Καλώδια και θύματα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.054
Και δεν ε΄χω και εργοστασιακές μονάδες γύρω μου , πες του γιατί ζω σε χωριό χα χα
Αυτό Last year καλή μου .
Πλέον έχουμε άλλη παροχή , από άλλη λήψη , του κεντρικού υποσταθμού , στου καποτά , που δίνει μόνο σε οικίες στην περιοχή εδώ.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.054
τι ειπες μαρη με προκαλεις :eek: θα παω τον σκυλο βολτα και θα σε τακτοποιησω σε λιγο:fuckyou:
Ναι ξέρεις εσύ ο Γκιώνης σε περιμένει. Gia farting.
Γιατί άχρηστη ? Που το βασίζεις αυτό ?
Γιατί είναι ΑΧΡΗΣΤΗ ιδίως όσον αφορά το audio.
Το μόνο που μπορεί να προσφέρει η γείωση στο audio είναι θόρυβος και τίποτα άλλο.

Reaction score
19.492
Ναι ξέρεις εσύ ο Γκιώνης σε περιμένει. Gia farting.

Γιατί είναι ΑΧΡΗΣΤΗ ιδίως όσον αφορά το audio.
Το μόνο που μπορεί να προσφέρει η γείωση στο audio είναι μόνο θόρυβος και τίποτα άλλο.
Τι εννοούσε ευγενικός ? Δια ζώσης όταν βρίσκεστε ή εκ του πληκτρολογίου ? :D

head-stef

Headphones
Reaction score
2.279
Γαι χιλια δυο πράγματα δεν υπαρχει paper για το audio.
Τεράστιο λάθος. Και για την πιο ταπεινή αντιστασούλα και για την πιο πολύπλοκη τοπολογία προηγούνται αναρρίθμητες μελέτες. Όπως και για κάθε είδος αγωγού, υλικών και τρόπων συνδέσεων. Μην γράφεις πρόχειρα.
Χαίρομαι που ξαναβρήκες αμέσως την καλή σου διάθεση, έστω και καθ' υπόδειξη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.372
...
θα μπορούσες να το πεις και έτσι, αλλά ο όρος placebo είναι εξειδικευμένος όρος που χρησιμοποιείται στις θεραπείες , μέσω fake σκευασμάτων κυρίως.
...
Οι συνεχείς καλωδιοεναλλαγές δεν αποτελούν ΄΄θεραπεία΄΄ στον αντίστοιχο εθισμό...Τρανή απόδειξη γι αυτό βρίσκουμε στο γεγονός ότι ακόμα και τη μια φορά στις τόσες που θα επιτυγχανόταν ιδεώδες ματσάρισμα ,όσο ΄΄γεμάτο΄΄ και να ήταν το πιάτο - όπως είχε θίξει και ο kanakiani -στην αντίληψη του χρήστη, εκείνος θα συνέχιζε αργά ή γρήγορα τις εναλλαγές.

Επομένως τέτοιες πρακτικές δεν θα έπρεπε ν'αφορούν σε φαινόμενα placebo,αλλά αυθυποβολής και ΄΄κατά φαντασίαν ασθένειας΄΄.

Reaction score
19.492
Χαίρομαι που ξαναβρήκες αμέσως την καλή σου διάθεση, έστω και καθ' υπόδειξη.
Δεν την έχασα ποτέ. Απλώς σαν Φυσικός που είσαι περίμενα (και το θεωρούσα δεδομένο) ότι τα ξέρεις όλα αυτά. Εισαι Φυσικός και κάθεσαι και ασχολείσαι σοβαρά με περιοδικά, φόρουμ και τα παίρνεις και τόσο σοβαρά ?

Σκ@τά μελέτες προηγούνται χα χα. Ότι μελέτη σοβαρή υπάρχει είναι απο άλλους τομείς (σταρτιωτική βιομηχανία, imaging κλπ) που την προσαρμόζουν και εκμεταλλεύονται σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο , ορισμένοι κατασκευαστές. Και να καταλήξουν σε κάτι το κρατούν κρυφό. ¨Οταν το δημοσιοποιούν είναι γιατί υπάρχουν άλλοι λόγοι. Δεν υπάρχει κονσενσους, ασε που οι μέλετες που λες κατά την ανάπτυξη ενός μοντέλου και στα στάδια του σχεδιασμού κάνουν ακροάσεις. ¨Ασε τι λένε (εάν το λένε) μερικοί ότι δεν κάνουν για να ικανοποιήσουν τα αυτιά των "αντικειμενιστών" που είναι τώρα της μόδας ή και παλιά λέγανε το αντίθετο για να ικανοποιήσουν τους "υποκειμενιστές" που ήταν τότε στην μόδα. Εγω να σε ξυπνήσω θέλω, νομίζεις ότι ξύπνησες επειδή σου πηρε δέκα χρόνια να καταλήξεις για τα καλώδια χα χα. Άντε σε αλλά 20 θα έχεις καταλήξει για ένα ακόμα πράγμα απο τα 1.000000 που υπάχρουν για το audio.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Συμβαίνει το άλλο καμιά φορά Κωστή. Τα καλά καλώδια συνήθως κοστίζουν, δεν έχω διάθεση να δώσω χρήματα άρα δεν ακούω και διαφορές. Και αυτό placebo είναι, έτσι; 😉
Αυτο κι αν ειναι. Κυριως αν εχω "επιβεβαιωση" απο ατομο που εμπιστευομαι οτι δεν υπαρχουν διαφορες , κι ας μην το'ψαξα μονος μου ,εστω κι απο περιεργεια .

Last edited:

D

Deleted member 50795

Guest
Οι συνεχείς καλωδιοεναλλαγές δεν αποτελούν ΄΄θεραπεία΄΄ στον αντίστοιχο εθισμό...Τρανή απόδειξη γι αυτό βρίσκουμε στο γεγονός ότι ακόμα και τη μια φορά στις τόσες που θα επιτυγχανόταν ιδεώδες ματσάρισμα όσο ΄΄γεμάτο΄΄ και να ήταν το πιάτο - όπως είχε θίξει και ο kanakiani -στην αντίληψη του χρήστη, εκείνος θα συνέχιζε αργά ή γρήγορα τις εναλλαγές.

Επομένως τέτοιες πρακτικές δεν θα έπρεπε ν'αφορούν σε φαινόμενα placebo,αλλά αυθυποβολής και ΄΄κατά φαντασίαν ασθένειας΄΄.
τα ίδια λεμε

Reaction score
2.002
Εγώ θα έλεγα να μάθετε να ακούτε μόνοι σας, και να μην φανατίζεστε. Δεν υπάρχουν «σχολές» και αντίπαλοι, avsite vs absolute sound, pdf vs ηχοχρώματα κλπ. Και από το avsite θα μάθεις πολλά, και από το absolute sound θα μάθεις πολλά. Μη τρελένεστε και μην διαλέγετε στρατόπεδα. Μαζέψτε ότι σας κάνει και προσπέρασε ότι δεν. My 2c

Last edited:

Reaction score
19.492
Εγώ θα έλεγα να μάθετε να ακούτε μόνοι σας, και να μην φανατίζεστε. Δεν υπάρχουν «σχολές» και αντίπαλοι, avsite vs absolute sounds, pdf vs ηχοχρώματα κλπ. Και από το avsite θα μάθεις πολλά, και από το absolute sound θα μάθεις πολλά. Μη τρελένεστε και μην διαλέγετε στρατόπεδα. Μαζέψτε ότι σας κάνει και προσπέρασε ότι δεν. My 2c
Αυτό κάνει κάθε λογικός άνθρωπος. Οι άλλοι που δεν το κάνουν είναι άξιοι της μοίρας τους.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αυτό κάνει κάθε λογικός άνθρωπος. Οι άλλοι που δεν το κάνουν είναι άξιοι της μοίρας τους.
Ή τουλάχιστον άξιοι της...μπύρας τους. :lolsign:
Δεν ειναι θεμα μοιρας ή μπυρας.
Εχεις μια απορια ; Κανε 1-2 δοκιμες , και αποφασιζεις μονος σου με ποιον συμφωνεις μετα.
Μη συμφωνεις προκαταβολικα με αυτον του οποιου τα "πυρα" "φοβασαι" περισσοτερο....... :laugh:

Reaction score
19.492
Ή τουλάχιστον άξιοι της...μπύρας τους. :lolsign:
Ξέρεις τι θέλω να κάνεις μια φορά ? Να γράψεις κάτι (όχι τόσο προφανές και χοντρό βρε παιδί μου και κάνει και πολύ μπαμ) που ξέρεις σίγουρα ότι δεν ισχύει. Και να δεις πόσα λάικ θα πάρεις και απο ποιούς . :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Συμβαίνει το άλλο καμιά φορά Κωστή. Τα καλά καλώδια συνήθως κοστίζουν, δεν έχω διάθεση να δώσω χρήματα άρα δεν ακούω και διαφορές. Και αυτό placebo είναι, έτσι; 😉
Αυτο κι αν ειναι. Κυριως αν εχω "επιβεβαιωση" απο ατομο που εμπιστευομαι οτι δεν υπαρχουν διαφορες , κι ας δεν το'ψαξα μονος μου ,εστω κι απο περιεργεια .
Έλα παππού να σου δείξω πως κάνουν τα παιδιά. 😂

Καταρχήν, ξέρετε σε ποιον μιλάτε.

Όταν είχα δώσει 550.000 δρχ για να πάρω μεταχειρισμένα τα πρώτα μου μαγκνεπαν, τα smg 3a, η επόμενη αγορά μου ήταν καλώδια ηχείων, συνολικού μήκους ~1,5 μέτρου, για τα οποία έδωσα λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο.

Μη τα λέτε σε μένα παιδιά. Λεφτά έχω δώσει περισσότερα από εσάς για καλώδια. Αν θέλετε, απλώς ακούστε τι σας λέω, κάτι έχω μάθει από αυτή την πορεία. 😎

Ομοίως για το δεύτερο, του PURETONE, το οποίο εμμέσως έχει ήδη απαντηθεί.

Το placebo effect δεν σταματάει επειδή γνωρίζεις την ύπαρξή του, είναι ο τρόπος λειτουργίας του εγκεφάλου μας.

Η διαφορά που ακούς ή δεν ακούς, αποτελεί την δική σου αλήθεια.
Αλήθεια ή πραγματικότητα;
Εδώ είναι το ζήτημα.

Όπως έγραψε κάποιος στο asr:

Depends how you will define reality, what you will consider to be reality. (And that is not something we can get into here. Philosophy. btw, note that there is a fundamental relation of physics with philosophy.)
However, the context here is [mainly?] the context of reality as in known Physics, does not include Psychology.

Και το κενό είναι αυτό ακριβώς, κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε, βαριέμαι.

Στην πράξη; εδώ είναι το μεγαλύτερο γέλιο. Πχ:

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΕ «ΝΗΦΑΛΙΟΙ», χωρίς την εμπλοκή του παραπάνω φαινομένου , το οποίο υφίσταται σαν γεγονός γενικότερα, αλλά ΟΧΙ σ´αυτους!!
Και βέβαια η απάντηση έχει δοθεί, αλλά αυτοί δεν είναι επιρρεπείς στο διάβασμα:😂

The real issue is that those that fall for the placebo often believe it isn't placebo and think it is real and telling others is for the greater good. In reality it is only good for the manufacturer and sellers.

Το μεγαλύτερο φάουλ που κάνουν οι placebophilles είναι που πιστεύουν ακράδαντα πως αυτό τους οδηγεί σε καλύτερο ήχο, χωρίς να έχουν μετρητικά δεδομένα για να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, και ταυτόχρονα, τα μετρητικά δεδομένα του χώρου τους και του σεταπ τους, δείχνουν μια κατάσταση γτπκ, μια σωρεία προβλημάτων αποδεδειγμένων και σαφώς ακουστών, για τα οποία όλα κάνουν τα "στραβά μάτια". 😂😜🤣

Ιν αδερ γουόρντς, ρόμπαι ξεκούμπωται. 😆😜

Reaction score
19.492
Δεν ειναι θεμα μοιρας ή μπυρας.
Εχεις μια απορια ; Κανε 1-2 δοκιμες , και αποφασιζεις μονος σου με ποιον συμφωνεις μετα.
Μη συμφωνεις προκαταβολικα με αυτον του οποιου τα "πυρα" "φοβασαι" περισσοτερο....... :laugh:
Τουλάχιστον η "αυθυποβολή" να είναι δική σου και όχι άλλων δηλαδή. Και εως τέτοια έχεις και ελπίδα να κρα΄τησει περισσότερο και γιατί όχι αφου για να την κάνεις θα είναι αυτό που χρειάζεσαι και το είχες και ανάγκη. Του αλλουνού θα σε εγκαταλείψει. :D Και αθ είναι και ευθύνη σου και δεν θα πάθεις ψυχολογικά χα χα με το να τα ρίχνεις στους άλλου ή στην κακιά σου μοίρα.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ξέρεις τι θέλω να κάνεις μια φορά ? Να γράψεις κάτι (όχι τόσο προφανές και χοντρό βρε παιδί μου και κάνει και πολύ μπαμ) που ξέρεις σίγουρα ότι δεν ισχύει. Και να δεις πόσα λάικ θα πάρεις και απο ποιούς . :D
Ναι , αλλα να μην ειναι κατι που θα οδηγησει καποιον σε αγορα. Διοτι τοτε, εκτος της μοιρας και της μπυρας, θα εχει και το "κριμα" τους :roflmao:

Reaction score
2.002
Έλα παππού να σου δείξω πως κάνουν τα παιδιά. 😂

Καταρχήν, ξέρετε σε ποιον μιλάτε.

Όταν είχα δώσει 550.000 δρχ για να πάρω μεταχειρισμένα τα πρώτα μου μαγκνεπαν, τα smg 3a, η επόμενη αγορά μου ήταν καλώδια ηχείων, συνολικού μήκους ~1,5 μέτρου, για τα οποία έδωσα λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο.

Μη τα λέτε σε μένα παιδιά. Λεφτά έχω δώσει περισσότερα από εσάς για καλώδια. Αν θέλετε, απλώς ακούστε τι σας λέω, κάτι έχω μάθει από αυτή την πορεία. 😎

Ομοίως για το δεύτερο, του PURETONE, το οποίο εμμέσως έχει ήδη απαντηθεί.

Το placebo effect δεν σταματάει επειδή γνωρίζεις την ύπαρξή του, είναι ο τρόπος λειτουργίας του εγκεφάλου μας.

Η διαφορά που ακούς ή δεν ακούς, αποτελεί την δική σου αλήθεια.
Αλήθεια ή πραγματικότητα;
Εδώ είναι το ζήτημα.

Depends how you will define reality, what you will consider to be reality. (And that is not something we can get into here. Philosophy. btw, note that there is a fundamental relation of physics with philosophy.)
However, the context here is [mainly?] the context of reality as in known Physics, does not include Psychology.

Στην πράξη; εδώ είναι το μεγαλύτερο γέλιο. Πχ:

Και βέβαια η απάντηση έχει δοθεί, αλλά αυτοί δεν είναι επιρρεπείς στο διάβασμα:😂

The real issue is that those that fall for the placebo often believe it isn't placebo and think it is real and telling others is for the greater good. In reality it is only good for the manufacturer and sellers.

Το μεγαλύτερο φάουλ που κάνουν οι placebophilles είναι που πιστεύουν ακράδαντα πως αυτό τους οδηγεί σε καλύτερο ήχο, χωρίς να έχουν μετρητικά δεδομένα για να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, και ταυτόχρονα, τα μετρητικά δεδομένα του χώρου τους και του σεταπ τους, δείχνουν μια κατάσταση γτπκ, μια σωρεία προβλημάτων αποδεδειγμένων και σαφώς ακουστών, για τα οποία όλα κάνουν τα "στραβά μάτια". 😂😜🤣😝😁

Ιν αδερ γουόρντς, ρόμπαι ξεκούμπωται. 😆😜😂
Κανεις ένα λάθος πάλι, βάζεις τους χομπίστες σε κατηγορίες που στο μυαλό σου τις θεωρείς δεδομένες.
Υπάρχουν άνθρωποι που και χώρο ισοσταθμισμένο έχουν και πολλαπλά sub έχουν και ηχεία με σωστές μετρήσεις έχουν και ακούν και επιπλέον βελτίωση από καλώδια. That’s life! 😋

Last edited:

Reaction score
19.492
Ναι , αλλα να μην ειναι κατι που θα οδηγησει καποιον σε αγορα. Διοτι τοτε, εκτος της μοιρας και της μπυρας, θα εχει και το "κριμα" τους :roflmao:
Α, ναι ξέχασα και την μεγάλη επιροή του. Ναι κάτι δευτερέυον , ξέρει ο Bhutia , δεν θα του πούμε εμείς. χα χα

Εγω ήμουνα, εγω το έγραψα ρε συ για να σας μπερδέψω. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads