Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.042
Θα σκασεινα μη μπορεί να πειράξει τίποτα και ποτέ
Θα σκασεινα μη μπορεί να πειράξει τίποτα και ποτέ
Γιατί ρε; στο σονος τι πειράζεις; το ταργκετ μηχεσωμεσα κερβ ή το κρος με τα σαμπ;Θα σκασει
Το sonos καθεται και το κοιταει με ανοιχτο το στομα.Γιατί ρε; στο σονος τι πειράζεις; το ταργκετ μηχεσωμεσα κερβ ή το κρος με τα σαμπ;
Βρε ουστ
Το παρατήρησες κι εσύ; Νόμιζα ήμουν ο μόνος. Ειδικά οι γραμμές που βγάζουν στα διαγράμματα από τα στοιχεία, είναι άκυρες:Με σεβασμο στον κ. Φαζεντα και τον φοιτητη του, θα πω οτι η εργασια που παρουσιασαν ειναι καπως ψιλομπαρουφα.
Τα δεδομένα είναι πολύ διάσπαρτα.
στον αγαπητό @dapost φαίνονται ότι:
που εγώ και όλοι νομίζω το βλέπουν ότι δείχνουν από 2,9-3,3 που κάποιος θα μπορούσε να το ερμηνεύσει ως "σχεδόν 2/3 της απόδοσης = 3,3/5"Οι experts ειδικά, και για άγνωστη ή λίγο γνωστή σε αυτούς μουσική, έδωσαν μέση αξιολόγηση λίγο πάνω από το 2.5/5, λίγο πάνω από τη βάση!
Κατά τα άλλα δε θέλω να έρθω σε κόντρα με κανέναν και αγαπάμε Infected Mushroom!Με βάση τα φακτς περί ηχητικής ποιότητας εμπορικής μουσικής (ειδικά αυτά που αφορούν τη δυναμική περιοχή της), βγάζω δύο λογικά συμπεράσματα:
1. το σύστημα / χώρος πρέπει να είναι τόσο - όσο η μουσική που θα παίξει + κάποιο headroom.
άμα μπει κανένα κομμάτι ηλεκτρονικής π.χ. infected mushroom
Φικσντ, ώστε τώρα να τα λες σωστά.To trinnov τακανειολαμονοτου.
Peace of mind.
Στην κλασσική τα καταφέρνει πολύ καλά και στα χιτάκια είναι σούπερ!
Είναι και πολυφωνικό! Αχαχα!
Και να το ξαναγράψω δε θέλω να διαφωνήσω, απλά ο τρόπος ερμηνείας είναι διαφορετικός από τον δικό μου.Να τονίσω για άλλη μια φορά, για όσους πιθανώς παρεξηγούν αυτά που λέω στον νταποστ, πως ο νταποστ είναι από τους πιο διαβασμένους εδώ μέσα στο οντιο, είναι σοβαρή η ποσότητα γνώσης που έχει χωρέσει στο κεφάλι του, και έχει κερδίσει δικαίως το ρισπεκτ όλων μας, απλώς λόγω χαρακτήρα, είναι λίγο γκρινιάρης.
Σωστά τα λες κι εσύ βρε γκουρού..Το να μου εξηγεί όμως κάποιος πόσο ανώφελη θα ήταν μια τονικά ισόρροπη καμπύλη απόκρισης επειδή πολλά μουσικά ιδιώματα δεν θα είχαν κάποια ενδεδειγμένη - με αμφιλεγόμενα κριτήρια αφού υπεισέρχονται και καλλιτεχνικοί παράγοντες -τονική ισορροπία στις δικές τους παραγωγές ισοδυναμεί με...μοιρολατρεία.
Τον πιάσαμε τον παραλληλισμό...... ωρα σκεφτομαι αυτο που λεμε ως αναγωγη σε κρασι ή ουισκι (ασχετα με το αν πινει καποιος ή οχι, αν εχει γνωση ή εμπειρια ή αν προτιμαει αλλο ποτο.. ).... ξανασκεφτειτε το ... και παμε παλι ...
ας πουμε σε ενα ματριξ τυπου : τι πινω, τι νομιζω οτι πινω..... τι πραγματικα πινω.... ποσο πχοιοτικο ειναι αυτο που πινω... γιατι καποιοι (μπορει και να ) αρεσκονται σε νερο με χροιες και το βαπτιζουν ουισκι, μονο και μονο επειδη το πινουν σε ακριβο ποτηρι ή σε καποιο εξεζητημενο μπαρ ...
H επίμαχη μελέτη δεν έχει σχέση με Φυσική,αλλά οι όροι για καλή ηχητική αναπαραγωγή έχουν...Από τη φύση μας αποκτάμε γνωστική αλαζονεία,αναπτύσσοντας πεποίθηση ότι θα είχαμε ικανότητα ν'αξιολογήσουμε οποιαδήποτε ευρήματα και δεδομένα μας παρουσιάζονταν,σε οποιονδήποτε τομέα...Στην πραγματικότητα έχουμε όλοι γνωστικούς περιορισμούς με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι δεν λαμβάνουμε υπ'όψιν πόσο πρόσκαιρη είναι η ίδια μας η ύπαρξη σε αυτόν τον κόσμο.Αν η Μουσική υπάρχει ως δώρο που θα έκανε καλύτερα ανεκτή την καθημερινότητα καθενός μας,πόσο αχάριστοι θα μπορούσαμε να γίνουμε διερωτώμενοι πάνω στην ηχητική ποιότητα αυτού που κανονικά μας φέρνει ευχαρίστηση...Το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με φυσική.
Αν δε συμφωνείς και μπορείς να το αντικρούσεις, στείλε μου το DOI μόλις δημοσιεύσεις το άρθρο σου. (ΒTW, το ίδιο λέω και σε ένα συμμαθητή και παιδικό μου φίλο που μου λέει διάφορα για τα εμβόλια.)
Αν θεωρείς ότι έχω παραποιήσει εγώ κάτι από τα γραμμένα στο άρθρο, εδώ είμαστε.
...cota colaΤον πιάσαμε τον παραλληλισμό..
Αλλά (άσχετο) ταυτόχρονα μου θύμισες πόσο το έχω ξεφτιλίσει τελευταία καθώς όποτε θέλω να πιω αναψυκτικό αντί για regular
..πίνω coca cola zero
η κότα..
....το θεμα ειναι να παραμενω ο ιδιος απχιαστος..Τον πιάσαμε τον παραλληλισμό..
Το επικροτώ, το κρατάω ως αντίδοτο στην ....τεκμηριωμένη γκρίνια μου..Αν η Μουσική υπάρχει ως δώρο που θα έκανε καλύτερα ανεκτή την καθημερινότητα καθενός μας,πόσο αχάριστοι θα μπορούσαμε να γίνουμε διερωτώμενοι πάνω στην ηχητική ποιότητα αυτού που κανονικά μας φέρνει ευχαρίστηση...
Στην πραγματικότητα έχουμε όλοι γνωστικούς περιορισμούς με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι δεν λαμβάνουμε υπ'όψιν πόσο πρόσκαιρη είναι η ίδια μας η ύπαρξη σε αυτόν τον κόσμο.Αν η Μουσική υπάρχει ως δώρο που θα έκανε καλύτερα ανεκτή την καθημερινότητα καθενός μας,πόσο αχάριστοι θα μπορούσαμε να γίνουμε διερωτώμενοι πάνω στην ηχητική ποιότητα αυτού που κανονικά μας φέρνει ευχαρίστηση...
Τρία στα γρήγορα και ξεκίνα το διάβασμα..πωρεφιλε , ηντα γινεται παε μεσα !
δεκαπεντε χρονια χαϊεμπας και δε καταλαβαινω χρηστο ...
Εσύ κύριε είσαι επικίνδυνος.Δι εντ οφ οντιο.
Είναι νωρίς ακόμα.δεκαπεντε χρονια χαϊεμπας και δε καταλαβαινω χρηστο ...