Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Θα δοκιμαστεί και η κουρτινα. Προς το παρόν καλά ακούγεται...δεν εχει κανει οτι τουχεις βαλει του dirac.....
πεφτεις πολυ αποτομα απο τα 100 και πανω, φτιαχτο...
θα ελεγα να βαλεις το dirac να διορθωνει ως τα 400hz
Έχεις φτάσει σε σημείο όπου έχω ενδοιασμούς να προβώ σε παρατηρήσεις...Για να μην έχω όμως τύψεις,επισημαίνω ότι η ανωμαλία γύρω από τα 100 Hz με τα 50 msec group delay μπορεί να ενοχλήσει με την πάροδο του χρόνου...Πρόσεχε επίσης το ότι η διόρθωση θα το έχει αυξήσει...Μέχρι στιγμής βεβαίως αυτό το spectro με τις συνοδές αποκρίσεις είναι τα καλύτερα που έχεις δημοσιεύσει.Θα δοκιμαστεί και η κουρτινα. Προς το παρόν καλά ακούγεται...
Ευπρόσδεκτες όλες οι επισημάνσεις. Το είδα στους 100Hz (GD 53) και επιχείρησα να κάνω κάποιες διορθώσεις χωρίς να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα μελετηθεί εν καιρό και θα το "φέρω" και εκεί.Έχεις φτάσει σε σημείο όπου έχω δισταγμούς να προβώ σε παρατηρήσεις...Για να μην έχω όμως τύψεις,επισημαίνω ότι η ανωμαλία γύρω από τα 100 Hz με τα 50 msec group delay μπορεί να ενοχλήσει με την πάροδο του χρόνου...Πρόσεχε επίσης το ότι η διόρθωση θα το έχει αυξήσει...Μέχρι στιγμής βεβαίως αυτό το spectro με τις συνοδές αποκρίσεις είναι τα καλύτερα που έχεις δημοσιεύσει.
Συγνώμη αλλά το κινητό έκανε το "θαύμα" του.Ευπρόσδεκτες όλες οι επισημάνσεις. Το είδα στους 100Hz (GD 53) και επιχείρησα να κάνω κάποιες διορθώσεις χωρίς να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα μελετηθεί εν καιρώ και θα το "φέρω" και εκεί.
Αφού φτιάξαμε το χάος στα χαμηλά, θα ρυθμιστεί ανάλογα και ψηλότερα. Θα δω τις κλασσικές καμπύλες (Harman,B&K κλπ) και σιγά σιγά θα προχωρήσω.Αυτή η ανηφόρα από 10000 προς 20000Hz θέλει επανεξέταση.
Για το συνολικό σχήμα του target curve δεν θα σχολιάσω, όπως σου αρέσει.
Μην πολύ-παρασύρεσαι από τις καμπύλες. Δεν χρειάζεται να ταυτιστείς.Θα δω τις κλασσικές καμπύλες (Harman,B&K κλπ) και σιγά σιγά θα προχωρήσω.
Θεωρώ και εγώ τις καμπύλες ένα γενικό μπούσουλα.Μην πολύ-παρασύρεσαι από τις καμπύλες. Δεν χρειάζεται να ταυτιστείς.
Κάθε ηχείο-χώρος είναι διαφορετικός. Η γενική κατεύθυνση της κατηφόρας να τηρείται, και μετά θα το βρεις σε βάθος χρόνου με το αυτί.
Σωστά.είμαι στο τέλος της αρχής του.
Ωραία η λύση αυτή αλλά κομματάκι ακριβή. Μας πάει με το δισύλλαβο, αλλά πενταψήφιο, αρκετά ψηλά. Ας κάνουμε ότι μπορούμε με αυτά που έχουμε, μπας και μάθουμε κάποια πράγματα στην πορεία και βλέπουμε.Σωστά.
Το τέλος του τέλους, είναι μια 11-αδα οβάλ κουτιά από την συλλογή των the ones, ιδίως απ'αυτό το δεξί το καλοταϊζμένο.
View attachment 242335
The...Beginning of the End.Ωραία η λύση αυτή αλλά κομματάκι ακριβή. Μας πάει με το δισύλλαβο, αλλά πενταψήφιο, αρκετά ψηλά. Ας κάνουμε ότι μπορούμε με αυτά που έχουμε, μπας και μάθουμε κάποια πράγματα στην πορεία και βλέπουμε.
The ONES is the ...END
Το πρώτο από δεξιά είναιΤο ΄΄καλοταϊσμένο΄΄ πρώτο από δεξιά
Με ζ.καλοταϊζμένο
Με σ.καλοταϊσμένο
... ενόχλησε.Έχεις φτάσει σε σημείο όπου έχω ενδοιασμούς να προβώ σε παρατηρήσεις...Για να μην έχω όμως τύψεις,επισημαίνω ότι η ανωμαλία γύρω από τα 100 Hz με τα 50 msec group delay μπορεί να ενοχλήσει με την πάροδο του χρόνου...
Το smoothening είναι μόνο στο RTA. Τα υπόλοιπα είναι χωρίς smoothening.Είσαι τέλειος σχεδόν, μόνη παρατήρηση τις μετρήσεις των χαμηλών πάντα καλύτερα χωρίς smoothing.