alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.764
Όπως τα λες είναι. Σαφέστατες. Και ξεκινάνε από τις 30°.
Να τα λέμε και αυτά.
Να τα λέμε και αυτά.
Όλοι στους 30-35 τα βάλαμε, για λόγους που εχουν εξηγηθεί.Αν η Dolby μου λέει "μωρέ βάλ' τα και στις 30°, μια χαρά είσαι", σημαίνει ότι είμαι μια χαρά.
Κατά κύριο λόγο η τοποθέτηση εξαρτάτε από το δωμάτιο και τις διαστάσεις του.Όλοι στους 30-35 τα βάλαμε, για λόγους που εχουν εξηγηθεί.
Μένει να συζητήσουμε την απόσταση. Πάνω απο τα ηχεία εδάφους (Auro3d-μακρυά) ή ανάμεσα στα front και στα surround (Trinnov-πιο κοντά);
Ποια επιλογή θα δώσει καλύτερο immersiveness?
Για τα ηχεία ταβανιού, ναι.Όπως τα λες είναι. Σαφέστατες. Και ξεκινάνε από τις 30°.
Να τα λέμε και αυτά.
Το βασικό σενάριο έχει 1 κανόνα:Όλοι στους 30-35 τα βάλαμε, για λόγους που εχουν εξηγηθεί.
Μένει να συζητήσουμε την απόσταση. Πάνω απο τα ηχεία εδάφους (Auro3d-μακρυά) ή ανάμεσα στα front και στα surround (Trinnov-πιο κοντά);
Ποια επιλογή θα δώσει καλύτερο immersiveness?
γνωρίζεις δηλαδή και δεν μας το λες?νταχ...μην γραφεις ρε συ αν δεν γνωριζεις τι πουλαει σε br το auro...
....τους παρακαλανε να βγαλουν ταινιες....και τις παιρνουν με την μια μολις βγουν....ναι σε 2κ και ακριβες...
μιλαω γιαυτες που ειναι γραμμενες στο galaxy studios
Ειλικρινά απορώ με την υπομονή σου.στατιστικά ως προς τι?
ε να μη μάθουμε ?Ειλικρινά απορώ με την υπομονή σου.
ε να μη μάθουμε ?
όπως ανέφερα κ χθες...ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα από την αρχή.....Πες μου τώρα ότι θα μάθεις από τον Κεφάλα επίσημα νούμερα με κυκλοφορίες.
Όπως έμαθες και link με τις επίσημες μηνιαίες κυκλοφορίες Auro.
Το άλλο με τον Τοτό;
μην είσαι αρνητικός εσύ...Πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα
Τα 200 posts είναι "βρισιές" απ' τον ear!καλα τα πηγαμε για πεθαμενους καλοκαιριατικα
απο 1288 σε 1553 και εχει δρομο ακομα