alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.468
Έτσι ναι.
Εγώ ούτε καν κινητό, του λέω τι θέλω και παίζει.
Εγώ ούτε καν κινητό, του λέω τι θέλω και παίζει.
Την επόμενη φορά ο JFK να προσκομίσει γι αφιέρωση μια εκτυπωμένη σελίδα υπολογιστή...Ε,όσο να ναι θα έχει αυτό αναβαθμισμένη χάρη και αξία...
Καλησπέρα, εντάξει νομίζω οτι να εμπλέκουμε αυτές τις πλατφόρμες με το lifestyle είναι άκυρες.Θα μπορούσαν να θεωρούνται και η δισκοθήκη του ¨φτωχου¨.Η τακτική συνδρομή σε πάροχο αρχείων υψηλής ανάλυσης συνεπάγεται πέρα από το lifestyle τη φιλοδοξία από πλευράς χρήστη ότι θα έβρισκε κάθε μέρα τουλάχιστον ένα νέο album όχι μόνο άξιο προσοχής αλλά κι ευχέρειας για να το ακούσει με όλες τις διατυπώσεις...
Και σίγουρα όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, μου έχει εξοικονομήσει χρήματα στην αγορά δίσκων και βάζω και μια λίστα στον streamer όταν έχω καλεσμένους ή βαριέμαι να σηκωθώ από τον καναπέ.Καλησπέρα, εντάξει νομίζω οτι να εμπλέκουμε αυτές τις πλατφόρμες με το lifestyle είναι άκυρες.Θα μπορούσαν να θεωρούνται και η δισκοθήκη του ¨φτωχου¨.
Καλησπέρα, εντάξει νομίζω οτι να εμπλέκουμε αυτές τις πλατφόρμες με το lifestyle είναι άκυρες.Θα μπορούσαν να θεωρούνται και η δισκοθήκη του ¨φτωχου¨.
Και σίγουρα όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, μου έχει εξοικονομήσει χρήματα στην αγορά δίσκων και βάζω και μια λίστα στον streamer όταν έχω καλεσμένους ή βαριέμαι να σηκωθώ από τον καναπέ.
Όσο και αν έχω καλή διάθεση ν'ακυρώσω την αναφορά σε θέματα lifestyle,η συνεχής επίκληση για πλατφόρμες περιωπής ανώτερης της χρηστικής από το spotify στο πλαίσιο του να γίνουμε ΄΄άνθρωποι΄΄,να μπούμε στον ΄΄καλό δρόμο΄΄ και τα συναφή ακυρώνει αυτομάτως...τη διάθεση για κάτι τέτοιο....
Η τακτική συνδρομή σε πάροχο αρχείων υψηλής ανάλυσης συνεπάγεται πέρα από το lifestyle τη φιλοδοξία από πλευράς χρήστη ότι θα έβρισκε κάθε μέρα τουλάχιστον ένα νέο album όχι μόνο άξιο προσοχής αλλά κι ευχέρειας για να το ακούσει με όλες τις διατυπώσεις...
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν έχετε την διάθεση να ακυρώσετε η οχι αυτό που μπορεί να θέλατε να ακυρώσετε. Αυτό που μου αρέσει είναι οτι κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε περισσότερη μουσική και ταυτόχρονα πληρώνονται και οι καλλιτέχνες.Όσο και αν έχω καλή διάθεση ν'ακυρώσω την αναφορά σε θέματα lifestyle,η συνεχής επίκληση για πλατφόρμες περιωπής ανώτερης της χρηστικής από το spotify στο πλαίσιο του να γίνουμε ΄΄άνθρωποι΄΄,να μπούμε στον ΄΄καλό δρόμο΄΄ και τα συναφή ακυρώνει αυτομάτως...τη διάθεση για κάτι τέτοιο.
Είναι και το thread του ανθρώπου, καλή χρονιά σε όλους.Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν έχετε την διάθεση να ακυρώσετε η οχι αυτό που μπορεί να θέλατε να ακυρώσετε. Αυτό που μου αρέσει είναι οτι κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε περισσότερη μουσική και ταυτόχρονα πληρώνονται και οι καλλιτέχνες.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν έχετε την διάθεση να ακυρώσετε η οχι αυτό που μπορεί να θέλατε να ακυρώσετε. Αυτό που μου αρέσει είναι οτι κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε περισσότερη μουσική και ταυτόχρονα πληρώνονται και οι καλλιτέχνες.
Βλέπουμε ότι αφήνονται - έστω και κατά λάθος - χαραμάδες για να βγαίνει κάποια...αληθινή σημασία....βαριέμαι να σηκωθώ από τον καναπέ.
Για εξηγήστε λοιπόν και μην πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα.Κανένας απ'ο εμάς δεν έχει γυρίσει σπίτι κουρασμένος?Τι ανοησίες είναι αυτές?Βλέπουμε ότι αφήνονται - έστω και κατά λάθος - χαραμάδες για να βγαίνει κάποια...αληθινή σημασία.
Τώρα πια είναι...τιμητικό να ΄΄πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα΄΄,αφού τα γήπεδα θα δέχονται πλέον...λίγους θεατές.Για εξηγήστε λοιπόν και μην πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα.Κανένας απ'ο εμάς δεν έχει γυρίσει σπίτι κουρασμένος?Τι ανοησίες είναι αυτές?
Τώρα πια είναι...τιμητικό να ΄΄πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα΄΄,αφού τα γήπεδα θα δέχονται πλέον...λίγους θεατές.
[/QUO
Τι να πώ δεν μπορώ να αντιληφθώ την άποψη σας περί φτηνής διάθεσης της μουσικής και της έχθρας που έχετε για τις πλατφόρμες.Τώρα οσον αφορά τα υπόλοιπα και τις τελίτσες δεν έχω να σημειώσω κάτι.
Lifestyle όταν είσαι σπίτι σου και ακούς τις μουσικές σου, μάλλον δεν υφίσταται.Η τακτική συνδρομή σε πάροχο αρχείων υψηλής ανάλυσης συνεπάγεται πέρα από το lifestyle τη φιλοδοξία από πλευράς χρήστη ότι θα έβρισκε κάθε μέρα τουλάχιστον ένα νέο album όχι μόνο άξιο προσοχής αλλά κι ευχέρειας για να το ακούσει με όλες τις διατυπώσεις...
Ο ίδιος πάλι δεν γίνεται ν'αντιληφθώ πού ανιχνεύσατε την έχθρα...Δεν κρατώ όμως...έχθρα,αφού έχει γίνει πλέον σύνηθες φαινόμενο να ερμηνεύουμε όπως θέλουμε γνώμες που δεν θα εξυπηρετούσαν τις δικές μας,κλπ κλπ.Τι να πώ δεν μπορώ να αντιληφθώ την άποψη σας περί φτηνής διάθεσης της μουσικής και της έχθρας που έχετε για τις πλατφόρμες.Τώρα οσον αφορά τα υπόλοιπα και τις τελίτσες δεν έχω να σημειώσω κάτι.
Ώστε η έννοια του lifestyle δεν περιλαμβάνει τις οικιακές δραστηριότητες που αποτελούν σημαντική πτυχή στην καθημερινή μας ζωή...Κάτι τέτοιο θα λογαριαζόταν ως ιδιαιτέρως...αξιωματικός - δηλαδή αυθαίρετος κλπ κλπ - ισχυρισμός...Lifestyle όταν είσαι σπίτι σου και ακούς τις μουσικές σου, μάλλον δεν υφίσταται.
Οι προτροπές για την αναγκαιότητα συνδρομής μπορεί να διαβάζονται ως υπερθεματικά υπερβολικές αλλά και η αναγκαιότητα της φιλοδοξίας σου το ίδιο φαντάζει.
Γενικά αν χώνουμε και κανένα: νομίζω, θεωρώ, κατα τη γνώμη μου, κλπ κλπ, στα γραπτά μας θα γινόταν πιο ευχάριστα στην πρόσληψη κατά την ανάγνωση τους.
Σου έχω πει ότι τον είδα σε Live του και μιλήσαμε κιόλας, ε;Αυτό πρέπει να είναι ΔΙΣΚΑΡΑ! Μπράβο, ρε Γιάννη, ο Λάντσιας είναι πάρα πολύ καλός μουσικός, συνθέτης, και ενορχηστρωτής.
Ας ξαναβρούμε το δάσος, αποδεχόμενοι ότι η έκφραση lifestyle αποκτά επικοινωνιακή οντότητα όταν συνάδει με την κοινωνική προβολή του περιεχομένου της και ας αφήσουμε τα δεντράκια στολισμένα στα Χριστουγεννιάτικα σπίτια.Ώστε η έννοια του lifestyle δεν περιλαμβάνει τις οικιακές δραστηριότητες που αποτελούν σημαντική πτυχή στην καθημερινή μας ζωή...Κάτι τέτοιο θα λογαριαζόταν ως ιδιαιτέρως...αξιωματικός - δηλαδή αυθαίρετος κλπ κλπ - ισχυρισμός...
Ο ίδιος πάλι δεν γίνεται ν'αντιληφθώ πού ανιχνεύσατε την έχθρα...Δεν κρατώ όμως...έχθρα,αφού έχει γίνει πλέον σύνηθες φαινόμενο να ερμηνεύουμε όπως θέλουμε γνώμες που δεν θα εξυπηρετούσαν τις δικές μας,κλπ κλπ.
Ώστε η έννοια του lifestyle δεν περιλαμβάνει τις οικιακές δραστηριότητες που αποτελούν σημαντική πτυχή στην καθημερινή μας ζωή...Κάτι τέτοιο θα λογαριαζόταν ως ιδιαιτέρως...αξιωματικός - δηλαδή αυθαίρετος κλπ κλπ - ισχυρισμός...
[/QU
Παιζεται με τις λεξεις, το lifestyle αφορα τον τροπο που παρουσιαζει καποιος τον εαυτο του στην κοινωνια και οχι οταν βγαζει τις καλτσες του το βραδυ και ταυτοχρονα βαζει ενα δισκο να ακουσει.
Τι ήθελα και έγραψα για το Spotify....