Αυτό,το...κάτι άλλο...

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.042
Γιατί ρε; στο σονος τι πειράζεις; το ταργκετ μηχεσωμεσα κερβ ή το κρος με τα σαμπ;

Βρε ουστ😂😜🤣
Το sonos καθεται και το κοιταει με ανοιχτο το στομα.
Αλλα ειναι θεμα χρονου να το συνδεσει στη μετρικ και να αρχισει να του βαζει καρακτερς.
Ας οψεται η γυναικα του που δεν τον αφηνει να το παρει απο την κουζινα.
Μολις παει να το ακουμπησει του ριχνει ενα δολοφονικο βλεμμα...

Reaction score
11.267
Με σεβασμο στον κ. Φαζεντα και τον φοιτητη του, θα πω οτι η εργασια που παρουσιασαν ειναι καπως ψιλομπαρουφα.
Το παρατήρησες κι εσύ; Νόμιζα ήμουν ο μόνος. Ειδικά οι γραμμές που βγάζουν στα διαγράμματα από τα στοιχεία, είναι άκυρες:

Τα δεδομένα είναι πολύ διάσπαρτα.

Επίσης αυτά τα διαγράμματα:

στον αγαπητό @dapost φαίνονται ότι:

Οι experts ειδικά, και για άγνωστη ή λίγο γνωστή σε αυτούς μουσική, έδωσαν μέση αξιολόγηση λίγο πάνω από το 2.5/5, λίγο πάνω από τη βάση!
που εγώ και όλοι νομίζω το βλέπουν ότι δείχνουν από 2,9-3,3 που κάποιος θα μπορούσε να το ερμηνεύσει ως "σχεδόν 2/3 της απόδοσης = 3,3/5"

Επίσης διαφωνώ με το συμπέρασμα 1, δεν βλέπω να υπάρχει λογική που να το υποστηρίζει:

Με βάση τα φακτς περί ηχητικής ποιότητας εμπορικής μουσικής (ειδικά αυτά που αφορούν τη δυναμική περιοχή της), βγάζω δύο λογικά συμπεράσματα:
1. το σύστημα / χώρος πρέπει να είναι τόσο - όσο η μουσική που θα παίξει + κάποιο headroom.
Κατά τα άλλα δε θέλω να έρθω σε κόντρα με κανέναν και αγαπάμε Infected Mushroom!

άμα μπει κανένα κομμάτι ηλεκτρονικής π.χ. infected mushroom

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.657
To trinnov τακανειολαμονοτου.

❤Peace of mind.❤

Στην κλασσική τα καταφέρνει πολύ καλά και στα χιτάκια είναι σούπερ!

Είναι και πολυφωνικό! Αχαχα!
Φικσντ, ώστε τώρα να τα λες σωστά. ❤❤❤

Reaction score
11.267
Να τονίσω για άλλη μια φορά, για όσους πιθανώς παρεξηγούν αυτά που λέω στον νταποστ, πως ο νταποστ είναι από τους πιο διαβασμένους εδώ μέσα στο οντιο, είναι σοβαρή η ποσότητα γνώσης που έχει χωρέσει στο κεφάλι του, και έχει κερδίσει δικαίως το ρισπεκτ όλων μας, απλώς λόγω χαρακτήρα, είναι λίγο γκρινιάρης. 🤣
Και να το ξαναγράψω δε θέλω να διαφωνήσω, απλά ο τρόπος ερμηνείας είναι διαφορετικός από τον δικό μου.
(οι γραμμές μέσου όρου στα παραπάνω διαγράμματα, δεν επιτρέπονται, όταν τα δεδομένα είναι τόσο διάσπαρτα που το Σx^2 βγαίνει τεράστιο)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Το να μου εξηγεί όμως κάποιος πόσο ανώφελη θα ήταν μια τονικά ισόρροπη καμπύλη απόκρισης επειδή πολλά μουσικά ιδιώματα δεν θα είχαν κάποια ενδεδειγμένη - με αμφιλεγόμενα κριτήρια αφού υπεισέρχονται και καλλιτεχνικοί παράγοντες -τονική ισορροπία στις δικές τους παραγωγές ισοδυναμεί με...μοιρολατρεία.
Σωστά τα λες κι εσύ βρε γκουρού..

Αλλά χαλάει το γλυκό όπως και να 'χει :(

Διότι..

273280576_2222231604585182_7643840207389438432_n.jpg

Reaction score
11.267
Ακούω μουσική που είναι κακής ηχητικής ποιότητας.

Αλλά μόνο από hi-fi, σα τους από πάνω, αλλά πολύ πιο φτηνά.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.660
//programming mode on
$x = 1;
while($x <= 10) {
echo "Ακούω μουσική που είναι κακής ηχητικής ποιότητας. ";
$x++;
}
//programming mode off
//back to Lo-fi Music!
echo "Αλλά είναι μέρος της σύνθεσης :p ";

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.460
.... ωρα σκεφτομαι αυτο που λεμε ως αναγωγη σε κρασι ή ουισκι (ασχετα με το αν πινει καποιος ή οχι, αν εχει γνωση ή εμπειρια ή αν προτιμαει αλλο ποτο.. ).... ξανασκεφτειτε το ... και παμε παλι ... 🐒
ας πουμε σε ενα ματριξ τυπου : τι πινω, τι νομιζω οτι πινω..... τι πραγματικα πινω.... ποσο πχοιοτικο ειναι αυτο που πινω... Και αυτο, γιατι καποιοι** (μπορει και να ) αρεσκονται σε νερο με χροιες και το βαπτιζουν ουισκι, μονο και μονο επειδη το πινουν σε ακριβο ποτηρι ή σε καποιο εξεζητημενο μπαρ ... :smoke: :beach:
**οχι παρωντες (θελω να ελπιζω-και χωρις διαθεση να θιξω καποιον).

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
.... ωρα σκεφτομαι αυτο που λεμε ως αναγωγη σε κρασι ή ουισκι (ασχετα με το αν πινει καποιος ή οχι, αν εχει γνωση ή εμπειρια ή αν προτιμαει αλλο ποτο.. ).... ξανασκεφτειτε το ... και παμε παλι ... 🐒
ας πουμε σε ενα ματριξ τυπου : τι πινω, τι νομιζω οτι πινω..... τι πραγματικα πινω.... ποσο πχοιοτικο ειναι αυτο που πινω... γιατι καποιοι (μπορει και να ) αρεσκονται σε νερο με χροιες και το βαπτιζουν ουισκι, μονο και μονο επειδη το πινουν σε ακριβο ποτηρι ή σε καποιο εξεζητημενο μπαρ ...
Τον πιάσαμε τον παραλληλισμό.. ;)

Αλλά (άσχετο) ταυτόχρονα μου θύμισες πόσο το έχω ξεφτιλίσει τελευταία καθώς όποτε θέλω να πιω αναψυκτικό αντί για regular :p
..πίνω coca cola zero :rolleyes:
.
.
.
.
.
η κότα.. :biggrin:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.445
Το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με φυσική.

Αν δε συμφωνείς και μπορείς να το αντικρούσεις, στείλε μου το DOI μόλις δημοσιεύσεις το άρθρο σου. (ΒTW, το ίδιο λέω και σε ένα συμμαθητή και παιδικό μου φίλο που μου λέει διάφορα για τα εμβόλια.)

Αν θεωρείς ότι έχω παραποιήσει εγώ κάτι από τα γραμμένα στο άρθρο, εδώ είμαστε.
H επίμαχη μελέτη δεν έχει σχέση με Φυσική,αλλά οι όροι για καλή ηχητική αναπαραγωγή έχουν...Από τη φύση μας αποκτάμε γνωστική αλαζονεία,αναπτύσσοντας πεποίθηση ότι θα είχαμε ικανότητα ν'αξιολογήσουμε οποιαδήποτε ευρήματα και δεδομένα μας παρουσιάζονταν,σε οποιονδήποτε τομέα...Στην πραγματικότητα έχουμε όλοι γνωστικούς περιορισμούς με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι δεν λαμβάνουμε υπ'όψιν πόσο πρόσκαιρη είναι η ίδια μας η ύπαρξη σε αυτόν τον κόσμο.Αν η Μουσική υπάρχει ως δώρο που θα έκανε καλύτερα ανεκτή την καθημερινότητα καθενός μας,πόσο αχάριστοι θα μπορούσαμε να γίνουμε διερωτώμενοι πάνω στην ηχητική ποιότητα αυτού που κανονικά μας φέρνει ευχαρίστηση...

Άτοπον είναι να έγραφε κάποιος δέκα φορές τον ίδιο αφορισμό για την ποιότητα σε ό,τι τον ευχαριστεί,ιδίως από τη στιγμή που θα είχε να κάνει με δύο μόνο κανάλια...Όποιος θεωρεί πως αξίζει να μειώνει ό,τι τον ευχαριστεί,ας γράψει τη σχετική φράση τόσες φορές όσες και τα...κανάλια που θα είχε διαθέσιμα για τη δική του τέρψη... :sneaky:

Τον πιάσαμε τον παραλληλισμό.. ;)
Αλλά (άσχετο) ταυτόχρονα μου θύμισες πόσο το έχω ξεφτιλίσει τελευταία καθώς όποτε θέλω να πιω αναψυκτικό αντί για regular :p
..πίνω coca cola zero :rolleyes:
η κότα.. :biggrin:
...cota cola :lolsign:

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.445
.Αν η Μουσική υπάρχει ως δώρο που θα έκανε καλύτερα ανεκτή την καθημερινότητα καθενός μας,πόσο αχάριστοι θα μπορούσαμε να γίνουμε διερωτώμενοι πάνω στην ηχητική ποιότητα αυτού που κανονικά μας φέρνει ευχαρίστηση...
Το επικροτώ, το κρατάω ως αντίδοτο στην ....τεκμηριωμένη γκρίνια μου.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Στην πραγματικότητα έχουμε όλοι γνωστικούς περιορισμούς με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι δεν λαμβάνουμε υπ'όψιν πόσο πρόσκαιρη είναι η ίδια μας η ύπαρξη σε αυτόν τον κόσμο.Αν η Μουσική υπάρχει ως δώρο που θα έκανε καλύτερα ανεκτή την καθημερινότητα καθενός μας,πόσο αχάριστοι θα μπορούσαμε να γίνουμε διερωτώμενοι πάνω στην ηχητική ποιότητα αυτού που κανονικά μας φέρνει ευχαρίστηση...
:thumbsup:
πωρεφιλε , ηντα γινεται παε μεσα !
δεκαπεντε χρονια χαϊεμπας και δε καταλαβαινω χρηστο ...
:(
Τρία στα γρήγορα και ξεκίνα το διάβασμα..

raki_550x550.jpg

(μόνο έτσι παλεύεται :biggrin:)

Last edited:

Reaction score
3.901
Ακούω πολλές δεκαετίες μουσική.
Πολλλλή μουσική, καθημερινά σχεδόν.
Αυτό που λέει ο Δημήτρης περί ποιότητας πρέπει νάσαι κουφός για να μην τόχεις παρατηρήσει και να μη στη βαράει κάποιες φορές.
Με είχε απασχολήσει περισσότερο στο σεταπ με τα Λιπινσκι, πολύ ξεβράκωμα, αλλά δεν με απέτρεπε από ακροάσεις πολύωρες.
Νομίζω ότι έχω έντονο εθισμό στην ακρόαση, ανεξάρτητα από την ποιότητα του αναπαραγόμενου έργου. Μπορεί νάμαι ψόφιος, να την πέσω στις 10 το βράδυ νεκρός και να ξυπνήσω 12 για να ακούσω μουσική.
Πολυκάναλα ψήνομαι μόνο σε κινηματογράφο, στη μουσική αποσυντονίζομαι, έρχεται διαφορετικά η πληροφορία. Όταν βλέπω μουσικά δρώμενα, αντέχω τον πολυκάναλο ήχο, περιμένω και έναν σκληρό -μπακαπ αρχείων γράφεται στα φόρουμ- από ένα "τομάρι :fuckyou:" , να ακούσω με την ησυχία μου.
Πιθανό να είναι το επόμενο παιχνίδι ακρόασης.

Γενικώς δε χαλάω τη ζαχαρένια μου από αρχεία της πλάκας. Στη metric, που χρησιμοποιώ για φονοστεητζ, είναι σεταρισμένα κάποια πρισετς για σκληρές, άδειες κλπ ηχογραφήσεις βινυλίων τα οποία δημιουργήθηκαν πολύ προσεκτικά απο τον Χατζηστάμου και κάνουν ωραιότατο μαστεριγκ σε άθλιες ηχογραφήσεις. Δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ, νομίζω ότι χάνω πολύτιμο χρόνο ακρόασης.

Πολλές φορές με επηρεάζει το σεταπ ως προς την επιλογή αρχείων, μου αλλάζει τα γούστα της στιγμής, οπότε -Σπάνια-ενεργοποιώ άλλο σεταπ.

Τεράστιο δώρο η μουσική, απίστευτο!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.781
Δι εντ οφ οντιο.
Εσύ κύριε είσαι επικίνδυνος.

Επεμβαίνεις,
επεμβαίνεις στα dB μου ασταμάτητα
διαβάζεις πιντιέφ ακαταμάχητα
διαγράμματα και απειλές
για ηχογραφήσεις μη μου λες
επεμβαίνεις, επεμβαίνεις, επεμβαίνεις
μ’ έκανες μπαλάκι τένις

Είσαι σκέτο dolby atmos
είσαι σκέτο dolby atmos
με το aca χώρισα
τα sub δε χώρεσα

Επιμένεις,
επιμένεις για το roon, χωρίς καλώδια
και τους δίσκους θεωρείς σαν να'ναι εμπόδια
με ηχεία pro, στουντιακά
να παίζουν moby οριακά
επιμένεις, επιμένεις, επιμένεις
μου γίναν σα μπαλάκια τένις

Είσαι σκέτο dolby atmos
είσαι σκέτο dolby atmos
απ'το aca αποχώρισα
κι άλλο sub δε χώρεσαααα

δεκαπεντε χρονια χαϊεμπας και δε καταλαβαινω χρηστο ...
Είναι νωρίς ακόμα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300