bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.155
Και άλλο τιμόνι, άλλο μήκος βραχίονα και συνήθως μικρότερους δίσκους
Μάλλον χάλασε το roller μου...
Update: Μάλλον, δεν χάλασε το roller μου.
Μετά το "τέλος" (12/02/2022), παρήγγειλα το Elite Direto XR-T smart trainer από το bike24, χωρίς να έχω διάθεση να ασχοληθώ παραπάνω με το roller. Ήρθε το trainer (μετά από κάποιες ημέρες), το πήρα στον ποδηλατά μου, του εφάρμοσε την κασέτα Shimano 105 που είχα στους τροχούς προπόνησης και το έφερα σπίτι. Την ημέρα που πήγα να το πάρω από τον ποδηλατά, του εξήγησα τη φάση με το roller και μου είπε "Με την εταιρία κατασκευής του roller επικοινώνησες; Είμαι σίγουρος ότι στα τόσα που έχουν πουλήσει, σίγουρα κάποιο θα "έβγαλε" το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου, οπότε θα έχουν και τη λύση". Αυτό (επικοινωνία με την εταιρία κατασκευής) είναι κάτι το οποίο δεν είχα σκεφτεί - δεν ξέρω γιατί, απλώς δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό. Το έβαλα στα υπόψιν και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το trainer.Update: Το roller χάλασε, τέλος.
Αυτό που επέστρεψα, πάντως, το "έκαψα" στην κριτική στο bike24. Οπότε, καταλαβαίνω τι λες.Απο περιέργεια κάντε μια αναζήτηση στα μεγάλα eshops και διαβάστε reviews γενικά
Αυτό το λευκούλι έχει μια μικρή γοητεία αν και φέρνει σε σταχτομένο λευκό και δεν με πολύ ελκύει, αλλά το ώχρα το άλλο είναι….. ….Τα φετινά χρώματα δεν είναι κάπως χάλια για το CF SL 8?
Σε έπιασε και μια μικρή φαγούρα να υποθέσω ταυτόχρονα με το που πήρες χαμπάρι?ρε σεις, τωρα πηρα χαμπαρι πως η καινουρια ultegra (12 speed) βγαινει και για μηχανικα φρενα χωρις ασυρματες μανετες ομως. Πως με ξεφυγε εμενα αυτο?
Τη 8050 di2 τη έχω εκπαιδεύσει να λειτουργεί σε υψηλά βατ, στα θκάς χέρια με τα βατ που βγάζεις θα απογοητευτεί και θα χαλάσειΚαι ημανε έτοιμος να αρπάξω τον παλιό εξοπλισμό αλλά λεφτάς χωρίς δόξα έχει καβατζα και τον κίτρινο σκελετό οπότε θα πάρω μια μάντρα ...
Όχι φυσικά, και εκει ένα σκασμό παράδες θέλουν.Τα μηχανικά 12αρια τα πουλάνε σε τιμή ευκαιρίας;