Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
δηλαδή αλήθεια....προσπαθείς να μας πείσεις έτσι απλά....ότι δεν κακολογείς τις σκ@τορυθμίσεις των γιατρών στον κολλητό σου τον Τζιο?Βαριεμαι ωρες ωρες, ουτε καν, υπαρχει λογος; Τι ν αποδειξω σε ποιον;
διαβαζει ο κοσμο, κρινει, και βεβαια ξερει κι απο κοντα κι εννοειται ακουει κιολας.
Yes baby!Διασκεδάζετε κορίτσια;
παει 3τωσε το κακο... οημε...λιγο ελεος..ο 3ος της παρέας
Άντε να γυρίσει και ο Σκαλ, όπως μου έταξε ο εξ εφ, να μπω και εγώ στο ξεκατίνιασμα!Yes baby!
Και ο Τσίπρας αυτά έλεγε...!Εγώ πάντως θα ψηφίσω όχι!
Για μια βιομηχανία που δεν σταματάει να βγάζει μοντέλα με διαρκώς αυξανόμενη μάλιστα τιμή, πολύ βαρύς ο ισχυρισμόςΣυγκρίνονται ηχειακά συστήματα που δεν έχουν εξελιχθεί τόσο ραγδαία ως προς τα δομικά τους χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλες κατηγορίες συσκευών...
Αν είναι έτσι, τότε η διαφορά με τα 801 σε απαιτήσεις ρεύματος είναι σαφώς μικρότερη από αυτήν που φαίνεται. Πόση όμως?Επίσης τα ενσωματωμένα αρθρώματα στο 901 τουλάχιστον είναι mosfet υλοποιήσεις τάξης ΑΒ και όχι class-D...
Και ο Τσίπρας αυτά έλεγε...!
B&W 800 Diamond...Για μια βιομηχανία που δεν σταματάει να βγάζει μοντέλα με διαρκώς αυξανόμενη μάλιστα τιμή, πολύ βαρύς ο ισχυρισμός
B&W 800 Diamond...
Η γνωστή ψευδοανηχοϊκή απόκριση με τις λήψεις του Jon Atkinson:
View attachment 207245
Τόνωση μεν στη δεύτερη οκτάβα,αλλά υποχώρηση από το μέσον της πρώτης...
Σε αντιπαραβολή το B&W 800 Matrix :
View attachment 207246
Όσον αφορά εμένα, διότι εγώ προσπάθησα να ρυθμίσω, εχω γραψει ξεκάθαρα πως δεν τα κατάφερα με την μέτρικ
Έγραψε πως έγινε ρύθμιση στου Κοτσίδη. Δεν έγινε.
Εννοειται πως το ρυθμισαν εξαιρετικα και κενταει ιδιαιτερως, το καταλαβαινω , κριμα δυστυχως για εσας.
Ή ο κοτσιδης λέει ψέμματα ή ο τζιο.δηλαδή αλήθεια....προσπαθείς να μας πείσεις έτσι απλά....ότι δεν κακολογείς τις σκ@τορυθμίσεις των γιατρών στον κολλητό σου τον Τζιο?
Εγω ρε , φυσικα, Αλλά που να ξέρετε εσείςΉ ο κοτσιδης λέει ψέμματα ή ο τζιο.
Ψευταρακο φανερωσου.
Ναι ρε, ήταν βέβαιο από τα συμφραζόμενα. Όλοι κατάλαβαν, μη νομίζεις ότι θα κρυβοσουν, σουπχιά.Εγω ρε , φυσικα, Αλλά που να ξέρετε εσείς
Γλεντήστε και με τα υπόλοιπα, εγώ δε χαλάω χατήρια. Τι σόι πάρτι στήσαμε;ειναι ένα ηχείο που δεν πληροί τους hifi Κανόνες . Δεν μπορεί να παίξει το ακουστικό φάσμα......δεν...δεν....δεν.....
Πω πω πω, τέλεια είναι εδώ χαμ'. Διαβάζω για sinad, μαθαίνω για immersive,roon ready or not... Βαρεμάρα σκέτη! Όταν όμως αρχίζει το ξεμάλλιασμα (καραφλοι άνθρωποι, τραβελια με μαλλί) είναι το καλύτερο μου!Εγω ρε , φυσικα, Αλλά που να ξέρετε εσείς
Είσαι μία κι εσύ δικιά μας είσαι τέτοια ,ξεκατινιάσματα θέλεις σούπα μούπες του πε άκουσα Είπε και τα λοιπά μαρη εε;Πω πω πω, τέλεια είναι εδώ χαμ'. Διαβάζω για sinad, μαθαίνω για immersive,roon ready or not... Βαρεμάρα σκέτη! Όταν όμως αρχίζει το ξεμάλλιασμα (καραφλοι άνθρωποι, τραβελια με μαλλί) είναι το καλύτερο μου!
Όταν όμως αρχίζει το ξεμάλλιασμα (καραφλοι άνθρωποι, τραβελια με μαλλί) είναι το καλύτερο μου!