Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.321
... εγω δε μετραω ειμαι στην (υπο)αναπτυξη..
δι@ολου απιθανα ολα αυτα,τι δι@ολο ? γινεται επιστρατευση ? εχομε πολεμο ?
το μισο χωριο εχουνε καλεσειδι@ολου απιθανα ολα αυτα,
ομως πες μας, απο που το συμπερανες ομως αυτο !?
εγω παλι - καλου κακου - λεω να πιω τη μπυρα των 6 τωρα ..... εγω δεν μπορω να παω, εχει μπαουχαουζ αυριο...
Συμφωνώ 200%.Αστροναύτη πούλα τα Bryston και πάρε πλάτες hypex, παίζουν καλύτερα ,είναι φθηνότερα ,έχουν dsp και ένα σωρό άλλες μαλακίες επάνω τους. Θα σου μείνουν και λ7 για σουβλάκια γιατί θα πουλήσεις και προ και Mini dsp και όλα τα άλλα που έχεις μαζάψει. Μόνο ηχεία υπολογιστή και πλάτες θα έχεις . Τα άλλα σουβλάκια.
Δεν είναι ακόμα αρκετά ώριμος.Που να πουλήσει της BRYSTONάρες του , και να πάρει απλά ταπεινά hypex που δεν παίζουν ?
Άντε μωρή παλαβή που ντρέπομαι να απαντήσω! Απλά το ξέχασα με το τρέξιμο που έχω με τις γυναίκες στο σπίτι ( δύο που προϋπήρχαν, μια το νεογνό και μια η πεθερά )!!Δεν βλέπεις ότι δεν βγαίνει να μιλήσει ? Ντρέπεται .!
Που να πουλήσει της BRYSTONάρες του , και να πάρει απλά ταπεινά hypex που δεν παίζουν ?
Κοίταξε γκόμενα, αντίθετα με ότι διαδίδεται, δεν βγάζεις με πικάπ και δικάναλο. Αυτά είναι γιαι μοναχικές ακροάσει.. Ε, θα της κάνει λίγο εντύπωση αλλά θα το ξεπεράσει σε δευτερόλεπτα. Κοπέλα ρίχνεις με το home cinema και πολυκάναλο. Να έρθει να της βάλεις ενα κρασάικι, να μπορεί να κάτσει όπου θέλει να ακούει μουσική στο μπακράουντ ή μια ταινία να μην χρειάζεται να τρέχει και σινεμα, να μιλάει συνεχώς με τους άλλους ή τις φίλες της , είναι κοινωνικά όντα χα χα. Να δούνε κιόλας ότι είσαι άνετος και το φυσάς, είσαι κοινωνικός, όχι μουντρούχαλος κλπ . Σίγα μην κάτσει η κοπέλα να ακούσει κάτι σε βάθος και να μοιραστεί μαζί σου κάποιον "ενθουσιασνό" για αυτό που ακούς.Περιττή η ερώτηση του θέματος! Ένα μέσης και άνω κατηγορίας πικάπ, ακούγεται καλύτερα από οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο!
Άλλοι είναι οι λόγοι που τα προτιμάμε.....
Αν ήταν έτσι, τότε τα (ούτως ή άλλως) ενεργά σαμπζζζ θα είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα.Έχω ακόμα τον φόβο περί αναξιοπιστίας των ενεργών με ενσωματωμένο ενισχυτή λόγω των δονήσεων