PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
Στα σχολια σου που αφορουν εμενα, ειπα αρκετες φορες, ακομη και σημερα : Eπαγγελματικα δουλευω οσο πιο αντικειμενικα ξερω και μπορω, οταν ακουω μουσικη στο σπιτι μου , μπορει να βαλω και λιγη υποκειμενικοτητα.Τι δεν ειναι αντιληπτο, να στο ξαναεξηγησω.Έλα παππού να σου δείξω πως κάνουν τα παιδιά.
Καταρχήν, ξέρετε σε ποιον μιλάτε.
Όταν είχα δώσει 550.000 δρχ για να πάρω μεταχειρισμένα τα πρώτα μου μαγκνεπαν, τα smg 3a, η επόμενη αγορά μου ήταν καλώδια ηχείων, συνολικού μήκους ~1,5 μέτρου, για τα οποία έδωσα λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο.
Μη τα λέτε σε μένα παιδιά. Λεφτά έχω δώσει περισσότερα από εσάς για καλώδια. Αν θέλετε, απλώς ακούστε τι σας λέω, κάτι έχω μάθει από αυτή την πορεία.
Ομοίως για το δεύτερο, του PURETONE, το οποίο εμμέσως έχει ήδη απαντηθεί.
Το placebo effect δεν σταματάει επειδή γνωρίζεις την ύπαρξή του, είναι ο τρόπος λειτουργίας του εγκεφάλου μας.
Η διαφορά που ακούς ή δεν ακούς, αποτελεί την δική σου αλήθεια.
Αλήθεια ή πραγματικότητα;
Εδώ είναι το ζήτημα.
Όπως έγραψε κάποιος στο asr:
Depends how you will define reality, what you will consider to be reality. (And that is not something we can get into here. Philosophy. btw, note that there is a fundamental relation of physics with philosophy.)
However, the context here is [mainly?] the context of reality as in known Physics, does not include Psychology.
Και το κενό είναι αυτό ακριβώς, κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε, βαριέμαι.
Στην πράξη; εδώ είναι το μεγαλύτερο γέλιο. Πχ:
Και βέβαια η απάντηση έχει δοθεί, αλλά αυτοί δεν είναι επιρρεπείς στο διάβασμα:
The real issue is that those that fall for the placebo often believe it isn't placebo and think it is real and telling others is for the greater good. In reality it is only good for the manufacturer and sellers.
Το μεγαλύτερο φάουλ που κάνουν οι placebophilles είναι που πιστεύουν ακράδαντα πως αυτό τους οδηγεί σε καλύτερο ήχο, χωρίς να έχουν μετρητικά δεδομένα για να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, και ταυτόχρονα, τα μετρητικά δεδομένα του χώρου τους και του σεταπ τους, δείχνουν μια κατάσταση γτπκ, μια σωρεία προβλημάτων αποδεδειγμένων και σαφώς ακουστών, για τα οποία όλα κάνουν τα "στραβά μάτια".
Ιν αδερ γουόρντς, ρόμπαι ξεκούμπωται.
Το οτι πληρωσες ενα εκατομμυριο για καλωδια, ολιγη σημμασια εχει για μενα. Και τοτε, και τωρα (και για το τωρα το εννοω) , πιο ακριβα ειναι τα καλωδια σου απο τα δικα μου. Και απο μαρκες στο ονομα των οποιων, πινεις νερο ,πολυ συχνα.
Α........ και αφου λες για παππου, 4 εγγονια εχω...... εσυ ?
Last edited: