Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.824
Δεν θα πω ποτέ πως κάποιος κάνει λάθος αγοράζοντας την Χ ακριβή έκδοση επειδή ακούγεται καλύτερα, αλλά είναι κάτι που δεν θα κυνηγούσα.
Μέσα στο πλήθος της μουσικής που κυκλοφορεί τί είναι 1 άλμπουμ ή 10 ή 40?
Εκτός αν έχει κάποιος το μικρόβιο της συλλογής (και χρήμα).
Σαν να μαζεύει γραμματόσημα ή ότι άλλο συλλεκτικό.
Σίγουρα είναι ευχάριστο να ακούς την αγαπημένη σου μουσική καλύτερα αλλά μέσα στο πλήθος των παραγωγών νομίζω κάπου ''χάνονται'' τα 20 ή τα 40 άλμπουμ..
Ίσως επειδή άκουγα και ακούω αρκετά μουσική με παρέα και παίζει συχνά η αλλαγή και οι διαφορετικές προτιμήσεις το έχω έτσι στο μυαλό μου..
Άσε που όποτε έβαζα κάτι που έπαιζε όμορφα με παρέα και ήθελα να παίξει ολόκληρο όλο και κάποιος πεταγόταν και έλεγε στο δεύτερο κομμάτι π.χ. ''μετά βάλε αυτό'' και ξενέρωνα..
Αλλά όλα (ή τα περισσότερα) είναι σχετικά οπότε..
Μέσα στο πλήθος της μουσικής που κυκλοφορεί τί είναι 1 άλμπουμ ή 10 ή 40?
Εκτός αν έχει κάποιος το μικρόβιο της συλλογής (και χρήμα).
Σαν να μαζεύει γραμματόσημα ή ότι άλλο συλλεκτικό.
Σίγουρα είναι ευχάριστο να ακούς την αγαπημένη σου μουσική καλύτερα αλλά μέσα στο πλήθος των παραγωγών νομίζω κάπου ''χάνονται'' τα 20 ή τα 40 άλμπουμ..
Ίσως επειδή άκουγα και ακούω αρκετά μουσική με παρέα και παίζει συχνά η αλλαγή και οι διαφορετικές προτιμήσεις το έχω έτσι στο μυαλό μου..
Άσε που όποτε έβαζα κάτι που έπαιζε όμορφα με παρέα και ήθελα να παίξει ολόκληρο όλο και κάποιος πεταγόταν και έλεγε στο δεύτερο κομμάτι π.χ. ''μετά βάλε αυτό'' και ξενέρωνα..
Αλλά όλα (ή τα περισσότερα) είναι σχετικά οπότε..
Last edited: