Καλώδια και θύματα

Reaction score
19.490
ακομα ψαχνουν οι νευροψυχολογοι,
Καλά οι νευροψυχολόγοι έχουν βγάλει κάτι εργασίες για την μουσική και αντίληψή της απο τον εγκέφαλο, που γελάει και το παρδαλό κατσίκι απο ότι έχω ακούσει κριτικές απο ανθρώπους της τέχνης και μουσικής.

Θα τους έχουμε και αυτούς στο μέλλον να μας κάνουν τον ξεροόλα. :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.357
Ξέρεις τι θέλω να κάνεις μια φορά ? Να γράψεις κάτι (όχι τόσο προφανές και χοντρό βρε παιδί μου και κάνει και πολύ μπαμ) που ξέρεις σίγουρα ότι δεν ισχύει. Και να δεις πόσα λάικ θα πάρεις και απο ποιούς . :D
Πού ξέρεις,μπορεί να το έχω ήδη κάνει σε ανύποπτες περιπτώσεις,με πιο πρόσφατη υποψήφια λ.χ. τη δήλωση ότι τα γραπτά σου με βοηθάνε η οποία απεδείχθη όχι και τόσο δημοφιλής.:sneaky:
...
ΑΝ ΛΕΩ ΑΡΙΣΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΟΣ :hi:ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑΣ:bigboss:
...
τα υπολειπα τας βραδυνας ωρας για να μπορω να εκφραζωμε στα ΓΑΛΛΙΚΑ:rofl:
...
ΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ ΟΧΙ ΟΧΙ σου μάλλον έχει πρόβλημα.
Δεν είμαι σίγουρος για την ηλεκτροτεχνία,όμως από...ηλεκτροπληξία καλά πάμε.:roflmao:

Reaction score
8.898
Πού ξέρεις,μπορεί να το έχω ήδη κάνει σε ανύποπτες περιπτώσεις,με πιο πρόσφατη υποψήφια λ.χ. τη δήλωση ότι τα γραπτά σου με βοηθάνε η οποία απεδείχθη όχι και τόσο δημοφιλής.:sneaky:
1661115061909.png

head-stef

Headphones
Reaction score
2.279
Δεν την έχασα ποτέ. Απλώς σαν Φυσικός που είσαι περίμενα (και το θεωρούσα δεδομένο) ότι τα ξέρεις όλα αυτά. Εισαι Φυσικός και κάθεσαι και ασχολείσαι σοβαρά με περιοδικά, φόρουμ και τα παίρνεις και τόσο σοβαρά ?

Σκ@τά μελέτες προηγούνται χα χα. Ότι μελέτη σοβαρή υπάρχει είναι απο άλλους τομείς (σταρτιωτική βιομηχανία, imaging κλπ) που την προσαρμόζουν και εκμεταλλεύονται σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο , ορισμένοι κατασκευαστές. Και να καταλήξουν σε κάτι το κρατούν κρυφό. ¨Οταν το δημοσιοποιούν είναι γιατί υπάρχουν άλλοι λόγοι. Δεν υπάρχει κονσενσους, ασε που οι μέλετες που λες κατά την ανάπτυξη ενός μοντέλου και στα στάδια του σχεδιασμού κάνουν ακροάσεις. ¨Ασε τι λένε (εάν το λένε) μερικοί ότι δεν κάνουν για να ικανοποιήσουν τα αυτιά των "αντικειμενιστών" που είναι τώρα της μόδας ή και παλιά λέγανε το αντίθετο για να ικανοποιήσουν τους "υποκειμενιστές" που ήταν τότε στην μόδα. Εγω να σε ξυπνήσω θέλω, νομίζεις ότι ξύπνησες επειδή σου πηρε δέκα χρόνια να καταλήξεις για τα καλώδια χα χα. Άντε σε αλλά 20 θα έχεις καταλήξει για ένα ακόμα πράγμα απο τα 1.000000 που υπάχρουν για το audio.
Και συγχυσμένος και σε πλήρη σύγχυση! Άφθονη, αγοραία, αερολογία που σε παρασύρει σε θέματα που ολοφάνερα δεν κατανοείς. (Γιατί όμως δεν σε προστατεύει η "σοφία" της ηλικίας; Ίσως να είσαι πολύ νεώτερος απ' ό,τι υπονοείς... Αν όχι, τουλάχιστον μην απορείς που χρειάστηκα χρόνια για να βεβαιωθώ για μια απάτη που εσύ δεν την υποψιάστηκες μέχρι τώρα.)

Last edited:

Reaction score
19.490
Πού ξέρεις,μπορεί να το έχω ήδη κάνει σε ανύποπτες περιπτώσεις,με πιο πρόσφατη υποψήφια λ.χ. τη δήλωση ότι τα γραπτά σου με βοηθάνε η οποία απεδείχθη όχι και τόσο δημοφιλής
Ναι αλλά αυτό ήταν προφανές pity fuck και αφορούσε άλλον (εμένα) που είμαι μη δημοφιλής και όλοι ξέρουν ότι εκφράζω απόψεις που είναι αντίθετες με κάποια πράγματα που υποστηρίζεις εσύ ή πολλοί άλλοι που ιστορικά αλληλένδετα συμφωνούν με εσένα. ¨Ασε που κανένας δεν πίστεψε κάτι τέτοιο, δεν πιστεύουμε στα θαύματα. :) Εδω εγω ο ίδιος σε ειρωνεύτηκα αμέσως με το να γράψω "ναι σε βοηθάνε να γράψεις καλύτερους στίχους". Οπότε ο ίδιος στην ουσία ακύρωσα κιόλας την υποστήριξή σου, οπότε και κάποιος να ήθελε να βάλει like, δεν θα το έκανε καθώς ο ίδιος ο επωφελούμενος του σχολίου σου δεν το δέχεται ως αλήθεια. Αυτά είναι παράγοντες που δεν εξασφαλίζουν και επηρρεάζουν το "πείραμα".

Θέλουμε κάτι όχι τόσο προφανές, τεχνικό, σε ένα νέο πεδίο που να μην έχεις τοποθετηθεί μέχρι τώρα ανοιχτά και δημόσια, να αφορά καθαρά εσένα και την άποψη σου πάνω σε αυτό (χωρίς "συγκρουση" με κάποια άλλη εξεφρασμένη άποψη δημοφιλούς ή μή μέλους ή του Αμίρ και προκαλέσεις κανένα βραχυκύκλωμα στο μυαλό τους χα χα) . Αυτές είναι καλές παράμετροι για το. "πείραμα". Τελικά είχε δίκιο το μέλος που έκανε σχολιο, θες όντως βοήθεια στο να τεθούν οι παράμετροι.

On second thought άστο, μην το κάνεις , δε θα το κάνεις καλά, δεν θα πιάσει και θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα που θα σε οδηγησουν σε χειρότερο δρόμο απο αυτόν που βαδίζεις. Και εγω να συμβάλλω να οδηγηθείς σε κακό δρόμο , δεν θέλω να συμβάλλω. Το καλύτερο είναι να αφήνεις τα πράγματα να εξελίσσονται , όπως είναι να εξελίσσονται και ο καθένας να είναι άξιος της μοίρας του που θα οδηγηθεί. Δεν παίζουμε με τους ανθρώπους εαν οι ίδιοι δεν θέλουν να παίξουν με τον εαυτό τους, ούτε τους προτείνουμε πράγματα που μπορεί να μην μπορούν ή θέλουν να διαχειριστούν. Εξάλλου, εαν ήταν να το είχαν κάνει θα το είχαν κάνει ήδη μέχρι τώρα και απο μόνοι τους και δεν θα ήταν οι άνθρωποι που είναι αλλά θα ήταν άλλοι άνθρωποι.

Reaction score
19.490
Και συγχυσμένος και σε πλήρη σύγχυση! Άφθονη, αγοραία, αερολογία που σε παρασύρει σε θέματα που ολοφάνερα δεν κατανοείς. (Γιατί όμως δεν σε προστατεύει η "σοφία" της ηλικίας; Ίσως να είσαι πολύ νεώτερος απ' ό,τι υπονοείς... Αν όχι, τουλάχιστον μην απορείς που χρειάστηκα χρόνια για να βεβαιωθώ για μια απάτη που εσύ δεν την υποψιάστηκες μέχρι τώρα.)
++ σε παρασύρει σε θέματα που ολοφάνερα δεν κατανοείς. ++

Όπως έχω ξαναπεί, εγω δεν χρειάζεται , ούτε θεωρώ σωστό να κατανοήσω τα θέματα που λες και που προσπαθείς εσυ και άλλοι πολλοί να κατανοήσετε, ενω συγχρόνως μου είναι διασκεδαστικό να βλέπω ότι τα κατανοείτε και λανθασμένα απο εμένα που δεν κάν προσπαθώ, ..... , νομίζοντας ότι θα σε οδηγήοσυν σε καλύτερο αποτέλεσμα. Εγω έχω δική μου μέθοδο την οποία εξέφρσα πρίν μερικά πόστ και δεν πήρε παρά μόνο δυο like. Απο εκεί καταλαβαίνω τι ξέρετε όλοι και τι μάθατε μετά απο 20 χρόνια ενος διανοητικού αυνανισμού που το παρουσιάζετε κιόλας σαν επιστήμη και εξηγείται το χάλι στο οποίο βρίσκεται το "Χαι Φαι" και όλα τα Φάι. Στα χέρια ανίκανων, που ο μονόφθαλμος οδηγεί τον τυφλό. Τόσο που η λύση να σας προσφερόταν στο πιάτο έτοιμη, δεν θα την ακολουθούσατε ή καν δοκιμάζατε. Εσείς να πάτε να γίνετε κατσκευαστές. Μήπως ετοιμάζεις κανένα μηχάνημα ?

++ αγοραία ++

Με βρίζεις εδω σαν αγοραίο. ? α) Πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσόν β) καλύτερα αγοραίος παρά ψευτοδιανοούμενος φλώρος επιστήμονας. Μόνο αγοραίος με αυτούς.

Υ.Γ : Βλέπω επίσης ότι έχεις φάει και άλλο παραμύθι απο το πολυ διάβασμα , ότι τα ακουστικά και ένας ενισχυτής πατάνε κάτω 100.000 ευρώ συστήματα και άρα πιστεύεις ότι δικαιωματικά μπορείς να εκφράσεις άποψη επι παντός επιστητού. Θα σου βγεί σε καλό και αυτό. Hold on to it σαν ευαγγέλιο. Νεολαία τς τς. Καμιά ελπίδα. Μορφωμένα μαστόρια. :D

Πότε δεν είναι αρκετό να επαναλαμβάνεται η ακρόαση του. Δυο φορές την ημέρα πρωί βράδυ σε περίπτωση relapse.

Last edited:

Reaction score
19.490
Exchange pleasantries in a civil manner , good for boosting ego, division, creating needs, sales... bad for music and audio.

google translate :
Ανταλλάξτε ευχάριστα πράγματα με πολιτικό τρόπο, καλό για την τόνωση του εγωισμού, τη διαίρεση, τη δημιουργία αναγκών, τις πωλήσεις... κακό για τη μουσική και τον ήχο.

Reaction score
680
κάτι εργασίες για την μουσική και αντίληψή της απο τον εγκέφαλο, που γελάει και το παρδαλό κατσίκι απο ότι έχω ακούσει κριτικές απο ανθρώπους της τέχνης και μουσικής.
θα ηταν χρησιμο στον υποφαινομενο κανενα λινκ που να ... παραπεμπει στη κριτικη γνωμη (των εργασιων-μελετων των νευροψυχολογων η και πανεπιστημιακων εργασιων) των εξειδικευμενων ανθρωπων της τεχνης και μουσικης.

παντως, ανθρωποι επαγγελματιες της τεχνης κ της μουσικης, με διαφορα "προβληματα" (βλ. συναισθησια, δυστονια, αμουσια κλπ κλπ κλπ κλπ...)
στους ειδικους προστρεχουν, παρα να καθονται με συναδελφους στο φουαγιε μετα το περας συναυλιων και να τους καγχαζουν.... για τις καθε ειδους μελετες τους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.408
θα ηταν χρησιμο στον υποφαινομενο κανενα λινκ που να ... παραπεμπει στη κριτικη γνωμη των εξειδικευμενων ανθρωπων της τεχνης και μουσικης.
Τα έχουμε δείξει αυτά.
Όσον αφορά τα στέρεα, είναι εντελώς άχρηστη η κρίση τους.

Μπερδεύετε τις τέχνες και τα ψυχολογικά του καθενός, με την τεχνολογία αναπαραγωγής.

Τέλος πάντων, αυτός που κουρδίζει μια κιθάρα, όσο καλός και να είναι στο κούρδισμα, στα στέρεα είναι ένας άσχετος. Ομοίως ένας τραγουδιστής, ένας πιανίστας κι ένας ροκ σταρ.

Reaction score
12.260
Δηλαδή την πάτησε τότε (ενω εμείς που μας κοροιδεύει δεν την πατήσαμε ποτέ) και μας ζητάει να πιστέψουμε ότι και τώρα δεν την έχει πατήσει και να τον εμπιστευτούμε. :D

¨Ασε που δεν καταλαβαίνει ότι ο καθένας θέλει (και πρέπει) να την πατάει απο μόνος του, αλλιώς δεν μαθαίνει, δε πανά μαλλιάσει η γλώσσα του:D

Και μας λέει και νεανίες, εμάς τα μουρελιαμέντα που πληροφορία μπορεί να μην έχουμε τόσο αλλά έχουμε γνώση και σοφία. :D
Τη πατάτε συνεχόμενα, αυτό σας λέει.

Πρόσεχε τι λες και τι ζητάς , γιατί αυτά ακριβώς έχει να σου δείξει ο φίλος σου ο Μαέστρος .
Ενα πολύ καλό RT 60 λέει που και εσύ λέει ότι το εγκρίνεις , με την music feraine και την θεμελιακή γείωση και δεν ξέρωγω τι άλλο , αλλά καλώδια σουπερ , μονόκλωνα παρακαλώ ,στην τροφοδοσία , γιατί λέει παίζουν καλύτερα μπάσσα .
Και κάτι άλλα πετυχεσμένα που λέει ο Χρήστος.
Δεν τα λέω εγώ αυτός τα λέει , ρώτα τον.
Πολυκλωνα είναι βρε..!!

Reaction score
680
Όσον αφορά τα στέρεα, είναι εντελώς άχρηστη η κρίση τους
σιγουροτατα.

για την ακοη λεμε κ πως υπαρχουν ανθρωποι που ακουν τελειως διαφορετικα απο ολους τους υπολοιπους.
τα εχουμε πει αυτα, και σε αυτους βασιζομαστε οταν παμε να ακουσουμε ενα ρεσιταλ πιανου, και οχι στα τελεια κουρδιστηρια που διαβαζουν καλυτερα απο την ακοη.
φυσικα ολα αυτα δεν εχουν σχεση με το πως πρεπει να παιζει ενα καλοστημενο στερεο (η και παραπανω απο στερεο ) σε εναν καλο χωρο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.928

Εφόσον δείτε το ανωτέρω, θα κατανοήσετε μια βασική αρχή: “People can still get a placebo response, even though they know they are on a placebo... ”

Placebo effect is belief driven. Double blind testing shows that. However, because the effect is belief driven, exposure to objective measurement results won't change the believer's mind, because, well, it's a belief, and beliefs, like religions, tend to be cast in stone.

Όχι οντιοφιλς, αλλά.. Πλασιμποφιλς:

Τέλος πάντων, άμα γκουγκλαρετε θα βρείτε άπειρα γραπτά επί του θέματος, αλλά το ζουμί παραμένει μόνον ένα:

Η τεχνολογία και η ακρίβεια του μετρητικού εξοπλισμού έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που είναι βέβαιο ότι μπορούν να μετρηθούν απείρως μικρές διαφορές, και εκτός των ορίων της ανθρώπινης ακοής, που προφανώς δεν ακούγονται με κανέναν τρόπο και από κανέναν.

Οπότε, οποιαδήποτε διαφορά ακούτε, η οποία δεν εμφανίζει μετρήσιμη διαφορά, είναι Placebo effect. 😎

Στα προβλήματα, όπου ας πούμε ένα καλώδιο βγάζει φύσημα κι ένα άλλο δε βγάζει, ή ένα καλώδιο κάνει διακοπές της ροής των δεδομένων κι ένα άλλο δεν κάνει, προφανώς μπορείτε να παρουσιάστε εύκολα μετρήσιμα στοιχεία που να δείχνουν την διαφορά.

Πέραν των εμφανών προβλημάτων, υπάρχουν περιπτώσεις ακόμα και καλωδίων που θα προσθέσουν πολύ ήπιες αλλοιώσεις στο σήμα, και το εύκολο παράδειγμα είναι τα καλώδια για φόνο στειτζ. Κι εκεί οι μετρήσεις δείχνουν εύκολα τη διαφορά.

Πέραν αυτών, διάφοροι αμίρ σε τούτο τον πλανήτη, έχουν μετρήσει διάφορα πχ καλώδια, χρησιμοποιώντας μετρητικό εξοπλισμό παρανοϊκής ευαισθησίας και ακρίβειας, και οι μετρήσεις δεν αποκαλύπτουν καμία απολύτως διαφορά.

Εσείς ακούτε διαφορά ενώ ο μάστορας δεν μετράει τίποτα; πολύ ωραία, αυτό ακριβώς είναι το Placebo effect.

Οτιδήποτε δεν μπορεί να αποτυπωθεί μετρητικά, ανήκει στην κατηγορία του Placebo effect. 😎

Φακτς οφ φακιν λαιφ.
Τζαστ λιβ γουιθ ιτ. 😎
Άσε τα φακτσοβλάιφ, το βλέπεις ότι δεν πιάνουν. Με την καμία. Για να τους πείσεις, πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο...

denprokeitai.jpg

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Τη πατάτε συνεχόμενα, αυτό σας λέει.
Ελα και συ, μην τον παρηγορεις (τον Κωστα)...........Εξιλεωση γυρευει.........αστον να κουβαλα κι αυτος τις "τυψεις" των καλωδιων του εκατομμυριου , για 1.5 μ παρακαλω................ :laugh::laugh::laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.277
Νεότερο μέλος
papoutsisy