπ, και έγραψε τα παρακατω:

<<Αντί να βλέπεις να ξεπροβάλλει το ολόγραμμα του τραγουδιστή στο κέντρο, πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει τραμπάλα στη σταφυλή του από τα μποφόρια που ξεπηδούν με δύναμη από το λαρύγγι του.
Το mid είναι όλα τα λεφτά. Και η δύναμη αστείρευτη. Ανεβάζεις τρελές στάθμες και θέλεις κι άλλο. Σε μαστιγώνει το mid κι εσύ γουστάρεις.

Η ακουστική μου μνήμη από τα ATC SCM40 που πάλεψα ένα φεγγάρι να ενσωματώσω στον ίδιο χώρο αδυνατεί να ανακαλέσει τέτοια δυνατή εμπειρία όπως αυτήν της ακρόασης των 310.

Σχετικά με το μπάσο, όχι, κάθε άλλο παρά έλλειψη ένιωσα με τα 310 στο σαλόνι, σε βαθμό που θα μπορούσα ακόμη και χωρίς σαμπ να τα έχω. Δεν είναι κούφιο, ξερό και αυστηρό το μπάσο όπως θα περίμενε κανείς από sealed μικρή καμπίνα. Διατηρεί την ακαριαία ταχύτητα ως sealed αλλά με όγκο και άνεση σε υψηλές στάθμες. Αν μου έλεγαν ότι ακούω bass-reflex, θα το πίστευα. Στο δε μικρό batcave των 25τ.μ. θα ορκιζόμουν ότι ακούω και σαμπ.

Ενεργά 40άρια σε μισή τιμή είναι τα ΚΗ310.

Τα παθητικά SCM40 mk1 που είχα κάποτε δεν έχω κανένα λόγο να τα θυμάμαι.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ασχολείται κανείς με παθητικά ATC, από τη στιγμή που μπορεί να έχει καλύτερο ήχο επιλέγοντας ενεργά μόνιτορ. Ούτε καν από οικονομική άποψη δεν στέκει.>>

Και μετά έγραψε αυτα:

<<Άνοιξα τις βάσεις στα 3,5 μέτρα, πάντα στο 1,80μ ύψος κι έπαιξα “λίγο” δυνατά.
Λίγο, όχι πολύ, όσο να πάλλονται οι κώνοι των μη συνδεδεμένων ηχείων στον χώρο, χαχα.
0dB στο dac/pre, 90-100% ένταση στο Roon ανάλογα με το κομμάτι.
EQ όλα στο μηδέν. Σκέτα τα 310, full-range, χωρίς sub.

Τα 310 είναι failproof και foolproof. Αντέχουν ξύλο, πολύ ξύλο, αδιαμαρτύρητα. Θα πρέπει να είναι πολύ μπασάτο το κομμάτι για να χρειαστεί να κόψεις λίγα dB από το ρυθμιστικό του μπάσου στο πίσω μέρος των μόνιτορ. Mid/tweeter δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ήχος κρύσταλλο, πεντακάθαρος είτε ακούς σε στάθμη ψιθύρου, είτε στο τέρμα.

Μιλώντας για τέρμα, ναι, τα κατάφερα να ανάψουν τα limiters, αλλά με προσπάθεια επί τούτου. Χάρηκα. Ήθελα να μάθω τα όριά του και τα δικά μου. Αναβοσβήνουν με κίτρινο χρώμα τα ενδεικτικά λαμπάκια στην πρόσοψη, πριν φτάσει το ψαλίδισμα να είναι ακουστό.

Τους ταιριάζει η τοποθέτηση σε μεγάλο ύψος. Αίσθηση live PA με ποιότητα κορυφαίου στούντιο μόνιτορ. Δεν τους λείπει το μπάσο. Ίσα-ίσα που τείνω να επιλέγω μόνιμα -5 στο ρυθμιστικό μπάσου στο πίσω μέρος, ειδικά όταν παίζω δυνατά, αλλά και γενικά. Αλλά πρέπει να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι παρασύρεσαι από την απόλαυση της ταχύτητας των μεταβατικών των μεσοχαμηλών και ξεχνάς ότι δεν νιώθεις τη γροθιά στο στομάχι που θα πρόσφερε ένα σαμπ. Δεν συνδέω σαμπ επίτηδες. Περιμένω μια και καλή το KH870.>>

Και μετά έγραψε αυτα:

<<
Φτάνει. Μέχρι να καταλήξω ότι φτάνουν οι στάθμες που πιάνουν τα 310, πόνεσαν τα αυτιά μου. Και οι τένοντες στο λαιμό μου είναι πιασμένοι, φαίνεται από όταν σφιγγόμουν σε κάποια φάση όταν της έδινα με κάτι metal στη διαπασών.

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα 310. Τα όριά τους είναι υψηλότερα από τα δικά μου.
Στα 5 μέτρα έφαγα κάτι σφαλιάρες όλες δικές μου. Οι φωνές καμπάνα, πιο μπροστά και από το μικρόφωνο σαν να είναι. Και με το ρυθμιστικό του dB level output πίσω στα μόνιτορ όχι στο 114 αλλά στο 108, ώστε να παίζω σε 0dB στον pre και στο Roon.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρκέσει το output των 310 σε οποιαδήποτε χρήση σε οικιακό χώρο. Σε nearfield δεν το συζητώ καν. Μπορεί και να είναι υπερβολή για απόσταση κάτω από τα 2 μέτρα. Αλλά η τρίδρομη υλοποίηση είναι απόλαυση.

Καλή η ακρόαση στο τέρμα, που γίνεται μια στις τόσες, αλλά σε χαμηλές στάθμες τι γίνεται; Εκεί ενθουσιάζει η απόδοση των 310 ακόμη περισσσότερο. Καθόλου υποτονικό ή ομιχλώδες το άκουσμα ακόμη και σε στάθμες ψιθύρου. Θυμίζουν απόδοση ακουστικών. Σε ένταση 5/100 ακούς καθαρά και όμορφα τη μουσικούλα σου στα 2,5μ. Με τα μόνιτορ στα 30 εκατοστά από τα αυτιά, τύφλα να έχουν τα ακουστικά.

Έχουν ένα μόνιμο μειονέκτημα πάντως τα 310 σε σαλόνι. Σε εξωθούν θέλοντας και μη σε κριτική ακρόαση. ‘Ο,τι και αν παίζουν και σε οποιαδήποτε στάθμη. Ψηλά στο 1,80 τα έχω για να μην καθηλώνομαι στην πολυθρόνα, και τελικά περνώ το δίωρο όρθιος στο sweet-spot με το iPad στα χέρια.>>

Σας παρακαλώ πολύ, πάρτε τα χάπια σας.

Ήρεμα μιλάω.

Παραγίνεστε ρόμπες. Κρίμας είστε.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.556
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM