Πώς να κάνω το πικάπ να ακούγεται καλύτερα από τα ψηφιακά;

Reaction score
19.438
Όχι στο στρίμινγκ μόνο βρε παιδιά. Σκοτώνει την μουσική, στο μέλλον θα ακούτε μόνο J.Z. χα χα.

Αγοράστε απο τον καλλιτέχνη (ιδίως τον νέο), και το σάιτ του ή εαν έχουν κάνει κάποια συνολική ομαδική δική τους πλατφόρμα. Ότι πουλάει, βινύλιο, βινύλιο, cd , cd , άυλο, άυλο.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.321
Ναι, κι εγώ μέχρι πριν λίγα χρόνια αυτό έλεγα και οι φίλοι με έβριζαν γιατί δεν βάζω τίποτα πάνω μου.. Τώρα που το θυμάμαι με έλεγαν και ''πίθηκο'' :roflmao: :biggrin: γιατί ήμουν ευκίνητος και ελαφρύς..
Να ξέρ'ς αυτοί (εμείς) την πατάνε χειρότερα.. 8-)
Οι άλλοι τουλάχιστον είχαν συνηθίσει να είναι εγκρατείς..

Το πουλί..
...οπως εχω πει και στο παρελθον, προτιμω το χαζος αλλα απχιαστος... 🐒
τι μας κρυβεις? δε μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι κατι πηγε στραβα μιστερ σπεντοριους..

Reaction score
273
Εντάξει! Απο εκεί που βρισκόμουν στο ένα άκρο, τώρα είμαι στη μέση και πλησιάζω το άλλο!! Υπομονή!!! :p

Ναι βρε δόκτωρα, απλά δεν θέλω να το κανιβαλίσω το καημένο. Απο την άλλη όμως, με ένα τρίδρομο fusion θα το λάτρευε η σίστερ αν για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε. Έτοιμο ενεργό ηχείο, σε απόχρωση κερασιάς, χωρίς πολλά πολλά μηχανήματα για να το οδηγήσουν, λουκούμι θα της καθόταν! Κάτσε, αρχίζω και το σκέφτομαι!!

Αυτόν με το ριγέ παντελόνι λες,ε??? Θα το σκεφτώ!!
Ποια είναι η αναφορά σου για το σύστημα που θέλεις να φτιάξεις;
Ένα άλλο σύστημα; κάτι που διάβασες; κάτι που σου είπαν; κάτι που σκέφτηκες; συνδυασμός αυτών;

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
...οπως εχω πει και στο παρελθον, προτιμω το χαζος αλλα απχιαστος... 🐒
τι μας κρυβεις? δε μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι κατι πηγε στραβα μιστερ σπεντοριους..
Τίποτα δεν κρύβω βρε..
Πρώτα παντρεύτηκα, μετά σταμάτησα την μπάλα (αθλητισμό γενικά), μετά έκανα καθιστική δουλειά (γραφείο) :biggrin: και τέλος ασχολήθηκα περισσότερο με τον ήχο παρά με τη φωτογραφία που με ''έβγαζε έξω.''
Το μόνο που έμεινε σταθερό είναι η διατροφή.. :roflmao::roflmao::roflmao:

Το πουλί, όπως στα λέω.. 8-)

Είναι και ένα ακόμα, αλλά σε αυτό η απάντησή μου είναι ''γέρος είσαι και φαίνεσαι'' :biggrin:

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.321
Πρώτα παντρεύτηκα,
.... εδω η ουσιωδης διαφ(θ)ορα.... ως συνηθως εχει βεβαια διπλή αναγνωση... τοσο στο "πρωτα" οσο και στο "πατρεφτηκα" ;)
στο ειπα "απχιαστος" ...και δε δινω πολλες πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο σε μενα (μαλιστα δινω τοσες οσες χρειαζεται ωστε να μη συμβει). 🐒

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
.... εδω η ουσιωδης διαφ(θ)ορα.... ως συνηθως εχει βεβαια διπλή αναγνωση... τοσο στο "πρωτα" οσο και στο "πατρεφτηκα" ;)
στο ειπα "απχιαστος" ...και δε δινω πολλες πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο σε μενα (μαλιστα δινω τοσες οσες χρειαζεται ωστε να μη συμβει). 🐒
Ναι, είναι ουσιώδης..
Ωστόσο στην δική μου περίπτωση αυτό που άλλαξε το παιχνίδι κυρίως ήταν η δουλειά γραφείου καθώς παντρεύτηκα πριν 30 χρόνια. :roflmao:
Έπαιζα μπαλίτσα και ήμουν σε κίνηση γενικώς μέχρι και πριν 10-12 χρόνια.
Μετά ξεκίνησα καθιστική εργασία όπως είπα και σταδιακά έκοψα όλα τα άλλα.
Εκεί άρχισα να χάνω την πιθηκίσια ευελιξία μου :p και πήρα κάποια κιλάκια..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Ναι βρε δόκτωρα, απλά δεν θέλω να το κανιβαλίσω το καημένο. Απο την άλλη όμως, με ένα τρίδρομο fusion θα το λάτρευε η σίστερ αν για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε. Έτοιμο ενεργό ηχείο, σε απόχρωση κερασιάς, χωρίς πολλά πολλά μηχανήματα για να το οδηγήσουν, λουκούμι θα της καθόταν! Κάτσε, αρχίζω και το σκέφτομαι!!
Κοίτα πόσο απλό πράμα είναι.

4 τρύπες στις γωνίες με βλακενδέκερ για να περνάει το λαμάκι της σέγας.
Μετά χώνεις τη σεγα και πας μια ευθεία από τρύπα σε τρύπα.
Το ξύλο που πέφτει το πετάς, δεν είναι τίμιο.
Μετά βιδώνεις την πλάτη με μαύρες ξυλοβιδες, οι ασημένιες είναι άσχημες θα φαίνονται χάλια.
Άμα είσαι τίποτα Χαϊεντάς, βάζεις κάνα αυτοκόλλητο μαλακό λεπτό παπαρακι εκεί που θα ακουμπάει η χυπεξοπλατη στο ξύλο.

Φινιτο λα μιούζικα.

Μόλις κάνατε την πρώτη σας τρύπα.
Τώρα ποιος σας πιάνει. Ουυυυ, χαμουλης.

ΥΓ. Για παστρικιές, θέλει μια σκούπα να ρουφήξει ροκανιδια μέσα έξω από το κουτί του ηχείου. Αλλά και να μη τα σκουπίσεις, δεν έγινε δα και τίποτα σπουδαίο. Κάτω από το χαλί τα σμπρωχνεις με τη σαγιονάρα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.321
...! μου θυμησες τι εκανα στα ηχεια του μπαμπα μου πριν 10 χρονια.. 🐒
το τρυπανι(η μυτη) επιασε απο πισω το αποσβεστικο υλικο που ειχε το ηχειο μεσα..τυλιχτηκε και παρεσυρε και ξεκολλησε (και με ωμεγα να το γραπσεις βγαζει νοημα) καποια καλωδια απο το κροσοβερ... 🐒

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
με κρατανε ακομα στο βασικο μισθο... Και με υποσχεσεις.. 🐒
Φταίει το ότι γράφτηκες στο φόρουμ το Φεβρουάριο του 2013, ήτοι με κυβέρνηση συνεργασίας και Πρωθυπουργό το Σαμαρά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.951
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak