Bullying (Kii Audio Three)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.089
Εγώ πάντως θα έβαζα το γκαναπέ κει που είναι τα ηχεία και τα ηχεία απέναντί του.
Να ακούμε και στην τραπεζαρία βρε αδελφέ.
Απορία: την οθόνη πού την έχεις? :idk:

gonis

Luger
Reaction score
12.053
Εγώ πάντως θα έβαζα το γκαναπέ κει που είναι τα ηχεία και τα ηχεία απέναντί του.
Να ακούμε και στην τραπεζαρία βρε αδελφέ.
Απορία: την οθόνη πού την έχεις? :idk:
Ετσι τα είχα παλαιότερα αλλά ο καναπές πήγε απέναντι από την tv ενω πριν ήταν διαγωνια:oops:

0E51EACE-3188-4025-9A06-D5DD192BD259.jpeg

Reaction score
5.413
Η κίνηση είναι ματ για πολλούς λόγους.
Ένας από αυτούς είναι οι νέοι δορυφόροι, οι οποίοι έχουν διαφορά από τους προηγούμενους, ιδίως στο voicing.
Είναι πολύ καλύτεροι στο ζύγισμα μεσαίας περιοχής- πρίμων.
Τέλος εκείνο το άγαρμπο πράμα, τώρα είναι just!!
Μπορεί να μη χρειάζεται το παραμικρό πείραγμα των υψηλών, ενώ πριν ξεκίναγες με το -3 απ τα αποδυτήρια.
Και γιατί βρε παίδες τα εκθειάζατε τόσο πολύ αφού είχε πρόβλημα voicing; Ενεργό, το απόλυτο ηχείο, 12.000-13.000/ζεύγος κ.λ.π κ.λ.π Αλλά ξαφνικά, εμφανίζεται η νέα έκδοση που διορθώνει τα κακώς κείμενα του "απόλυτου" ηχείου!

gonis

Luger
Reaction score
12.053
Και γιατί βρε παίδες τα εκθειάζατε τόσο πολύ αφού είχε πρόβλημα voicing; Ενεργό, το απόλυτο ηχείο, 12.000-13.000/ζεύγος κ.λ.π κ.λ.π Αλλά ξαφνικά, εμφανίζεται η νέα έκδοση που διορθώνει τα κακώς κείμενα του "απόλυτου" ηχείου!
Προβλημα στο voicing του Kii 3 δεν είχα αντιληφθεί.Επίσης ο χαρακτηρισμός «απόλυτο» δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε οποιοδήποτε ηχείο ανεξάρτητου τιμής.
Άλλα είναι τα πλεονεκτηματα του Kii.
Ενα από αυτά,οχι το σημαντικοτερο, είναι ότι η εταιρεία το εξελίσσει και κάθε νέο firmware του ηχείου, του dsp ,του controller τα περνάει με ένα update και στα προηγούμενα.Στο νέο έχει αλλάξει tweeter όπως μεγάφωνα εξελίσσει και αλλάζει στα ηχεία της η ATC και άλλες εταιρείες κατασκευής.
Τέλος, ένας φίλος και μέλος του σάιτ ισχυρίζεται ότι «όταν αλλάζει ο αντιπροσωπος αλλάζει και ο ήχος του ηχείου ή της συσκευής γενικότερα »;)

Reaction score
3.897
Ποτέ ένας αναπαραγωγέας δεν γίνεται να έχει καθολική αποδοχή.
Θάχε λήξει το παιχνίδι.
Η σχεδίαση και υλοποίηση του συγκεκριμένου είναι εξαιρετική.
Η προσωπική μου γνώμη δεν αφορά το σύμπαν των ακροατών.
Το ότι η εταιρεία άλλαξε κάποια πράγματα, μόνο θετικό το βρίσκω και ευέλικτο.

Επίσης σημαντικό: είναι σύστημα, όχι ηχείο!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.481
George αν μου επιτρέπεις μία μικρή , παρένθεση .
Είναι μεν σύστημα , αλλά οι διαφορές έρχονται κυρίως από τα μεγάφωνα ή άντε από το software που δουλεύει τα ενισχυτικά .
Εαν όντως άλλαξαν tweeter αυτό σημαίνει ότι το προηγούμενο είχε θέματα που δεν μπορούσαν να λύσουν με το dsp , γιατί το dsp δεν είναι πάντα η λύση για όλα.
Θέλω να εστιάσω στο ότι κάποιες φορές , τα μεγάφωνα δεν ακούν από ρυθμίσεις , γιατί απλά έχουν θέματα πιο δυσεπίλυτα και χρειάζεται να ληφθούν άλλα μέτρα πιό δραστικά , από μία καμπύλη σε ένα dsp ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.539
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106