- Reaction score
- 79.675
Γιάνννη μη μου κάνεις φατσούλα νευριασμένη
ξέρεις που σε έχω.....
ξέρεις που σε έχω.....
Υπάρχει στο νο32Δεν υποφέρεσαι!
Πρόσεξε γιατί αν ανεβάσω φωτό θα γίνεις ρεζίλι!
Ο Νταχάρης δε σβήνει ποτέ μηνύματα όταν κοιμάται!ρωτησε όμως τον νταχαρη ποσά μηνύματα μου έχει σβήσει ...
Θα συμπληρώσω χωρίς διαγράμματα...Η εικονιζόμενη απόκριση είναι free field...Ισοδύναμη πλήρως ανηχοϊκής...Υπαίθριος χώρος,όχι δωμάτιο...Ενδεικτικώς,,ισοδύναμη απόκριση από τα κλασσικά B&W 801 Matrix που είχα κάποτε δημοσιεύσει, εμφάνιζε την επίμαχη υποχώρηση...μίαν ολόκληρη οκτάβα πάνω σε σύγκριση με τα MeG 801...
τι να πει και ο Μάρκου γατάκιαΟ Νταχάρης δε σβήνει ποτέ μηνύματα όταν κοιμάται!
Γίνεται και παραγίνεται.προσφατα εξαιτιας της διαμαχης οσον αφορα τα σαμπς και ποσο χαμηλα κατεβαινουν επεσα πανω στην παρακατω μετρηση και πραγματικα δεν μπορω να κατανοησω πως γινεται σαμπς με μεγαλυτερη διαμετρο να εχουν στις χαμηλες συχνοτητες την ακολουθη συμπεριφορα.
ο τυπος μετρησε στο ενα μετρο 3 διαφορετικα σαμπς διαφορετικης διαμετρου
Genelec 7370: 12", 48 kg, 400 W, 2700 €
Neumann KH810: 10", 26 kg, 290 W, 2400 €
Adam Sub15: 15", 52 kg, 1000 W, 2600 €
View attachment 207238
View attachment 207240
Συγκρίνονται ηχειακά συστήματα που δεν έχουν εξελιχθεί τόσο ραγδαία ως προς τα δομικά τους χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλες κατηγορίες συσκευών...Δεν έχω εντοπίσει ανηχοϊκή απόκριση μεγάλων PMC σαν το κεντρικό του Jio,ώστε να γινόταν απευθείας αντιπαράθεση....Τα συγκεκριμένα B&W φέροντα κι εκείνα στιβαρό κλάδο χαμηλών υπ'όψιν εκθειάζονταν για την ποιότητα στο μπάσο τους εντός δωματίων υπό κανονικές συνθήκες ακρόασης εννοείται...Τα κλασικά ματριξ 801 τα μετρούσαν συνήθως με την ισοστάθμιση της B&W. Με αυτήν οι προδιαγραφές τους ήταν 20hz020kzh +-2,5db.
Είναι όμως ένα ηχείο άνω των 30 ετών. Το βάζουμε ως μέτρο σύγκρισης των ολοκαίνουργιων;
α έτσι....γιατί πάλι κάποιοι λένε τα μισά ως συνήθως...Επίσης θυμάμαι πολύ καλά σε ότι αφορά τα Geithain, έχει γραφτεί ότι λόγο καρδιοειδή λοβού και ανάλογα το χώρο η προσεκτική τοποθέτηση τους σε πολυκάναλο σύστημα ίσως οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν θα χρειαστεί Sub.
To παραπάνω δεν θυμάμαι να ειπώθηκε ποτέ για δικάναλο.
το κεντρικό pmc δεν θα το ξαναπιάσεις στο στόμα σου!Συγκρίνονται ηχειακά συστήματα που δεν έχουν εξελιχθεί τόσο ραγδαία ως προς τα δομικά τους χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλες κατηγορίες συσκευών...Δεν έχω εντοπίσει ανηχοϊκή απόκριση μεγάλων PMC σαν το κεντρικό του Jio,ώστε να γινόταν απευθείας αντιπαράθεση....Τα συγκεκριμένα B&W φέροντα κι εκείνα στιβαρό κλάδο χαμηλών υπ'όψιν εκθειάζονταν για την ποιότητα στο μπάσο τους εντός δωματίων υπό κανονικές συνθήκες ακρόασης εννοείται...
Μόνο για να επιμένω ότι έχει αυτό και τα αδελφάκια του τόσο ωραίους κτύπους,ώστε να κάνει τη δουλειά του και χωρίς ωραίους...τύπους.το κεντρικό pmc δεν θα το ξαναπιάσεις στο στόμα σου!
το κεντρικό!
ειναι άλλο το ότι ένα ηχείο θα χρειαστεί σαμπ ....όπως τα δικά μου ας πούμε , για να μπορείς να πετύχεις σωστό ταργκετ κερβ η για σωστότερη συμπεριφορά των χαμηλών συχνοτήτων η για χρήση home cinema .....Πόσες φορές έχει γραφτεί εδώ ότι δεν υπάρχει ηχείο που να μην χρειάζεται Sub;
Επίσης θυμάμαι πολύ καλά σε ότι αφορά τα Geithain, έχει γραφτεί ότι λόγο καρδιοειδή λοβού και ανάλογα το χώρο η προσεκτική τοποθέτηση τους σε πολυκάναλο σύστημα ίσως οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν θα χρειαστεί Sub.
To παραπάνω δεν θυμάμαι να ειπώθηκε ποτέ για δικάναλο.
Η συνεισφορά του @jiovani75 σήμερα:
Κακή μέρα Τζιο. Άστο. Αύριο πάλι.
- Έγραψε πως ο Εαρ λέει πως δεν χρειάζονται σαμπ τα Geithain. Διαψεύστηκε. (Σε πολλά τεμάχια το συζητάμε, εγώ μπορει και να μην έβαζα.)
- Έγραψε πως έγινε ρύθμιση στου Κοτσίδη. Δεν έγινε. Διαψεύστηκε.
- Έγραψε πως του σβήσανε ποστ, ενώ δεν έπρεπε. Διαψεύστηκε.
Α, έριξε και κατι απειλές...
Α ναι, είπες κι αυτό:ειπα και αλλά .....ξαναδιάβασε .
Και πού να 'ξερες ότι ίσως γίνει ο 3ος της παρέας zizik - xfader!μη ξεχνάμε όμως , εδώ έχουν κάνει τον νταχαρη μοντερειτορ.....
κριμα βρε Τζιο, ενταξει οπως βλεπεις δεν απανταω γενικως σε τετοια, δεν ασχολουμαι, βαριεμαι, τι να πω αλλωστε οταν λεμε χωρις λογο τα ιδια.Όσον αφορά τα ηχεία του Γιάννη ο ίδιος στο τηλέφωνο πριν από δύο μέρες μου παραδέχτηκε ότι μόλις το άκουσε πρώτη φορά ήθελε να τα πετάξει από το μπαλκόνι το μόνο που σκεφτότανε ήταν πως θα τα ξανά πακετάρει να τα επιστρέψει στον αντιπρόσωπο. Το μόνο που του είπα ήταν να προσέχει με αυτούς που έχει μπλέξει γιατί θα του τα ρυθμίσουν χάλια. ( ΑΑΑ.....ΑΟΣΜΑ ΑΧΡΩΜΑ ΑΓΕΥΣΤΑ που πολύ πιθανόν να διαβάσατε κάποιοι κάπου και να μη καταλάβατε...)Μου είπε ότι έχει ζητήσει επανειλημμένως να πάει ο Μανώλης ο κάστρουνης Να του ρύθμισει το στεροφωνικό και το έχει αρνηθεί όλες τις φορές. Δεν θέλω να μιλήσω για λογαριασμό του Μανώλη , Δεν ξέρω γιατί δεν πηγαίνει.
Αν θέλει ο Γιάννης ας βγει να τα διαψεύσει.....για να δούμε και ποιοι έχουν μπαλάκια ανάμεσα στα ποδια τους.
( ο Κοτσιδης μου είπε κιαλλα σχετικά με την ρύθμιση τραβεστί που έχετε κάνει στα Ηχεια ......μη με προκαλέσετε )
κοιταξτε μόνο να κάνετε ότι μπορείτε για να ακούει ο άνθρωπος ( ο οποίος Δεν φταίει πουθενά ) την μουσική του και να το ευχαριστιέται χωρίς να πρέπει να πάρει κιαλλα σαμπ ......γιατί κάτι τέτοιο γράψατε ( αφού όπως φωνάζετε δεν τα χρειάζεται το ηχείο ) ούτε τριννοβ ούτε τίποτα .......ακριβό.
Βαριεμαι ωρες ωρες, ουτε καν, υπαρχει λογος; Τι ν αποδειξω σε ποιον;να δεις τι λάσπη έχει να φύγει μόλις απαντήσει ο Κοτσίδης..