Νέα Nvidia Shield (2019)

Reaction score
7.845
Μου φαίνεται ότι πιο πολύ παιδεύεστε με τα τεχνικά προβλήματα παρά βλέπετε ταινίες και σειρές. :whistling:
Εγώ μια χαρά βλέπω με το pcακι μου. αυτά γίνονται για να βλέπει η γυναίκα σειρές στις TV ....

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.985
Τους έχω ενσωματωμένους στα MKV αρχεία.
Δεν κάνει transcoding :D

Reaction score
5.907
Μου φαίνεται ότι πιο πολύ παιδεύεστε με τα τεχνικά προβλήματα παρά βλέπετε ταινίες και σειρές. :whistling:
Δίκιο έχεις αλλά σκέψου και την χαρά/απόλαυση που νιώθεις έστω και γι 2-3 λεπτά όταν μετά από παίδεμα μιας βδομάδας βρίσκεις την λύση, μετά βέβαια βάζεις πλώρη για το επόμενο παίδεμα και πάει λέγοντας.Τώρα θα μου πεις ότι αυτό ειναι μ.................... (γμτ γέρασα και δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε 8-)) αλλά έχει και αυτό την γλύκα του.

Ναι αλλά στα περισσότερα πρέπει....
όταν θέλεις να ενσωματώσεις υπότιτλους?
Πήγαινε στα settings/burn subtitles του plex client και επέλεξε το Automatic και το πρόβλημα του transcoding θα πάψει να υπάρχει.
031522045739.png

Reaction score
7.845
Πήγαινε στα settings/burn subtitles του plex client και επέλεξε το Automatic και το πρόβλημα του transcoding θα πάψει να υπάρχει.
Εφόσον παίζει στην tv και ο ήχος, 9 στις 10 θα κάνει Transcode αφού ο ήχος δεν θα υποστηρίζεται από την tv.

Burn Subtitles - Automatic πολύ σωστά.
Δεν μιλάω για το plex

Για το emby.

Θα δω αν έχει επιλογή παρόμοια

Το plex για κάποιο λογο που δε θυμάμαι μου ειχε σπασει τα νεύρα και δεν το βαζω.

Δούλευα με stremio και mezzmo

Και δοκιμάζω το emby
Τους έχω ενσωματωμένους στα MKV αρχεία.
Δεν κάνει transcoding :D
:o :o :o :o

Boring δε θα καθόμουν ποτέ να το κάνω αυτό, δεν εχω και χρόνο.

Και σε 40+tb ταινίες και σειρές πλέον δε γίνεται.

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.748
Δίκιο έχεις αλλά σκέψου και την χαρά/απόλαυση που νιώθεις έστω και γι 2-3 λεπτά όταν μετά από παίδεμα μιας βδομάδας βρίσκεις την λύση, μετά βέβαια βάζεις πλώρη για το επόμενο παίδεμα και πάει λέγοντας. Τώρα θα μου πεις ότι αυτό ειναι μ.................... (γμτ γέρασα και δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε 8-)) αλλά έχει και αυτό την γλύκα του.
😂

Έμμεσα σατιρίζω και τον εαυτό μου που αρκετές φορές διάλεγα ασχολίες λόγω "εργαλείων" και παιδέματος. Το αντικείμενο ήταν η δικαιολογία της ταλαιπωρίας. Έχει πάψει πολλά χρόνια να με ικανοποιεί η λύση ενός ασήμαντου προβλήματος που εγώ επιδίωξα να υπάρχει.

Γι' αυτό και οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι μεγάλο φάρμακο. Δεν θέλω να έχω τίποτα που πιάνει χώρο, είτε πραγματικό είτε σε ψηφιακό αποθηκευτικό χώρο. Κι αν δεν βρίσκω κάτι πιο ψαγμένο θα "ταλαιπωρηθώ" (ελάχιστα) για να το αναζητήσω. Αν κουράσει, προτιμώ να μην το δω.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.445
😂

Έμμεσα σατιρίζω και τον εαυτό μου που αρκετές φορές διάλεγα ασχολίες λόγω "εργαλείων" και παιδέματος. Το αντικείμενο ήταν η δικαιολογία της ταλαιπωρίας. Έχει πάψει πολλά χρόνια να με ικανοποιεί η λύση ενός ασήμαντου προβλήματος που εγώ επιδίωξα να υπάρχει.

Γι' αυτό και οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι μεγάλο φάρμακο. Δεν θέλω να έχω τίποτα που πιάνει χώρο, είτε πραγματικό είτε σε ψηφιακό αποθηκευτικό χώρο. Κι αν δεν βρίσκω κάτι πιο ψαγμένο θα "ταλαιπωρηθώ" (ελάχιστα) για να το αναζητήσω. Αν κουράσει, προτιμώ να μην το δω.
Άνθρωπε μου. 😍
Και εγώ αρνούμαι να μπω στο τριπάκι να τα υπηρετώ.
Το μηχάνημα - λογισμικό το θέλω για να μου κάνει τι ζωή εύκολη και όχι δύσκολη.
Θέλω να πατάω Play και να παίξει. Μου είναι αδιανόητο ότι πρέπει να ασχοληθώ για να παίξει. Αυτά τα έκανα για καμιά εικοσαετία και βάλε. Όχι άλλο κάρβουνο.
Τραγικό επίσης το γεγονός ότι έχουν περάσει 20 και βάλε χρόνια και ακόμα δεν έχουμε βρει λύση. Τραγικό.

Στο συγκεκριμένο θέμα μου, αν δεν βγάλω άκρη σε 1-2 ώρες (και είναι και πολλές), δεν θα ασχοληθώ ξανά. Ίσα που το αγοράζω κιόλας σε BluRay.
Ή, θα έρθει ένας φίλος όταν μπορεί να μου βάλει Kodi να βλέπει το δίκτυο, ή θα κάνω ότι ο Zizik όταν πάρω εξωτερικό server, ή θα πάρω κανένα Zidoo - Zappiti (εφόσον κάνει ότι θέλω).

Last edited:

Reaction score
3.919
Έχετε γεράσει επικίνδυνα θα πω εγώ.. :roflmao:

Η λύση του εξωτερικού dedicated seedbox server είναι παλιά, καλή και δοκιμασμένη με 100% επιτυχία.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.748
Ή, θα έρθει ένας φίλος όταν μπορεί να μου βάλει Kodi να βλέπει το δίκτυο, ή θα κάνω ότι ο Zizik όταν πάρω εξωτερικό server, ή θα πάρω κανένα Zidoo - Zappiti (εφόσον κάνει ότι θέλω).
Με servers ασχολούμουν τα παλιά τα χρόνια όταν ήμουν μαζόχας και υπήρχαν άφθονα άλυτα προβλήματα σε software/hardware. Τώρα παρόλο που είναι όλα εύκολα (συγκριτικά) αρνούμαι να προσθέσω άλλον έναν κρίκο ασχολίας. Από την άλλη, δεν μαζεύω ταινίες/σειρές, μόλις τις δω μέσω εξωτερικού USB disk τις σβήνω. Και τη μουσική που έχω αποθηκευμένη σπάνια την ακούω εκτός ΗΥ.

alexis

Reaction score
30.445
Έχετε γεράσει επικίνδυνα θα πω εγώ.. :roflmao:

Η λύση του εξωτερικού dedicated seedbox server είναι παλιά, καλή και δοκιμασμένη με 100% επιτυχία.
Αλλαγή προτεραιοτήτων. 🙂

alexis

Reaction score
30.445
Και εγώ με το delete στο χέρι είμαι κάθε φορά που τελειώνει μια ταινία.
Φλερτάρω με την ιδέα να αρχίζω να αγοράζω UHDs μόνο τις ταινίες που μου άρεσαν πολύ και μόνο όταν φτάσουν στα 20€. Έτσι να τις έχω σε Hard Copy και σε καλή πχοιότητα.
Μουσική μόνο stream. Όλα μου τα CDs είναι στην αποθήκη. Τόσο μέσα ώστε να βαριέμαι να τα βγάλω. Αν υπάρξει κάτι σε δίσκους θα είναι μόνο πολυκάναλο.

To επόμενο σύστημα θα είναι μόνο ο ΑV, ένα UHD BluRay και ο streamer. Ο δίσκος - server θα είναι στην αποθήκη.
Αν πάρω ενεργά θα είναι AVP, αν πάρω παθητικά θα είναι AVR και μέχρι εκεί.
Το "κακό" είναι οτι στα λεγόμενά σας...αχνοφαίνομαι... >:(
:D
Στην αξία που δίνω στο χρόνο μου δεν υπάρχει μέσα ΚΑΜΙΑ ηλεκτρονική συσκευή.
Θεωρώ πως εκεί είναι το μυστικό. Τι αξία δίνεις στο χρόνο σου.

Welcome 🤗😁

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.283
Παιχνίδι το server. Ούτε Linux ούτε server software, Windows 10 και Plex.
Μια φορά κάθε 2 μήνες μόνο, κάνω ένα ριμπούτ για τα άπντεϊτς.

Μου δώσατε ευκαιρία για ένα ξεσκόνισμα με το σκουπάκι μετά απο 2 χρόνια, αναμμένο φυσικά. :p

20220315_105442.jpg

alexis

Reaction score
30.445
Παιχνίδι το server. Ούτε Linux ούτε server software, Windows 10 και Plex.
Μια φορά κάθε 2 μήνες μόνο, κάνω ένα ριμπούτ για τα άπντεϊτς.

Μου δώσατε ευκαιρία για ένα ξεσκόνισμα με το σκουπάκι μετά απο 2 χρόνια, αναμμένο φυσικά. :p

View attachment 244578
Φτηνότερο αυτό ή ένας Synology πχ, όταν δεν έχεις τίποτα;

Σημαντικό και το τι καίει.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.283
Φτηνότερο αυτό ή ένας Synology πχ, όταν δεν έχεις τίποτα;
Δεν ξέρω, υποθέτω τα πισιά είναι φθηνότερα αν απαιτούνται περισσότεροι δίσκοι και τα νασέρβερζ αν είναι λίγοι.

Σημαντικό και το τι καίει.
30-35W σε ηρεμία, 50-55W όταν σερβίρει. :tongue:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106