Πώς να κάνω το πικάπ να ακούγεται καλύτερα από τα ψηφιακά;

Reaction score
12.260
Τόσο πολύ ζεσταίνονται? χαμήλωσε το bias .
Με την αφή, δεν νιώθω να είναι ιδιαίτερα ζεστοί μεν, αλλά μετά απο μερικές ώρες λειτουργίας, νιώθω τη διαφορά θερμοκρασίας στο χώρο. Όχι κάτι το τραγικό, αλλά επιβάλλεται η χρήση κλιματιστικού.

( γιατί, έχει ρύθμιση bias ο Bryston? Απο όσο γνωρίζω, μόνο το dc offset ρυθμίζεται )

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.555
Με την αφή, δεν νιώθω να είναι ιδιαίτερα ζεστοί μεν, αλλά μετά απο μερικές ώρες λειτουργίας, νιώθω τη διαφορά θερμοκρασίας στο χώρο. Όχι κάτι το τραγικό, αλλά επιβάλλεται η χρήση κλιματιστικού.
ούτε την κοράκλα δεν προσέχεις τόσο!!!!

Reaction score
12.260
Μπα, εδώ έχει δίκιο η παντοφλοκρατούσα!! Υπάρχει τρόπος και να μπουν δύο subs ( και αρκετά μεγάλα ) σε γωνίες καθώς και να έχω και καλύτερη ισορροπία λόγω τοιχωματικών ορίων, αλλά θα έπρεπε να περιστρέψω τα έπιπλα στο χώρο και να είχα τον καναπέ στην ευθεία της εισόδου στο δωμάτιο προς τη μπαλκονόπορτα. Καθόλου πρακτικό για πέραν του ενός ενοίκου.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.964
Κοίταξε γκόμενα, αντίθετα με ότι διαδίδεται, δεν βγάζεις με πικάπ και δικάναλο. Αυτά είναι γιαι μοναχικές ακροάσει.. Ε, θα της κάνει λίγο εντύπωση αλλά θα το ξεπεράσει σε δευτερόλεπτα. Κοπέλα ρίχνεις με το home cinema και πολυκάναλο. Να έρθει να της βάλεις ενα κρασάικι, να μπορεί να κάτσει όπου θέλει να ακούει μουσική στο μπακράουντ ή μια ταινία να μην χρειάζεται να τρέχει και σινεμα, να μιλάει συνεχώς με τους άλλους ή τις φίλες της , είναι κοινωνικά όντα χα χα. Να δούνε κιόλας ότι είσαι άνετος και το φυσάς, είσαι κοινωνικός, όχι μουντρούχαλος κλπ . Σίγα μην κάτσει η κοπέλα να ακούσει κάτι σε βάθος και να μοιραστεί μαζί σου κάποιον "ενθουσιασνό" για αυτό που ακούς. :D :D
Περασμένα μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαις! Πάνε πια τα βγαλσίματα κλπ. Έτσι τι μένει - λίγα πράγματα πια!
Λίγο ηχο σύστημα (και αυτό με τα όποια προβλήματα της ηλικίας - ξέρετε 0-20000hz) , λίγο σουβλάκι, λίγο φάτε μάτια ψάρια, λίγο ουζάκι στην παραλία.....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.321
Μπα, εδώ έχει δίκιο η παντοφλοκρατούσα!! Υπάρχει τρόπος και να μπουν δύο subs ( και αρκετά μεγάλα ) σε γωνίες καθώς και να έχω και καλύτερη ισορροπία λόγω τοιχωματικών ορίων, αλλά θα έπρεπε να περιστρέψω τα έπιπλα στο χώρο και να είχα τον καναπέ στην ευθεία της εισόδου στο δωμάτιο προς τη μπαλκονόπορτα. Καθόλου πρακτικό για πέραν του ενός ενοίκου.
θελουμε τους διαλογους και τις στιχομυθιες, ελαχιστα μας ενδιαφερει η ουσια στο διπλα νημα... 🐒

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
ας πούμε ότι θεωρώ πως ο Bryston έχει καλύτερες δυνατότητες οδήγησης απο μια πλάτη hypex ή απο ένα Class D ενισχυτή
Εντάξει, κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η γη είναι επίπεδη.
Όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθος.

Hypex για το συγκεκριμένο ηχείο δεν θα αγόραζα γιατί δεν θέλω να του ανοίξω τρύπες
Είναι αντρικό σπορ να ανοίγεις τρύπες. Είσαι μικρό παιδί ακόμα, περίμενε και θα σου'ρθει.

Έχω ακόμα τον φόβο περί αναξιοπιστίας των ενεργών με ενσωματωμένο ενισχυτή λόγω των δονήσεων
Ένας χοντρομπαλας που ξέρω, έχει ένα φόβο μη πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του.

Να κάνετε παρέα εσείς οι δύο, θα σε μάθει να φτιάχνεις και μενιρ.
Γιου νόου μενιρ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Περιττή η ερώτηση του θέματος! Ένα μέσης και άνω κατηγορίας πικάπ, ακούγεται καλύτερα από οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο!
Άλλοι είναι οι λόγοι που τα προτιμάμε.....
Σωστά, ακούγεται καλύτερα το πικαπ άμα το πετάς από το μπαλκόνι, διότι πέφτοντας σπάει το καπάκι πρώτα, με ωραία πρίμα, μετά διαλύονται τα διάφορα μπλιμπλικια, πετάγονται βραχίονες κεφαλές πλατό γρανάζια έχει πολύ μπιχλιμπίδι μέσα, κάνει ωραίο περκασιον πως το λένε.

Αντιθέτως άμα πετάξεις ένα ντακ, κάνει νταπ. Αυτά. Μλκια. Μια μλκια και μισή.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Σωστά, ακούγεται καλύτερα το πικαπ άμα το πετάς από το μπαλκόνι, διότι πέφτοντας σπάει το καπάκι πρώτα, με ωραία πρίμα, μετά διαλύονται τα διάφορα μπλιμπλικια, πετάγονται βραχίονες κεφαλές πλατό γρανάζια έχει πολύ μπιχλιμπίδι μέσα, κάνει ωραίο περκασιον πως το λένε.

Ρίχνεις το επίπεδο στις συζητήσεις.. σαν τον άλλον με τα σουβλάκια και τις πίτσες που μας έχει ξελιγώσει.. :O_o:

Υ.Γ.
Ηχητικά με τις σαβούρες που ακούς είσαι αλλού.. 8-)
Το ντακ για να κάνει ''νταπ'' πρέπει να πέσει πάνω σε στρώμα γυμναστικής..
Ντααα :p
Γι αυτό δεν εκτιμάς το ηχείο το σωστό, αυτό που ξέρει να δονείται.
Όλα τούβλα πιά.. :whistling:
Είναι λεπτές οι ισορροπίες, όπως το ''σλαπ'' είναι χαστούκι αλλά το ''σμακ'' το άλλο, το βαρύ.. :biggrin:

Reaction score
19.438

( γιατί, έχει ρύθμιση bias ο Bryston? Απο όσο γνωρίζω, μόνο το dc offset ρυθμίζεται )
Πλάκα σου κάνει βρε ο Μάρκου χα χα.

Αυτό με την ανησυχία σου για δονήσεις σου έχει μείνει λίγο κατάλοιπο απο την παρελθούσα Χαι Φαι διαδρομή σου χα χα. Εξάλλου θα τα έχουν πάνω σε αντικραδσμικά νεοπρέν , σκατοπρέν και άλλα πρέν μην ανησυχείς. :D

Reaction score
12.260
Εντάξει, κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η γη είναι επίπεδη.
Όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθος.
Εντάξει! Απο εκεί που βρισκόμουν στο ένα άκρο, τώρα είμαι στη μέση και πλησιάζω το άλλο!! Υπομονή!!! :p

Είναι αντρικό σπορ να ανοίγεις τρύπες. Είσαι μικρό παιδί ακόμα, περίμενε και θα σου'ρθει.
Ναι βρε δόκτωρα, απλά δεν θέλω να το κανιβαλίσω το καημένο. Απο την άλλη όμως, με ένα τρίδρομο fusion θα το λάτρευε η σίστερ αν για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε. Έτοιμο ενεργό ηχείο, σε απόχρωση κερασιάς, χωρίς πολλά πολλά μηχανήματα για να το οδηγήσουν, λουκούμι θα της καθόταν! Κάτσε, αρχίζω και το σκέφτομαι!!

Ένας χοντρομπαλας που ξέρω, έχει ένα φόβο μη πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του.

Να κάνετε παρέα εσείς οι δύο, θα σε μάθει να φτιάχνεις και μενιρ.
Γιου νόου μενιρ;
Αυτόν με το ριγέ παντελόνι λες,ε??? Θα το σκεφτώ!!

Reaction score
19.438

Κοίτα είσαι λίγο ακραίος και υπερβολικά εξουσιαστικός στις απόψεις σου και χαλάς το παιχνίδι.

Σε μελέτες σε κοινωνίες χιμπατζήδων, γατών και ανθρώπων έχει αποδειχθεί ότι όποιος δεν παίζει σύμφωνα με τους κανόνες μέσα σε κάποια όρια που καθορίζονται απο το σύνολο και αποτελούν και έναν άγραφο "μέσο" όρο απο όλα τα μέρη, το παιχνίδι σταμτάει και δε σε παίζουν. ¨Αμα σταματήσει το παιχνίδι, εκτός το ότι τα άλλα παιδάκια δε σε παίζουν, δεν μαθαίνεις τίποτε γιατί ο άνθρωπος μαθαίνει μέσα απο την κοινωνική συναναστροφή και όχι απο τα pdf που νομίζει. :D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
... spendorius, αγοραζα δισκους γι αυτο δεν ετρωγα (και με δισκους δε χορταινεις ουτε τη σκεψη) ... Τωρα σταματησα να αγοραζω δισκους... Και τροω... 🐒
Γιατί βρε..
Βγαίνουν ωραία δισκάκια.. :roflmao::roflmao:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Χρωματιστα και εμπριμε... 🐒
Πραγματι βγαινει αρκετο υλικο ακομα και σημερα, αλλα τα βρισκεις και σε cd.. :boast:
(Αν και πλεων δεν αγοραζω)
CD ούτε αγόραζα ποτέ (αν και έχω λίγα), ούτε το συμπάθησα ποτέ, ούτε έχω cd player (πια).
Δεν αφορά τον ήχο, απλά δεν μου ''έκατσε'' ποτέ..
Δίσκο δεν το αποκλείω να ξαναπάρω ίσως σε κάποια έτσι στιγμή αδυναμίας.. :p
Αλλά εσύ ξεκίνα να αγοράζεις γιατί θα παχύν'ς.. :roflmao:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
... η α/να/πειρια μου, λεει οτι για 2 πραματα μπορεις να εισαι σιγουρος μονο σε αυτη τηζωη..οτι δε γινεται να παχύνω, και οτι τα πσηφιακα παίζουν ορθοτερα των πικαπ.. 8-) 🐒
Ναι, κι εγώ μέχρι πριν λίγα χρόνια αυτό έλεγα και οι φίλοι με έβριζαν γιατί δεν βάζω τίποτα πάνω μου.. Τώρα που το θυμάμαι με έλεγαν και ''πίθηκο'' :roflmao: :biggrin: γιατί ήμουν ευκίνητος και ελαφρύς..
Να ξέρ'ς αυτοί (εμείς) την πατάνε χειρότερα.. 8-)
Οι άλλοι τουλάχιστον είχαν συνηθίσει να είναι εγκρατείς..

Το πουλί..
Πάρε δίσκους.. (τα CD είναι φτηνά, θα τρώς :roflmao::roflmao::roflmao:).

Η τεχνολογική εξέλιξη παχαίνει.. :whistling:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.951
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak