Καλώδια και θύματα

Reaction score
6.815
Πιστοποιημένοι επαγγελματίες που εμπορεύονται πριν απ'όλα καλώδια ή κάποια άλλη κατηγορία εξοπλισμού;

Ως προς το δεύτερο σκέλος,ουδέποτε έκρυψα κατά τις παρουσιάσεις ότι προέβαινα σε εναλλαγές καλωδίων,αν μη τι άλλο για ικανοποίηση περιέργειας και χομπίστικη ενασχόληση.Όμως χρησιμοποιήθηκαν μοντέλα που είχα στην κατοχή μου εδώ και καιρό χωρίς προοπτική να ξοδευόμουν εκ νέου σε ανάλογες αναζητήσεις.

Η ειδοποιός διαφορά έγκειται στο...αγγούρι,συστατικό που άλλοτε δροσίζει και άλλοτε ζορίζει.:sneaky:
Και αναλόγως το κόψιμο γκουρού μου . Σε άλλους αρέσει σαν κερματάκι όπως τα πτάμε στους κουμπαράδες😀

Reaction score
273
Πιστοποιημένοι επαγγελματίες που εμπορεύονται πριν απ'όλα καλώδια ή κάποια άλλη κατηγορία εξοπλισμού;

Ως προς το δεύτερο σκέλος,ουδέποτε έκρυψα κατά τις παρουσιάσεις ότι προέβαινα σε εναλλαγές καλωδίων,αν μη τι άλλο για ικανοποίηση περιέργειας και χομπίστικη ενασχόληση.Όμως χρησιμοποιήθηκαν μοντέλα που είχα στην κατοχή μου εδώ και καιρό χωρίς προοπτική να ξοδευόμουν εκ νέου σε ανάλογες αναζητήσεις.

Η ειδοποιός διαφορά έγκειται στο...αγγούρι,συστατικό που άλλοτε δροσίζει και άλλοτε ζορίζει.:sneaky:
Μην παραβλέπουμε επίσης και το ξίδι,άμα είναι λεπτόκοκκο ερεθίζει περισσότερο...
Φαγώθηκες εσύ να μπω σε λεπτομέρειες ενώ ξέρεις τι παίζεται.. :laugh:
Μου άρεσε που έγραψες χομπίστικη ενασχόληση. Μου αρκεί. :biggrin:
Welcome to the cable club.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.514
Άρα είσαι απλός χρήστης. Όχι χομπίστας με την έννοια της ενασχόλησης.
Δεν είμαι χομπίστας των διαφορών και των καλωδίων.
Τα έκανα αυτά όταν ήμουν μικρός, αλλά μου πέρασε γρήγορα.
Είμαι χομπίστας της μουσικής και δευτερευόντως του home cinema, και επιθυμώ την πιστή αναπαραγωγή τους βάσει προδιαγραφών.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
Και αναλόγως το κόψιμο γκουρού μου . Σε άλλους αρέσει σαν κερματάκι όπως τα πτάμε στους κουμπαράδες😀
Φαγώθηκες εσύ να μπω σε λεπτομέρειες ενώ ξέρεις τι παίζεται.. :laugh:
Μου άρεσε που έγραψες χομπίστικη ενασχόληση. Μου αρκεί. :biggrin:
Welcome to the cable club.
Όπως είχε κάποτε δηλώσει και ο Woody Allen,δεν θα γινόμουν μέλος σε λέσχη που θα με καλωσόριζε με μεγάλη προθυμία.:sneaky:

Reaction score
273
Δεν είμαι χομπίστας των διαφορών και των καλωδίων.
Τα έκανα αυτά όταν ήμουν μικρός, αλλά μου πέρασε γρήγορα.
Είμαι χομπίστας της μουσικής και δευτερευόντως του home cinema, και επιθυμώ την πιστή αναπαραγωγή τους βάσει προδιαγραφών.
Πολύ όμορφη και ξηγημένη απάντηση. Εύγε :hi:
Η μουσική πάνω από όλα. Και ειδικά η κλασική.
Όπως είχε κάποτε δηλώσει και ο Woody Allen,δεν θα γινόμουν μέλος σε λέσχη που θα με καλωσόριζε με μεγάλη προθυμία.:sneaky:
Μα θα είσαι επίτημο μέλος. Είμαστε καλά paidia. Είναι και ο χαχανούλης μέλος.
:party:

Reaction score
273
Ωχ, κάποιος ποντικός μου έφαγε τα likes. Εμφανίζονται 240 από τα 495 που έχω. Ή μήπως φταίει που έβαλα audiophile καλώδιο γεύματος στον υπολογιστή; 🤔

Reaction score
8.899
υπαρχει ενα ωραιο βιντεακι απο το εργαστηριο του φρανκ σχετικα με τα καλωδια ηχειων και τι μπορει να μετρηθει το οποιο ειναι πραγματικα απολαυστικο.

ξεκιναει με 2 γραφηματα. το πρωτο ερχεται απο τον τομεα της ειδικευσης και εχει την ακολουθη μορφη
1661202603739.png

υπαρχει ομως και η ακολουθη μορφη οπου εχουν προστεθει οι μεταβλητες UE και EF.
1661203231639.png

η πρωτη μεταφραζεται ως στοιχειο αβεβαιοτητας /ελλειπους γνωσης που βρισκεται στο μυαλο εκεινων που εχουν ελαχιστη γνωση απο ηλεκτροτεχνικα και με βαση αυτο το στοιχειο μπορει να κερδισει κανεις αρκετα λεφτα απο τις ανοησιες που θα διηγηθει και θα γινουν πιστευτες.
ενω η δευτερη ειναι o λεγομενος esoteric factor.

Reaction score
8.899
Ο Φρανκ προτείνει και το ακόλουθο καλώδιο ηχείων που όπως γράφει τα κάνει όλα σωστά σε ελκυστική τιμη
CSL Speaker Cable OFC 15 m 2 x 2.5 mm² Speaker Cable Pure Copper Speaker Cable LS Cable Transparent with Polarity Marking for Speakers and Surround Systems
Εσείς δώστε ένα κάρο λεφτά 😛😀

Reaction score
6.815
Πάντως είσαστε σατανάδες. Με κάνατε να ανοίξω σύστημα μετά από σχεδόν τρεις μήνες αντί να κάτσω βεράντα😀
Έστω και usb😜
FED26849-C1EA-427E-A806-4820ACCFED63.jpeg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.065
Nαι είμαστε . Αυτό σύστημα δεν είναι . Αφού δεν έχει SANSUI , Ψωράλ .
Μόνο denon έχει ! Α ! και BYSTON .

Και αναλόγιο , αλλά αυτό δεν πιάνεται . Γιατί ?

Γιατί έτσι!

Reaction score
6.815
Έλα βρε Γιάννη μου. Σιγά μην έχει denon ένα σύστημα στέρεο.
Το αναλόγιο παίζει καλύτερα😜

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Βλέπω με τέτοια σεταπ έχετε σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σκαλί της αναπαραγωγής.
Κι όμως, αν προσέξεις στη φωτο πάνω από το σύστημα, έχει σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σκαλί με το σπαθί του!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15