wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.757
Βουκολιές, ρε φίλε, τι μου θύμησες τώρα...
Η έκδοση με το τιτάνιο είναι το μόνο πλαίσιο που θα πλήρωνα για ποδήλατο με κόστος όσο ένα καινούριο γιάρις... γιατί δεν αξίζει μεν τα 7κ αλλά κατασκευαστικά παίρνεις πλαίσιο με φρύδια... καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο σε αντοχήΌτι πχιο ολοκληρωμένο έχει παρουσιάσει η κορλάκο, κατά τη άποψή μου.
Ιδικά στα μπλέ είναι πανέμορφο στα μάτιαμ!
αυτάααααααWhy titanium? Titanium is the best 3D printable material and is one of the few materials that are naturally compatible with carbon fibre in mechanical engineering. The printable parts/lugs in titanium allow practically unlimited options and allow, if necessary and/or requested, to achieve the true “made to measure” frame sizes.
Είναι πολλά τα βατ κρόκομΡε Χρήστου , πώς το κάνα αυτό ; Δεν μπορεί θα το έχεις πάθει και εσύ.
Και η πετρούλα χρειάζεται. Σφίγγουν τα γάλαταΚι οι Κύβοι καλοί είναι...
Σημερινή περιήγηση στην κορυφογραμμή, Σέμπρονας - Νιο Χωριό (Βουκολιές)
Πολύ πέτρα όμως... ουφφφ...
View attachment 251199 View attachment 251200 View attachment 251201 View attachment 251202 View attachment 251203
Τώρα τα κάνς?Σιγά μωρέ, αυτά τα κάναμε όταν ήμασταν 15 χρονών...
Καλά, πήγαινε κι εσύ πρώτα σε πέτρες, και μετά συζητάμε για τις τεχνικές των προ! Που γελάς κι από πάνω...Βλέπω κάτι βίντεο με τη τεχνική στο χώμα, οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο.
Εντυπωσιάζομαι και τρομάζω μαζί!!
Και εμείς εδώ συζητάτε για πέτρες... View attachment 251258 View attachment 251257 View attachment 251256
Άμα σε περισσεύει δώσε και σε εμένα λίγο από αυτό...Όχι, γιατί μεγάλωσα και έβαλα μυαλό α.