- Reaction score
- 7.845
Έχεις παρατηρήσει όταν κάνει transcode να μην σε αφήνει να πας fast forward backward ?Βάλε Emby να βρεις την υγειά σου.
Έχεις παρατηρήσει όταν κάνει transcode να μην σε αφήνει να πας fast forward backward ?Βάλε Emby να βρεις την υγειά σου.
Εγώ μια χαρά βλέπω με το pcακι μου. αυτά γίνονται για να βλέπει η γυναίκα σειρές στις TV ....Μου φαίνεται ότι πιο πολύ παιδεύεστε με τα τεχνικά προβλήματα παρά βλέπετε ταινίες και σειρές.
Δεν ξέρω, γιατί δεν κάνω transcode εντός LANΈχεις παρατηρήσει όταν κάνει transcode να μην σε αφήνει να πας fast forward backward ?
Ναι αλλά στα περισσότερα πρέπει....Δεν ξέρω, γιατί δεν κάνω transcode εντός LAN
Δίκιο έχεις αλλά σκέψου και την χαρά/απόλαυση που νιώθεις έστω και γι 2-3 λεπτά όταν μετά από παίδεμα μιας βδομάδας βρίσκεις την λύση, μετά βέβαια βάζεις πλώρη για το επόμενο παίδεμα και πάει λέγοντας.Τώρα θα μου πεις ότι αυτό ειναι μ.................... (γμτ γέρασα και δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε ) αλλά έχει και αυτό την γλύκα του.Μου φαίνεται ότι πιο πολύ παιδεύεστε με τα τεχνικά προβλήματα παρά βλέπετε ταινίες και σειρές.
Πήγαινε στα settings/burn subtitles του plex client και επέλεξε το Automatic και το πρόβλημα του transcoding θα πάψει να υπάρχει.Ναι αλλά στα περισσότερα πρέπει....
όταν θέλεις να ενσωματώσεις υπότιτλους?
Πήγαινε στα settings/burn subtitles του plex client και επέλεξε το Automatic και το πρόβλημα του transcoding θα πάψει να υπάρχει.
Δεν μιλάω για το plexΕφόσον παίζει στην tv και ο ήχος, 9 στις 10 θα κάνει Transcode αφού ο ήχος δεν θα υποστηρίζεται από την tv.
Burn Subtitles - Automatic πολύ σωστά.
Τους έχω ενσωματωμένους στα MKV αρχεία.
Δεν κάνει transcoding
Δίκιο έχεις αλλά σκέψου και την χαρά/απόλαυση που νιώθεις έστω και γι 2-3 λεπτά όταν μετά από παίδεμα μιας βδομάδας βρίσκεις την λύση, μετά βέβαια βάζεις πλώρη για το επόμενο παίδεμα και πάει λέγοντας. Τώρα θα μου πεις ότι αυτό ειναι μ.................... (γμτ γέρασα και δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε ) αλλά έχει και αυτό την γλύκα του.
Άνθρωπε μου.
Έμμεσα σατιρίζω και τον εαυτό μου που αρκετές φορές διάλεγα ασχολίες λόγω "εργαλείων" και παιδέματος. Το αντικείμενο ήταν η δικαιολογία της ταλαιπωρίας. Έχει πάψει πολλά χρόνια να με ικανοποιεί η λύση ενός ασήμαντου προβλήματος που εγώ επιδίωξα να υπάρχει.
Γι' αυτό και οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι μεγάλο φάρμακο. Δεν θέλω να έχω τίποτα που πιάνει χώρο, είτε πραγματικό είτε σε ψηφιακό αποθηκευτικό χώρο. Κι αν δεν βρίσκω κάτι πιο ψαγμένο θα "ταλαιπωρηθώ" (ελάχιστα) για να το αναζητήσω. Αν κουράσει, προτιμώ να μην το δω.
Με servers ασχολούμουν τα παλιά τα χρόνια όταν ήμουν μαζόχας και υπήρχαν άφθονα άλυτα προβλήματα σε software/hardware. Τώρα παρόλο που είναι όλα εύκολα (συγκριτικά) αρνούμαι να προσθέσω άλλον έναν κρίκο ασχολίας. Από την άλλη, δεν μαζεύω ταινίες/σειρές, μόλις τις δω μέσω εξωτερικού USB disk τις σβήνω. Και τη μουσική που έχω αποθηκευμένη σπάνια την ακούω εκτός ΗΥ.Ή, θα έρθει ένας φίλος όταν μπορεί να μου βάλει Kodi να βλέπει το δίκτυο, ή θα κάνω ότι ο Zizik όταν πάρω εξωτερικό server, ή θα πάρω κανένα Zidoo - Zappiti (εφόσον κάνει ότι θέλω).
Αλλαγή προτεραιοτήτων.Έχετε γεράσει επικίνδυνα θα πω εγώ..
Η λύση του εξωτερικού dedicated seedbox server είναι παλιά, καλή και δοκιμασμένη με 100% επιτυχία.
Το "κακό" είναι οτι στα λεγόμενά σας...αχνοφαίνομαι...Αλλαγή προτεραιοτήτων.
Στην αξία που δίνω στο χρόνο μου δεν υπάρχει μέσα ΚΑΜΙΑ ηλεκτρονική συσκευή.Το "κακό" είναι οτι στα λεγόμενά σας...αχνοφαίνομαι...
Φτηνότερο αυτό ή ένας Synology πχ, όταν δεν έχεις τίποτα;Παιχνίδι το server. Ούτε Linux ούτε server software, Windows 10 και Plex.
Μια φορά κάθε 2 μήνες μόνο, κάνω ένα ριμπούτ για τα άπντεϊτς.
Μου δώσατε ευκαιρία για ένα ξεσκόνισμα με το σκουπάκι μετά απο 2 χρόνια, αναμμένο φυσικά.
View attachment 244578
Δεν ξέρω, υποθέτω τα πισιά είναι φθηνότερα αν απαιτούνται περισσότεροι δίσκοι και τα νασέρβερζ αν είναι λίγοι.Φτηνότερο αυτό ή ένας Synology πχ, όταν δεν έχεις τίποτα;
30-35W σε ηρεμία, 50-55W όταν σερβίρει.Σημαντικό και το τι καίει.