Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Τεσπα, όπως και να έχει τα τροχάκια σε όλα τα υπόλοιπα δίνουν ρέστα.
Βασικά εμένα έφτασαν στη πόρτα χωρίς μεταφορικά στα 410€.
Τώρα βλέπω δυστυχώς ότι έχουν 470€, και πάλι όμως πιστεύω αξιζουν

Reaction score
562
Τεσπα, όπως και να έχει τα τροχάκια σε όλα τα υπόλοιπα δίνουν ρέστα.
Βασικά εμένα έφτασαν στη πόρτα χωρίς μεταφορικά στα 410€.
Τώρα βλέπω δυστυχώς ότι έχουν 470€, και πάλι όμως πιστεύω αξιζουν
Συγκριτικα με τους Zonda σε ανάλογη τιμή?

Χαιρετισμούς από Κεφαλλονιά, υπέροχες διαδρομές!

IMG_20220407_184928.jpg
72633.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Συγκριτικα με τους Zonda σε ανάλογη τιμή?

View attachment 247531
Μη το συζητάς Κωστάκη, πολύ καλύτεροι οι scribe.
Φαρδυτερα στεφάνια, χαμηλότερες πιέσεις, περισσότερες ακτίνες, 24 πίσω, 20 μπροστά.
Τσουλάνε το ίδιο ή ίσως και καλύτερα από τους zonda.
Είναι tubeless ready, αλλά το σημαντικό για εμένα είναι πως το 25mm ελαστικό κάθεται μανούλα, εγώ παίζω 80 psi μπροστά και 90 psi πίσω.
Αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά, τσουλάει σαν Μερσεντες το σύνολο.
Υπάρχει η επιλογή σε 26mm ή 31mm προφίλ στεφάνι.
Το συνολικό βάρος επίσης είναι πολύ ανταγωνιστικό σε σχέση με τους πχιο επώνυμους κατασκευαστές

Last edited:

Reaction score
562
Μη το συζητάς Κωστάκη, πολύ καλύτεροι οι scribe.
Φαρδυτερα στεφάνια, χαμηλότερες πιέσεις, περισσότερες ακτίνες, 24 πίσω, 20 μπροστά.
Τσουλάνε το ίδιο ή ίσως και καλύτερα από τους zonda.
Είναι tubeless ready, αλλά το σημαντικό για εμένα είναι πως το 25mm ελαστικό κάθεται μανούλα, εγώ παίζω 80 psi μπροστά και 90 psi πίσω.
Αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά, τσουλάει σαν Μερσεντες το σύνολο.
Υπάρχει η επιλογή σε 26mm ή 31mm προφίλ στεφάνι.
Το συνολικό βάρος επίσης είναι πολύ ανταγωνιστικό σε σχέση με τους πχιο επώνυμους κατασκευαστές
Race Rims με Race ρουλεμάν ψώνισες έτσι? Από τα βίντεο φαίνεται οτι σκούζουν καλά...
Αν δεν αντεχεις και υποφέρεις μπορείς να τους στείλεις Πάτρα ξέρω κόσμο που ενδιαφέρεται :p

Πάντως σε αυτήν την τιμή μαζί με τους zonda δεν έχουν αντίπαλο!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Ναι δεν ήθελα το πιο βαθύ στεφάνι, αν και πλέον επειδή μετά τις δοκιμές έδειξαν καλό χαρακτήρα έχω αρχίσει να σκέφτομαι και ένα ζευγάρι με 31mm στεφάνι.
Τα race ρουλεμάν μπορεί να τσουλάνε καλύτερα, δεν έχουν όμως προστασία σε βρωμιά και νερά, οι τσιμουχες υπάρχουν άλλα δεν κλείνουν το στέλεχος του ρουλεμάν ώστε να μη έχουν περαιτέρω τριβή.
Οποτε θέλει προσοχή σε αυτό το κομμάτι, αλλιώς με τα κλασικά ρουλεμάν και θα είσαι κομπλέ

Reaction score
2.324
Αρέ άσε τη πυρηνική φυσική, άμα δεν πατάν δυνατά οι καστανιές μεταξύ τους ίσως γίνει μ@λακια.
Φαντάς να χάσει σε κάνα δυνατό πάτημα, θα μετράω πόσα δόντια καρφώθηκαν πάνω στο τιμόνι... :lolsign:
Αστο όπως είναι, όπως έγραψε και ο Σώτος μπορεί να γλιστρήσουν τα δόντια μετά

Στο μεταξύ δεν ντρέπονται και τα βγάζουν αυτά... ποδήλατο ισορροπίας:

Screenshot_20220409-170153_Samsung Internet.jpg

Πληροφορίες θέλουν την έκδοση sworks να κυκλοφορεί το καλοκαίρι στα 10 χιλιάρικα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Καλέ τι έπαθε το πεομαξ σου;
Για τον πέο το πέο μαξ... :lolsign:
Σάκη όπου μπαίνει το λογότυπο αυτό, απευθύνεται αυτόματα και σε άλλα πορτοφόλια

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Η αλήθεια είναι ότι δεν με νοιάζει το δικό μου που ακούγεται, γιατί ακούγεται πραγματικά, αλλά του brets είναι άλλη κατηγορία. Αφού είναι τόσο καλοί όμως, χαλάλι. Ξυπνάει τις αισθήσεις και θα το σκεφτώ σοβαρά όταν και άμα περάσω τα 200 watt την ώρα μέσο όρο.

Στο μεταξύ φέτος δεν με πάει καθόλου με το ποδήλατο, μα καθόλου. Πολύ κρύος Ιανουάριος, με το χιόνι έως το σβέρκο σαν να είμαστε στο Gstaad, Φεβρουάριο μείναμε από ποδήλατο λόγο του κρακ στο σκελετό, πάει ενάμιση μήνας να έλθει ο νέος και άλλες 15 να φτιαχτει, και πάνω που ξεκίνησα, νατα να τρέχω σε νοσοκομεία εδώ και 20 ημέρες λόγο σοβαρού προβλήματος της άμεσης οικογένειας.

Με βλέπω vo2 max στο 20 όπως πάει αν δεν χάσω το μυαλό μου πρώτα. Όσοι μπορειται δώστε του να καταλάβει! :neo:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Εμένα Μάριε με ένα μήνα αποχής λόγο τραυματισμού και στα δγιό ποδάρια από το 67 με πέταξε στο 60, επειδή όμως δεν κάνω σχεδόν καθόλου χαμηλής έντασης προπονήσεις με κατεβάζει για τιμωρία το connect επιπλέον.
Όπως έγραψα παραπάν ο δείκτης αυτός είναι πολύ σχετικός, είναι για κοντράρονται οι γυαλιστεροί για το πχιός έχει το μεγαλύτερο πεομαξ....

Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια το κανάλι αυτουνού, βασικά είναι κανάλι ότι μ'οτι αλλά ο τυπάκος έχει τη πλάκα του.
Όταν ξεκίνησε ήταν πχιο αδύνατος, όσο πάει δεν βλέπω να υπάρχει ποδήλατο για τα κυβικά του...
Παρόλα αυτά όμως πολύ τον χαίρομαι!!

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.347
Άρα δίκιο έχει ο εαρ ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο βγαίνει φθηνότερο

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter