- Reaction score
- 25
Για μετρησεις που λεει ο φιλος παραπανω δεν μπαινω στην διαδικασια.. καλυτερο οργανο απο το αφτι μας δεν υπαρχει οποτε οτι αρεσει στο αφτι του καθενος αλλα τον ευχαριστω για την απαντηση. Sub της M-audio δεν υπαρχει πλεον. και για sub δεν ηθελα να φυγω τοσο πανω στην τιμη. Το κακο με αυτα τα ηχεια ειναι οτι δεν ειναι καπου στημενα να τα ακουσεις για να δεις αν σε καλυπτουν τα Mackie MR624 η τα presonus 7 XT, Και οπως προειπα μουσικη θελω να ακουω και που και που λιγο dj mixing, ουτε εγγραφες ουτε music edit klp . Οποτε μαλλον θα κρατησω τα ηχεια και θα παρω και ενα sub. Γιατι αλλιως πρεπει και να βρω πρωτα να πουλησω και τα BX πριν παρω μεγαλυτερα...Αν ακούς από τόσο κοντά οκ για το μέγεθος των ηχείων..
Για το όποιο ''μπούκωμα'' θα ευθύνεται πάντως κυρίως η τοποθέτηση - ρύθμιση - τα στάσιμα του χώρου και όχι απαραίτητα το μέγεθος του sub.
Το κατά πόσο είναι αναγκαίο να πας σε πολύ μεγάλο ή όχι είναι άλλη κουβέντα..
Ιδανικά (αν υπάρχει χρόνος - όρεξη) ακολουθείς αυτά που λέει ο Bhutia.
Καλύτερα πάντως 10'' για να κατεβαίνει λίγο χαμηλότερα και να έχεις απόθεμα σε δύναμη (στα sub είναι καλό να είσαι large).
Εγώ ''έτυχε'' και έχω δύο 12'' σε 15 τετραγωνικά..
Ότι προβλήματα αντιμετώπιζα με τις 8'' ίντσες παλιότερα έχω και τώρα με αυτά..
Είναι ο χώρος..
Για το PreSonus Temblor T10 οι κακές οι γλώσσες λένε (παραδόξως ) καλά λόγια.
Επίσης οι κακές οι γλώσσες λένε ιδανικά να πάρεις sub της ίδιας εταιρίας για καλύτερη συνεργασία με τους δορυφόρους αλλά δεν ξέρω τι έχει η M-Audio.