speedbox 3 η καποιο αλλο παρεμφερες και τελος,ουτε οριο ουτε τιποταST Unlocker
30 ευρώ (+ ΦΠΑ).
(Χρησιμοποιώντας αμερικανικό VPN κατά την πληρωμή: 33 δολάρια)
Κάθε άδεια ισχύει για ένα ποδήλατο (διαβάζει το serial number).
Επικοινωνεί το app μέσω bluetooth, και σου επιτρέπει να δηλώσεις ως χώρα την Αμερική, κι έτσι χωρίς καμία μετατροπή το όριο πλέον είναι το αμερικανικό στα 32χλμ/ώρα αντί του ευρωπαϊκού 25χλμ/ώρα.
Αν θες παραπάνω, μπορεί να ανέβει στα 42χλμ/ώρα με ένα εύκολο τρικ δηλώνοντας στο πεδίο Circumference (περιφέρεια τροχού) τη χαμηλότερη δυνατή τιμή (1300mm).
Για να έχεις σωστή ένδειξη ταχύτητας, μπορείς να μη δηλώσεις τη χαμηλότερη τιμή στο πεδίο circumference, αλλά να την υπολογίσεις πολλαπλασιάζοντας την αληθινή περιφέρεια που εμφανίζει το app με 0,621371 (καθώς 100χλμ = 62,1371 μίλια).
Π.χ. 2260mm x 0,621371 = 1404mm. Ορίζοντας 1404mm στο circumference η ταχύτητα θα είναι η σωστή αυτή που θα αναγράφεται στο οδόμετρο, μόνο που εσύ θα ξέρεις ότι εννοεί μίλια την ώρα αντί χλμ/ώρα. Και οι αποστάσεις αντίστοιχα θα λέει χιλιόμετρα, αλλά θα είναι μίλια.
Τo app είναι αξιόπιστο, και ο ρώσος δημιουργός του απαντάει άμεσα. Καμία απολύτως ανησυχία.
Αν το ποδήλατο είναι έκδοση 2021, θα φορά νέο firmware, στο οποίο η Shimano έκλεισε το παράθυρο για τροποποιήσεις μέσω λογισμικού.
Και γι' αυτό υπάρχει λύση όμως, κάνοντας υποβίβαση σε προγενέστερο firmware.
Είναι εύκολη διαδικασία.
Προφανώς ακυρώνεται η εγγύηση του ποδηλάτου κάνοντας οποιαδήποτε μεταβολή στο software.
Επίσης με μεταβολή του ορίου ταχύτητας, το ποδήλατο δεν είναι πλέον νόμιμο για κυκλοφορία ως ποδήλατο σε δημόσιο δρόμο/ποδηλατόδρομο/πεζοδρόμιο. Ιδιαίτερη προσοχή να μην εμπλακείς σε ατύχημα. Κανονικά πρέπει να δηλωθεί ως μοτοποδήλατο με άδεια/πινακίδα/ασφάλεια και να κυκλοφορεί ως τέτοιο.
εγω ειμαι νεος ακομα ,την προηγουμενη βδομαδα εκανα την αιτηση...μου ειπαν οτι τουλαχιστον 2 μηνες για την πρωτη εγκρισηΈχει πάρει κάποιος μέχρι στιγμής την επιδότηση; Έχει έστω λάβει ένα email ή μια άλλη επιβεβαίωση σχετικά με την τύχη της αίτησης του;