JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.481
Ναι τέτχοια πσάρια τρώω ευχαρίστως.
Νομίζω μάλλον για μένε το έβαλε ο ear.
Θα είναι προφανώς από...κοραλλιογενείς υφάλους.Ναι τέτχοια πσάρια τρώω ευχαρίστως.
Καλοακουστα Χρησταρα..
Ετσι τα είχα παλαιότερα αλλά ο καναπές πήγε απέναντι από την tv ενω πριν ήταν διαγωνιαΕγώ πάντως θα έβαζα το γκαναπέ κει που είναι τα ηχεία και τα ηχεία απέναντί του.
Να ακούμε και στην τραπεζαρία βρε αδελφέ.
Απορία: την οθόνη πού την έχεις?
Εκεί θα κάτσει ο εαρ όταν έρθει σπιτιΣτο πουφ είναι η θέση ακρόασης;
Και γιατί βρε παίδες τα εκθειάζατε τόσο πολύ αφού είχε πρόβλημα voicing; Ενεργό, το απόλυτο ηχείο, 12.000-13.000/ζεύγος κ.λ.π κ.λ.π Αλλά ξαφνικά, εμφανίζεται η νέα έκδοση που διορθώνει τα κακώς κείμενα του "απόλυτου" ηχείου!Η κίνηση είναι ματ για πολλούς λόγους.
Ένας από αυτούς είναι οι νέοι δορυφόροι, οι οποίοι έχουν διαφορά από τους προηγούμενους, ιδίως στο voicing.
Είναι πολύ καλύτεροι στο ζύγισμα μεσαίας περιοχής- πρίμων.
Τέλος εκείνο το άγαρμπο πράμα, τώρα είναι just!!
Μπορεί να μη χρειάζεται το παραμικρό πείραγμα των υψηλών, ενώ πριν ξεκίναγες με το -3 απ τα αποδυτήρια.
Προβλημα στο voicing του Kii 3 δεν είχα αντιληφθεί.Επίσης ο χαρακτηρισμός «απόλυτο» δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε οποιοδήποτε ηχείο ανεξάρτητου τιμής.Και γιατί βρε παίδες τα εκθειάζατε τόσο πολύ αφού είχε πρόβλημα voicing; Ενεργό, το απόλυτο ηχείο, 12.000-13.000/ζεύγος κ.λ.π κ.λ.π Αλλά ξαφνικά, εμφανίζεται η νέα έκδοση που διορθώνει τα κακώς κείμενα του "απόλυτου" ηχείου!
Ποτέ ένας αναπαραγωγέας δεν γίνεται να έχει καθολική αποδοχή.Και γιατί βρε παίδες τα εκθειάζατε τόσο πολύ αφού είχε πρόβλημα voicing; Ενεργό, το απόλυτο ηχείο, 12.000-13.000/ζεύγος κ.λ.π κ.λ.π Αλλά ξαφνικά, εμφανίζεται η νέα έκδοση που διορθώνει τα κακώς κείμενα του "απόλυτου" ηχείου!