wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.757
Αυτές είναι οι διαστάσεις της ζάντας, σωστά. Το εσωτερικό (σαμπρέλα) είναι ή 25mm ή 23mm. Ξέρω σίγουρα ότι έχω ένα spare στα 25mm, στην αποθήκη, οπότε πολύ πιθανόν κι αυτά που έχω "φορεμένα" να είναι 25mm. Για να το διαπιστώσω, θα πρέπει να "ξηλώσω" το εξωτερικό λάστιχο και τώρα δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση. Όταν θα ψωνίσω, θα πάρω και δύο σαμπρέλες που προτείνεις.Πας σε 25mm μέχρι το πολύ 28mm, ανάλογα και τα περιθώρια σε ψαλίδι και πιρούνι.
Το 25mm θα είσαι μια χαρά όμως, άμα έχς 23mm σε αυτές τις διαστάσεις χάνεις σε πολλά στη αίσθηση, ποιότητα κύλισης και ασφάλεια
Καλά αρέ, δεν θυμάσαι τι διαστάσεις ελαστικό φοράς?
Αυτά είναι όπως τα βρακιά, ξέρς πριν ψωνίσεις τι νούμερο φοράς, δεν πας στο δοκιμαστηριο και τα φοράς για να δεις πχιο σε κάνει...
Άρα, θα πάρω το μαύρο, όχι το blue black. Έκλεισε.Που λες δεν επικεντρωνομαι στο βρεγμένο, είναι καθαρά λειτουργικό το θέμα, έτσι και χάσει το Rim surface (που λέμε και στο χωριόμ) τη αγριάδα και τα τακάκια δεν έχουν τη τριβή που πρέπει θα τσιριζουν και ενίοτε βγάζουν κραδασμούς.
Γιαυτό το μαλακό (μαύρο) της swiss stop δλέυει καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν Τρώγεται, δεν αναπτύσσει θερμοκρασίες έχοντας πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Το blue dark που είναι ελάχιστα πχιο σκληρό θα δαγκώνει καλύτερα στο καινούριο Rim surface (που λέμε και στο χωριόμ, ξανά λέγω ) με νορμάλ φθορά και γενικότερα προτείνεται ως καλύτερο στα Λονδίνα που πεταλάν περισσότερο στα βρεγμένα