- Reaction score
- 101.715
Ακόμη στην 2η χιλιετία είναι το ώροθριντι;Επίσης ταινία του 1996
Last edited:
Ακόμη στην 2η χιλιετία είναι το ώροθριντι;Επίσης ταινία του 1996
απο οτι εξηγει στο βιντεο του twister ο κυριος παρακατω, εχει να κανει με δικαιωματα κατα την <<αναπαλαιωση εικονας >> σε blue ray.Επίσης ταινία του 1996 με ήχο Auro-3D και εικόνα........ Full HD.
Για ποιον λες βρεεε;εχουν μαζευτει εδω ολοι οι επιστημονες του χωρου απ οτι βλεπω...παλι ο κλασσικος βλεπω δεν κρατηθηκε
'Εχω συμμετάσχει σε 2Κ restoration για σχεδόν 100 ταινίες του Φίνου.απο οτι εξηγει στο βιντεο του twister ο κυριος παρακατω, εχει να κανει με δικαιωματα κατα την <<αναπαλαιωση εικονας >> σε blue ray.
There are always legal reasons for this, the rights for the restoration were only for the Blue-Ray
Πιο κλασικός από εμένα υπάρχει;Για ποιον λες βρεεε;
Η απαντηση απο τους συντελεστες στην ερωτηση γιατι μια εκδοση HD και γιατι 2 ξεχωριστα δισκακια για καθε φορματ βρισκεται στο σημειο 11:10.'Εχω συμμετάσχει σε 2Κ restoration για σχεδόν 100 ταινίες του Φίνου.
To 4Κ υπάρχει. Το θέμα είναι πως στην καούρα τους να κάνουν remaster σε Auro-3D δεν είχαν ή δεν έδωσαν τα χρήματα για 4Κ εικόνα και δίνουν BluRays με Full HD εικόνα.
View attachment 220127
Στο γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα 4Κ Daylght.
αυτον που μεσα σε 2 χρονια εγινε σπεσιαλιστας στο πολυκαναλο......ενω του πηρε 20 χρονια να ξεμπλεξει απο λαμπες και καλωδιαΓια ποιον λες βρεεε;
δεν θαχες προβληματα ποια ταινια θα βγει και σε ποιο formats αν ειχες auro 3d ....Πιο κλασικός από εμένα υπάρχει;
Έχω βάλει όλες τις κυκλοφορίες σε DTS:X, IMAX και Atmos. Ζητάω ένα link με τις μηνιαίες κυκλοφορίες Auro, αλλά δεν βρήκα κάποιον πρόθυμο να μας ενημερώσει...
13.1 channel το συγκεκριμενο.....θα ειναι εκπληκτικο ηχητικαauro 3d & dolby atmos
εμ αυτα παθαινει κανεις οταν φτιαχνει ντεντικειντιτ χωρο με τιπς απο τον μπαρμπα γιαννη και τον μπαρμπα μητσοδυστυχως εχουμε μονο ξεροκεφαλους γενικα
...... καποιοι δε, πιστευουν πως το μηχανημα αλλαζει την τοποθετηση των ηχειων και ακουνε σωστα
και φυσικα οπως πρεπει το ηχειο, πισω απο την οθονη........λεει ο ασχετος.
εχει τρινοφ το στουντιο.....επρεπε να βαλει το κεντρικο μπροστα χαμηλα και στησιμο atmosεμ αυτα παθαινει κανεις οταν φτιαχνει ντεντικειντιτ χωρο με τιπς απο τον μπαρμπα γιαννη και τον μπαρμπα μητσο
δυστυχως εχουμε μονο ξεροκεφαλους γενικα
...... καποιοι δε, πιστευουν πως το μηχανημα αλλαζει την τοποθετηση των ηχειων και ακουνε σωστα
και φυσικα οπως πρεπει το ηχειο, πισω απο την οθονη........λεει ο ασχετος στο βιδεο.
ποιο από τα 2 σεταπς είναι σωστό για all in one immersive? και με τι επεξεργαστή?εχει τρινοφ το στουντιο.....επρεπε να βαλει το κεντρικο μπροστα χαμηλα και στησιμο atmos
....θα εβαζε τον τρινοφ να παιζει ολα τα formats με ενα στησιμο.......ΑΣΧΕΤΟΙ αυτος και τρινοφ
και εκει στην 2L record label ασχετοι.....εχουν παρει αραγε πιστοποιηση dolby 7.1.4 ?
View attachment 220438
ωραιες στιγμες ζουμε...απιστεμπλ
....καλο βραδυ, με τις υγειες σας...
Οι χώροι μου διαθέσιμοι... και αν είσαι τολμηρός, σε πάω και βόλτα με το κάρο στους δρόμους εδώ πίσω στο βουνό να δούμεενω εσυ με το datsun δεν εισαι κουλος
τι αλλο θα διαβασουμε θεμου !!!!!!!